Syntrax Fyre + L-carnitine + Scivation Xtend ? Help

КК

24.08.09
21:07

Първо здравейте :) Радвам се да бъда част от форума, четох доста и е много вероятно да задавам въпроси, които вече са задавани, така че предварително се извинявам, ако това дразни по някакъв начин по-старите мембъри, които дават съвети с удоволствие на всеки, който има нужда като използват собственото си време и не получават никакво възнаграждение освен чисто човешкото удовлетворение да помагат =)

И така, първо да кажа, че съм достатъчно интелигентен, за да смятам, че нещата стават с “магически хапчета”, знам че добавките са много малка част от цялостния ефект, но попринцип изпитвам уникална наслада от вкусната храна и диетите са ми наистина огромно волево изпитание :) Затова смятам да използвам максимално това време, в което не си позволявам почти нищо “забрананено” и наблягам на еднотипна храна, която омръзва доста бързо, дори при наличието на отличен готвач =)

Тренирал съм доста пъти по няколко месеца, след което по една или друга причина съм се отказвал и в момента съм се изоставил доста, страх ме е да стъпя на кантара, но предполагам, че съм около 100кг 1.80 20години. Тренирам през ден (кардио преди и след тренировка) от около 2 седмици и мисля, че вече свикнах с тренировките и темпото и мога да си позволя да започна с някоя друга добавка. Целта ми засега е просто да се чистя. Нямам опит с добавки освен течен L-carnitine на Weider (един път).

Трябва да кажа, че цените нямат абсолютно никакво значение, искам най-доброто и съм готов да платя каквото е нужно.
Затова искам да попитам, кой е най-добрия L-carnitine на пазара и въобще нужен ли е в комбинация с Fyrе.
Чух от приятел, че Scivation Xtend е страхотен, но ме притеснява L-glutamine във него, по някакви стари спомени не беше ли това някаква аминокиселина, което ти пълни мускулите с вода? :О Целта ми по никакъв повод не е да правя маса, затова не ми се струва много удачно? В такъв случай какви други аминокиселини бихте ми препоръчали и всъщност нужни ли са при такъв режим с цел максимално горене на мазнини? Евентуално нещо друго, което може да ми помогне е разбира се добре дошло!

Искрено благодаря за всякаква помощ!!!

Темата беше редактирана от Камен Каменов на 24.08.09 22:03.

Креатина пълни мускулите с вода :) Екстенд е идеален за запазване на мускулната маса в периоди на чистене.Други варианти за аминокиселини са Controlled Labs Purple Wraath, BPS Anabolic BCAA 4:1:1.

Огънчето няма смисъл да го коментирам.Пълна шестица!Комбинирай го с Л-Карнитини на NOW, по възможност на прах или течен.

24.08.09
21:41

Адски добър стак си направил. Наистина гледай L-Carnitine-a да е течен - това е най-доброто. RogerF ти е дал добри аналози на аминокиселините. Лично на мен любимите са ми Purple Wraath, но всеки си има вкус.
Бих искал да ти дам един съвет относно диетата. Добре е, че си решил да почнеш диета, но това не е нещо, което след постигнатите резултати, можеш да зарежеш. С малко внимание откъм калории, ще можеш да си позволяваш да хапваш каквото ти е вкусно и едновременно да отслабваш. Всичко в умерени граници е ОК . Успех!

КК

24.08.09
21:51

Благодаря за бързите и адекватни отговори! :)

Да, това е основният проблем, че съм човек на крайности, свалям свалям с мъки и постигам желания резултат, но след това се отпускам тотално и всичкия труд отива на вятъра :(

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 24.08.09 21:51.

24.08.09
22:18

казано от Камен Каменов на 24.08.09, 21:07:

Трябва да кажа, че цените нямат абсолютно никакво значение, искам най-доброто и съм готов да платя каквото е нужно.
Затова искам да попитам, кой е най-добрия L-carnitine на пазара и въобще нужен ли е в комбинация с Fyrе.
Чух от приятел, че Scivation Xtend е страхотен, но ме притеснява L-glutamine във него, по някакви стари спомени не беше ли това някаква аминокиселина, което ти пълни мускулите с вода? :О Целта ми по никакъв повод не е да правя маса, затова не ми се струва много удачно? В такъв случай какви други аминокиселини бихте ми препоръчали и всъщност нужни ли са при такъв режим с цел максимално горене на мазнини? Евентуално нещо друго, което може да ми помогне е разбира се добре дошло!

Искрено благодаря за всякаква помощ!!!

Така аз ще ти предложа нещо малко по различно.
Аминокиселините са за да ти запазят мускула докато се топят мазнинките. Това е нещо доста трудно винаги има определен % губене на ММ. За това аз бих си комбинирал FYRE с L-carnitni и Gugubolic, според мен това е по-добрия вариант. Gugubolic е продукт отново на Syntrax. Той доста добре оптимизира работата на щитовидната жлеза. Така ефекта от FYRE L-carnitin е с невероятно допълнение. Мисля че имаше човек от форума който го пробва и доста доволен остана.
Другото ако търсиш повече инфо може да погледнеш в bb.com, или пък ме питай на ЛС.

КК

25.08.09
06:05

Мерси за предложението, ще разгледам отзиви за Guggubolic :)
Намерих си вкъщи WEIDER Amino Liquid 1L ( Валин*, Изолевцин*, Левцин*, Лисин*, Суроватъчен Протеин Хидролизат*, Витамин В6* )
Шишето е почти пълно може би -100мл. Обаче срокът е изтекъл Февруари 2009, държан е в хладилник през цялото време обаче, как мога да разбера дали е развален? Има същия мирис както кагато го купих.

25.08.09
06:45

БЦАА-то трябва да е по 25-35 грама на ден за да има ефект.

КК

25.08.09
09:59

В случая са минали 6 месеца и тепърва го почвам, но все пак не мисля че може да бъде фатално :)

Finish First - Мерси за инфото, но засега ще гледам да си свърша WEIDER-а и после ще мисля за БЦАА =)

Нещо не го намирам тоя L-carnitine na NOW, накакви други предложения за марка?

25.08.09
10:18

айде още един глас за комбинацията - Fyre, карнитин и аминокиселини.
при мен изборът на карнитин беше такъв на прах на NOW- към 85 лева, както и Purple Wraath аминокиселини.
ама ми се ще да си бях взел течен карнитин, така че, ако ти можеш си вземи течен.
и според мен изчакай още поне две-три седмици, за да се адаптира малко тялото към новия режим, на който го подлагаш.Да не говорим, че в началото тялото ще промени и без добавки съотношението мускули- мазнини, само благодарение на повишените енергийни нужди.

КК

25.08.09
10:50

Офертите в Healthstore изглеждат уникални, така че определено натам ще се насоча. Иначе ще прочета някакви отзиви и сравнения между Purple Wraath и Scivation Xtend, за да съм готов като ми свърши WIEDER-а, или повърна, защото е развален :D

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 25.08.09 10:51.

КК

11.09.09
00:18

Беше ми развалено аминото, така че си взех Scivation Xtend Grape, много е вкусен като сокче направо, нямам никакви проблеми с приемането.

Ефектите са огромни и веднага проличаха (да не казвам голяма дума, но около 7-8 килограма назад) Разбира се, с перфектна диета, която се оказва доста по-лесно постижима от потискането на глада от Fyre.

Syntrax Fyre + L-carnitin NOW + Scivation Xtend + Barlean’s Flax Oil + Multivitamin

Стакът е страхотен, няма спор, адски много енергия и желание за кардио, настроение през целия ден :)

Благодаря за всичките мнения, които потвърдиха избора ми, не съжалявам и за миг :)
Мисля да пробвам Purple Wraath следващия път да направя сравнение =)

11.09.09
08:04

казано от Камен Каменов на 11.09.09, 00:18:

Разбира се, с перфектна диета, която се оказва доста по-лесно постижима от потискането на глада от Fyre.

Тва сериозно ли, аз усещам само забързан метаболизъм и съм гладен като вук :-) Обаче вчера 8 км тичане ги взех на един дъх.

КК

11.09.09
13:25

Напълно сериозно, даже се бях притеснил по едно време, че почти не ям нищо и не мога дори да направя 1500-2000 калории, бях тръгнал да си взимам протеин, но сега е доста балансирано и няма нужда :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1