Съвет към непрофесионалист.

23.08.09
23:08

Здравейте,

четох доста мнения и теми за бърнери и ми стана интересно. Не спазвам специален хранителен режим, тренирам редовно (4 пъти във фитнес, 2-3 кардио и/или баскетбол и плуване).
На фитнес ходя от горе-долу 5 години. 180 см съм висок и тежа 80 кг. Хранителни добавки не приемам.
С този режим съм горе долу доволен от себе си, но ми се иска да използвам оставащите топли месеци за да орелефя още малко. Мислите ли, че ако си взема Фет бърнер и продължа по този начин без специална диета ще има някакъв ефект.
Имайте предвид, че не ям като свиня, но просто не се ограничавам и не си броя калории и въглехидрати и т.н. Без бърнер за 2 месеца свалих 4 кг, евентуално за следващите пак ще сваля, но ми е чудно дали има смисъл да си купя и някаква хранителна добавка за допълнителен ефект.

Благодаря за отговрите предварително.

24.08.09
05:49

Ами има, именно бърнара помага за топенето на последните мазнинки ... ефекта ще се засили.

24.08.09
13:45

Щом си сваляш така добре, защо ще си даваш парите за добавки?

24.08.09
22:24

Ами за да доизчистя, последните кила винаги са най-трудни, пък и ми стана интересно да пробвам. :)

24.08.09
22:44

казано от phy_bg на 24.08.09, 22:24:

Ами за да доизчистя, последните кила винаги са най-трудни, пък и ми стана интересно да пробвам. :)

Спрял ли си се на някакви определени продукти ?

24.08.09
22:56

Ами четох за този Файър, че бил много добър. А дали ще изгоря и мускулна маса или то си зависи от храненето?

24.08.09
23:01

казано от phy_bg на 24.08.09, 22:56:

Ами четох за този Файър, че бил много добър. А дали ще изгоря и мускулна маса или то си зависи от храненето?

Да продукта е добър, аз лично имам така опит с него и съм доста доволен.
За да го съхраниш мускула зависи най-вече от храненето. Но е в бонус ако вземеш едни аминокиселини или пък протеин, така го свеждаш до минимум.

25.08.09
04:57

След като бях спрял sx за една седмица реших една сутрин да взема от Fyre който го пие жената ,взех 1 хапче+ едно дълго кафе без захар,+ 2 гр л карнитин,и 20 мин, след това горях целия ,това беше сутринта,отидох да тичам и избягах 35 мин на стадиона,като задминах повечето хора с по 2 обиколки,а дотогава повече от 25 мин не съм бягал.Мога да кажа че не знам как е за сваляне,но за енергия и затопляне го усетих веднага от първия хап,като се има предвид че съм скептично настроен към такива действия усетени веднага.Мога да кажа че го усетих по силно и от sx,а изпих само 1 хапче.

25.08.09
06:00

казано от biker_boy на 25.08.09, 04:57:

След като бях спрял sx за една седмица реших една сутрин да взема от Fyre който го пие жената ,взех 1 хапче+ едно дълго кафе без захар,+ 2 гр л карнитин,и 20 мин, след това горях целия ,това беше сутринта,отидох да тичам и избягах 35 мин на стадиона,като задминах повечето хора с по 2 обиколки,а дотогава повече от 25 мин не съм бягал.Мога да кажа че не знам как е за сваляне,но за енергия и затопляне го усетих веднага от първия хап,като се има предвид че съм скептично настроен към такива действия усетени веднага.Мога да кажа че го усетих по силно и от sx,а изпих само 1 хапче.

Колега ти доста добре сте го стакнал :)
Аз също съм имал такива дози с л-карнитин наистина се усети моментално.
Но към автора, да започне с по-ниски дози на карнитина и да не пие кафе поне в началото ;)

Мнението беше редактирано от tonu на 25.08.09 06:00.

25.08.09
11:51

Добре аз кафе не пия, въобще не обичам. Значи да обобщя, взимам си Фетбърнер и протеин и чакам резултати. :) Мерси за отговрите, днеска ще си купя и по-нататък ще пиша какви резултати има.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1