25.08.09
15:52
Здравейте! Искам да попитам възможно ли е от креатин(моно) да ми изчезне пресата? Възможно ли е да се получи такъв филм, да се задържи вода, да ми се подуе корема или нещо такова. Просто ще полудея ако стане такова нещо и съм много разтревожен!
Много наивно разсъждаваш.Да, креатин монохидрат задръжа вода и има такава опасност.
Ама пропускаш че след цикала, я испикаваш, и отново си си същия. Вече за мазнини- не е виновен креатина.
25.08.09
16:39
казано от Мушамата на 25.08.09, 15:52:
Просто ще полудея ако стане такова нещо и съм много разтревожен!
Най-много да умреш. :)
Може и да ти се развали пресата, но след като спреш цикъла, водата ще се махне и всичко ще е наред.
Добре, чувал съм за изпикаването...обаче... кога ще се махне водата... И ВСЕ ПАК НЯМА ЛИ ДА ОСТАНЕ ЛЕКО ПОДУТ СТОМАХА? По тази логика и ръцете ще спаднат до същото ниво!!! Абе то корем, че няма да направя няма, ама все пак... да не се заглади се тревожа аз... и си мисля за CEE…нз... хем ме боли хем ме сърби... Трябва ми моното за сила и най-вече за ръцете, обаче пък се притеснявам за пресата.
==============================================================================================================
А! И другото за което се притеснявам са краката...бедрата и прасците... по-принцип са ми големички и развити... там ще се задържи ли вода? мога ли да избегна цялата работа ако не ги тренирам по време на креатина или той си задържа вода навсякъде?
М/у прасеца и ръката имам разлика 6-7 см в полза на прасеца!
Мнението беше редактирано от Iverson на 25.08.09 16:49.
25.08.09
16:49
казано от Мушамата на 25.08.09, 16:41:
Добре, чувал съм за изпикаването...обаче... кога ще се махне водата... И ВСЕ ПАК НЯМА ЛИ ДА ОСТАНЕ ЛЕКО ПОДУТ СТОМАХА? По тази логика и ръцете ще спаднат до същото ниво!!! Абе то корем, че няма да направя няма, ама все пак... да не се заглади се тревожа аз... и си мисля за CEE…нз... хем ме боли хем ме сърби... Трябва ми моното за сила и най-вече за ръцете, обаче пък се притеснявам за пресата.
Чак ми стана интересно... Колко килограма си и колко сантиметра са ти ръцете??
казано от Aleksandar Marinov на 25.08.09, 16:49:
казано от Мушамата на 25.08.09, 16:41:
Чак ми стана интересно... Колко килограма си и колко сантиметра са ти ръцете??
69 kg 32cm
?
25.08.09
17:17
И къде ти е тогава проблема?
Вземай креатина.
казано от Aleksandar Marinov на 25.08.09, 17:17:
Вземай креатина.
Ами... пресата и краката де!
180 см
казано от Мушамата на 25.08.09, 17:20:
Вземай креатина.Ами... пресата и краката де!
180 см
Ае пич поуспокой се малко с тая преса LOL . Креатина- дава сила,а не ти се натрупва в мускулите. С тази сила можеш да правиш по тежки тренировки, и от там по голям растеж . Като спреш цикала, силата ще спадне, но ще имаш по голяма ММ , от колкото ако не си го вземал . Това е идеята.
Е’аси то не бяха едни преси , едни бицепси :D . ...
казано от Xsly на 25.08.09, 17:33:
180 смАе пич поуспокой се малко с тая преса LOL . Креатина- дава сила,а не ти се натрупва в мускулите. С тази сила можеш да правиш по тежки тренировки, и от там по голям растеж . Като спреш цикала, силата ще спадне, но ще имаш по голяма ММ , от колкото ако не си го вземал . Това е идеята.
Е’аси то не бяха едни преси , едни бицепси :D . ...
Пресата ми е венясъла и гърдите са ми изфибрени... само тях си имам... как да не се притеснявам? :Д
казано от Мушамата на 25.08.09, 17:49:
казано от Xsly на 25.08.09, 17:33:
180 смАе пич поуспокой се малко с тая преса LOL . Креатина- дава сила,а не ти се натрупва в мускулите. С тази сила можеш да правиш по тежки тренировки, и от там по голям растеж . Като спреш цикала, силата ще спадне, но ще имаш по голяма ММ , от колкото ако не си го вземал . Това е идеята.
Е’аси то не бяха едни преси , едни бицепси :D . ...Пресата ми е венясъла и гърдите са ми изфибрени... само тях си имам... как да не се притеснявам? :Д
Като се притесняваш не го пии.Спичаш се за глупости!
26.08.09
02:57
Увеличи водния прием двойно. За твоите близо 70 кг сега са ти необходими 3-3,5 л. течности на ден, като го увеличиш почти двойно няма да задържаш вода. А за тази разлика в сантиметри, която си посочил или си футболист или си с дебели кости.
казано от Велизар на 26.08.09, 02:57:
Увеличи водния прием двойно. За твоите близо 70 кг сега са ти необходими 3-3,5 л. течности на ден, като го увеличиш почти двойно няма да задържаш вода. А за тази разлика в сантиметри, която си посочил или си футболист или си с дебели кости.
3л. пия само с хапчетата и на зала! Както и да е... преди вода НЕ пих... от скоро ходя на зала, и от скоро пия вода! Хуху... За футбола позна... Аз тука съм го казвал, ама специално за мен съм чел, че естрогена ми е в повечко, тоест мазнините са ми съсредоточени в гъ*а и в бедрата. Та за костите не мога да разбера... Абе ще си взема моно реших се и това е! Преди си мислех, че качването е лесна работа... Викам си тия пък протеини ала бала, аз ако спра с тренировките(футбола) и ако искам ще кача на харабия...да ама не... Сега вече 3 месеца почти нямам резултат. 1 кило да съм качил... Та мечтата ми за в момента е да стана 74-75 добре оформен!
btw… Благодаря Ви за отговорите!