Мускулна треска или нещо по-сериозно?

25.08.09
16:49

Не бях тренирал корем от месец.Пробвах една нова програма,която е изключително натоварваща.Знам,че след такава почивка последното от което организма ми се нуждае е по-натоварваща тренировка,но...Та проблема е,че мина седмица от тази тренировка,не усещам никаква болка(първите дни не можех да стана от леглото),но днес пробвах пак да тренирам корем и доста ме заболя.Мога да кажа,че болката идваше от мускулните влакна,но някак си цяла сецмица ми се струва много.
Може ли да съм си направил някоя сериозна кунтузия и според вас след колко дни да пробвам пак да тренирам корем?
ПС:Определено ще продължа с тази програма,велика е,след черири години трениране по-добра не съм срещал.Просто ще тренирам с по-малки тежести,повторения и серий.Въпроса е кога :)

ПИ

25.08.09
17:05

Явно след този месец без тренировката е била много тежка и мускула не се е възтановил. Пробвай пак след 2,3 дни ;)

Мнението беше редактирано от Питбула на 25.08.09 17:06.

BU

25.08.09
17:28

Не ни дръж в напрежение,сподели програмата.

25.08.09
17:29

Ехеей най после един фен на Колман - 2300 паундувата лег преса  :D .  По темата - така както го описваш  е тежка мускулна .  Ако не те е боляло след тренировката ,а на следваяия ден значи е мускулна. Доста си претренирал , но това е друг въпрос . Карай по бавно :) ..
И ще те помоля да постнеш тази програма да я разгледам .

25.08.09
18:08

Със СериЙ няма как да тренираш.
Със стоене у вас също няма да ти мине по - бързо.

25.08.09
18:17

Еми всъщност не е нещо специално.Изкочи в залата един пич с перфектната преса,започна да тренира и го разпитах.На лежанка с обратен наклон 30 коремни с тежест на гърдите с присвиване.Веднага след серията по 30 странични извивания от стоеж с дъмбел.Така 4 серии,като след 4-тата веднага пак на лежанката.Стават накрая 3 серии без почивка.Ама очивидно трябва да си луд,за да направиш преса :)Не я препоръчвам на никого,не казвам че е добра.Казвам,че за мен е идеална.Той каза,че тренира така три пъти в седмицата.

Мнението беше редактирано от Ronnie-Coleman на 25.08.09 18:42.

26.08.09
09:11

Напредеваме И Рони взе да пише в нашия форум,чр и мускулна треска има.  ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1