24.08.09
15:29
Накратко продавам дрехи от гардероба ми,които така и не нося ,всяка да съм я носил по няколко пъти колкото да има,не заради друго а,защото повечето са ми били подарявани... а в останалите не се чувствам комфортно ,тъй като качих доста килограми.... слагам снимки и цени от магазините,всяка една от дрехите е перфектна без абсолютно никаква забележка,пак казвам ,че са обличани колкото за да ме видят с тях...
http://tonycool.snimka.bg/business/drehi-za-prodan.414017.14376696
Adidas Clima lite Мзеленета тениска,нова 70лв. -50 лв.
Adidas Clima lite М ,черен потник нов 70лв. -50лв.
Riflе XL риза- нова 180лв. -120 лв.
Replay обувки 43 номер нови 290 -200лв.
G Star-Блуза размер М,цвета е небесно синьо,отиващо към бяло - нова 120 лв. - 90лв.
Bitsiani - Сако M размер ново 300 лв. -200лв.
тениска от серията на universal animal М ,имам цялата ама тази нещо не ми харесва 40 лв.
25.08.09
15:18
Хубави неща, обаче дрехи без да ги мериш не се купуват :) Ако беше от София щеше да е по-добре.
Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 25.08.09 15:19.
принципно е така за меренето,ако някой се интересува като гледам много не вървят обявите ,мога да меря с метър или по мене си =)) имам още куп дрехи,ама не ми се занимава да ги пускам...кофтито ,че от M качил на размер L и сигурно ще вървя още по нагоре...
Абе аз си харесах сакото, ама не знам и как да го измериш, за да преценя как ще ми стои. :)
Принципно аз когато бях 70 килограма ми стоеше много хубаво висок съм някъде около 185 .Иначе сега съм 85 и пак ми става,но лекичко ми пристяга,мисля че единствения проблем специално за сакото е мярката в обиколката на раменете там стане ли ти на другите места няма да има проблем.
Оставям телефона за връзка,тъй като до неделята няма да имам достъп до компютри,0899996352-Антони.
То точно в рамената ме интересува, тъй като генетично съм си с доста широки рамене и повечето пъти при саката имам проблем точно там и като ги облека не мога дори да се наведа да си вържа обувките, а иначе не съм около 175 висок и общо взето не съм много стандартен :)