X-Factor или Халодрол Ликуигелс на Гаспари

25.08.09
13:07

Здравейте, търсих във форума, но не намерих достатъчно информация дали има доволни от използването на някои от тези продукти. Моля хора които имат опит с тях да пуснат по 2 реда доволни ли са и в какво се изразява това (качени кг., сила, настроение и др.) или не са доволни! Благодаря ви.
P.S. Също да използвам темата за да попитам вносителите на X-factor-а дали вече внасят новия такъв? :)

ЕД

25.08.09
14:22

За съжеление не сме го внесли още. Чакаме MN да ни дадат зелена светлина, както се казва. Малко бавят нещата, понеже подписаха едни монополни договори с GNC.

Веднага щом заредим новият X-Factor ще обявим тук!

Иначе отзиви за Арахидоник асид - http://reviews.bodybuilding.com/Molecular_Nutrition/XFactor/All_Reviews

26.08.09
06:38

Мерси за информацията и линка! Иначе никой ли от бб-тийм потребителите не е ползвал някой от тези продукти, хаиде де дайте малко инфо, моля ви! :)

26.08.09
08:05

Трябва да има писано за X-factor, потърси пак. Иначе аз останах доволен от него, комбинирах го със SizeON. Качих около 3-4 кг., без промяна в талията, дори мога да кажа, че изчистих леко. Работните тежести и те се покачиха с около 20-25%, доколкото си спомням. Мога да кажа, че това е единствения продукт, от който се напомпвах по-добре и от азотните бустери, които съм пил. Сега привършвам цикъл с Max Out, който също съдържа АА. Постигнатите резултати са такива, каквито бяха и с X-factor, но сега не ползвам креатинова матрица. Килограмите, които качих са около 3 и пак без промяна в талията - +1 см. на ръцете, +3 см. на бедрата, +1 см. на прасеца, друго не съм мерил. Ако искаш да имаш сериозни резултати с такива продукти, трябва да вдигнеш калориите доста.

Мнението беше редактирано от MuTaKa на 26.08.09 22:07.

26.08.09
08:59

За Х-Фактор няма какво да ти кажат,понеже новата партида ще е нова формула доколкото знам,а не старата :)

26.08.09
10:17

Хехехех 20-25% качване на тежестите.Айде по-полека :)

ЕД

26.08.09
10:21

Няма по-полека с този продукт :) Пробвай и тогава коментари!

26.08.09
12:14

Единственото, което прави X-Factor е да ти дава повече сила при единиците, това е.
Буташ с 10 кг повече при опити на единици или двойки.

ЕД

26.08.09
13:13

Това е? Има редица други пол. ефекти на продукта, като най-известният и видим от тях е масата! Маса, сила, напомпване!

26.08.09
16:02

Да се напомпиш от добавката е в рамките на фантастиката вече..
За силата споменах вече, може би ако се комбинира с друг продукт, даващ енергия,
би било най - добре.

ЕД

26.08.09
16:48

Доказано е, че има ефект и на напомпване, не е като азотен буустър, но го има. Можеш да провериш и логовете из нета.

26.08.09
22:07

Не виждам нищо странно в тези 20%, защото все пак не съм ги постигнал за няколко дни - X-factor-a се пие 50 дни.
Относно напомпването - при мен беше осезателно. Пил съм Shock Therapy и Methyl Mass, и при тях такова напомване нямаше. Сега мисля да пробвам Super Charge на Лабрада и се надявам най-накрая да усетя (осезаемо) напомване от азотен бустер.

Мнението беше редактирано от MuTaKa на 26.08.09 22:08.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1