Scitec VS Now

26.08.09
17:46

Здравейте на всички :) та въпроса ми е следния, кой протеин ще ми препоръчате на Scitec или на Now. Във фитнеса в който ходя имат на Scitec Nutrition и ми го препоръчват, но прочетох много хубави неща за Now Foods и сега сам раздвоен =/ Ако мислите, че няма да е голяма разликата направо да си взимам от фитнеса и да не се занимавам с доставки. Очаквам вашите мнения и благодаря предварително.

Гласувам за Нау. Не мога да разбера какво очакваш да ти препоръча един продавач на Scitec Nutrition, естественно, че Scitec Nutrition нали взима парички от това.

Доставките на Нау са безупречни, поръчваш през сайта им с няколко кликвания и утре добавките са при теб.

26.08.09
17:55

На мен ми беше ясно, че всеки си рекламира неговото за това реших да питам ... лошото с доставките е че сам на работа и незнам дали ще съм вкъщи като ми ги доставят, пък не намерих във Варна от каде да си ги купя :<

26.08.09
18:02

Предполагам , че могат да направят доставката до офиса на куриера и да си го прибереш от там.

А защо да не ти го доставят директно до самата ти работа

26.08.09
18:11

silabg.com/bg/product/detail/bid/37/id/792/na/NOW - TRIBULUS TERRESTRIS 1000mg.  90caps
От тук ли да си го поръчам или си има друг сайт, защото в сайта на Нау не намерих от каде да си го поръчам :?

nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=70&Itemid=43
healthstore.bg/NOW-Foods/Стимулатори-на-Либидото/Tribulus-Terrestris-1000-мг-90-таблетки.html?keyword=TRIBULUS

това са сайтовете на нау

26.08.09
18:33

И аз гласувам за Нау. За мен това е най-доказалата се фирма за качествени натурални хранителни добавки.

26.08.09
18:35

Мерси много =] само да те питам дозата която се взима след тренировка веднага ли трябва или не е толкова голям проблем ако се прибера до вкъщи (отнема ми към 10 мин.) и тогава да си го направя и изпия. И този протеин който сам съм си избрал е на капсули така ли ... тях ли трябва да разтварям в мляко или ... нещо не го разбрах като е на прах ми е ясно. Извинявам се ако въпросите са глупави ама бих искал да си го изясна.

Мнението беше редактирано от zaxx на 26.08.09 18:36.

26.08.09
20:35

Ако решиш да си поръчваш от нас можеш да го направиш и на телефон 0878 88 55 88 - а за доставката не се притеснявай ще намерим начин да ти го доставим така че да си доволен и да не губиш от личното си време.

Относно протеин - ако можеш е по-добре да го вземаш непосредствено след тренировка с малко прости въглехидрати или 1 банан - за по-добро усвояване. А кой протеин си харесал за да ти дам насоки защото видях линк само към продукта трибулус терестрис.

26.08.09
20:53

казано от zaxx на 26.08.09, 18:35:

Мерси много =] само да те питам дозата която се взима след тренировка веднага ли трябва или не е толкова голям проблем ако се прибера до вкъщи (отнема ми към 10 мин.) и тогава да си го направя и изпия. И този протеин който сам съм си избрал е на капсули така ли ... тях ли трябва да разтварям в мляко или ... нещо не го разбрах като е на прах ми е ясно. Извинявам се ако въпросите са глупави ама бих искал да си го изясна.

Протеина не ти е на капсуили.На капсули е трибулуса.
Изпивай го когато се върнеш вкъщи.

26.08.09
21:45

казано от zaxx на 26.08.09, 17:46:

Здравейте на всички :) та въпроса ми е следния, кой протеин ще ми препоръчате на Scitec или на Now. Във фитнеса в който ходя имат на Scitec Nutrition и ми го препоръчват, но прочетох много хубави неща за Now Foods и сега сам раздвоен =/ Ако мислите, че няма да е голяма разликата направо да си взимам от фитнеса и да не се занимавам с доставки. Очаквам вашите мнения и благодаря предварително.

NOW си е топ !
За Scietec предполагам няма да чуеш нищо лошо, но все пак двете марки са различни класове... Качеството на NOW мисля че още няма кой да го мине.

27.08.09
06:39

Мерси много на всички :) просто сте златни.

27.08.09
06:46

NOW абсолютно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1