10.02.05
15:45
Преди два месеца взимах бионабол за пръв път но ми повлия страшно зле.Корема ме болеше много,повърщаше ми се,разболях се и ми отекоха глезените.След 3 седмици го спрях - бях стигнал до 15мг.
Неможах да усетя полза,понеже загубих много кила от грипа.
Според инструктура в залата когато един препарат дава странични
ефекти,значи не се усвоява от организма и трябва да се спре.
Според друг обаче,рецепторите са едни и същи и ако има високи
странични ефекти,значи препарата действа супер.
Къде е истината?
Ееее бате, кога по дяволите ги почна стероидите? Защо последвате пътят на момчетата изпатили се ве? Няма смисал от стероиди братле, ако не правиш пари от това. А как ще правиш пари от това? Има няколко възможности:
Бияч, мутра, професионален войник, професионален обиец, гард, културист, профи спортист, тренийор на профи културисти или на високо ниво и т.н. . В другите случей просто не е оправдано. Ако искаш да си тренийор или билдер кажи ще се опитаме да ти помогнем очи в очи!
по-здрави
Ха-ха-ха Емо.. много добре го написа :lol: :lol:
Нека да направим един семинар за физическа подготовка с използването на качествени стероиди... Нека бъдещите професионални убиици да се записват във форума :wink:
Като съберем бройка ще организираме курс :lol:
Ами исках да преодолея застоя и да опитам ефекта - малко глупаво звучи,но както и да е.
Батка по-тъпо нещо от това не може да има! Имаме политика да не пишем в този раздел, но те уважавам и зареди това и пиша.
по-здрави