27.08.09
05:14
Здравейте
В средата на Септември ще започвам 3 месечна програма за чистене.
15-ти Септември само фитнес и кардио, до средата на Октомври. Втория месец започвам добавките - течен L-carnitine на НАУ заедно с Hydroxycut X Hardcore на Muscle Tech.
Третия месец ги спирам и продължавам с кардиото и залата.
Въпроса ми е до колко са съвместими двата продукта, защото срещнах мнения, че фатбърнъра не е толкова безвреден колкото си личи на пръв поглед.
В материята не съм въобще вещ и от форума също знам, че при употребата на алкохол действието на добавките изчезва. А как влиаят цигарите? Дали са проблем.
Също така, как точно трябва да протече приема и на двете добавки. 2 грама на Л карнитин на ден - не повече. Преди тренировка и преди лягане..
3 капсули на ден от бърнъра. Но по кое време не знам.
Това е което ми е запаметило главата от всичкото четене.
Всякакви критики и предложения ще са ми от полза.
Ако всичко е по план, след малко повече от две седмици пускам дневник, с това, кое какво, защо.
Това, което искам да изчистя е нищо повече от изоставеност, докарала появата на корем. Нямам някаква фрапантна разлика в съотношението - височина - тегло. Ето затова смятам, че целта ми не е толкова трудно постижима.
Много голям минус за мен е мързела, както и приемането на алкохол и цигари. Докато първото мога да го огранича за месец, то второто не виждам как.
А и смятам, че тютюнопушенето няма да окаже чак такова влияние, като ракиите примерно.
Благодаря на този, който е стигнал до края на поста ми, както и на този, дето ще остави коментар
Лека вечер.
Аз не мисля, че карнитин в каквато и да е комбинация може да бъде вреден. Може да бъде само в полза.
Три месеца е разумен период, освен ако няма да свяляш над 15 кила.
Цигарите са си вредни по принцип, и аз си пафкам - за отслабването не играят кой знае каква роля. НО, ако спреш да пушиш, ше можеш да се раздаваш повече в кардиото и упражненията.
Алкохолът, моята голяма любов, ами трябва да се ограничи определено, особено ако търсиш по-бърз резултат. Аз лично преминавам на бяло вино със сода, когато свалям и гледам да е веднъж седмично, когато си махам главата.
Лично на мен, всякакви възможни фет-бърнари, ми оказват невероятен плацебо и самовнушителен ефект. Вярвам яко и спазвам здраво хранителния режим, освен това всеки път си казвам, за какво съм дал пари за добавки, ако не съм стриктен и затова при мен няма неработеща добавка, особено за сваляне.
05.09.09
02:45
Малко ми остана и се захващам за работа.
Бихте ли ми казали как точно става приема на двете добавки в тренировъчен ден и в нетренировъчен такъв?