вярно ли е че аминокиселината ,,Леуцин,,....

NI

09.02.05
10:01

чух и прочетох на няколко места че ,,Леуцин,, увеличава гърдите и  градната обиколка.аз се занимавам с фитнес от 2 години и гърдите са ми малки искам да ги увелича по някакъв начин без операция.ако е вярно че помага ще си го купия да го пробвам

HE

09.02.05
10:14

Лично се съмнявам, че увеличава гръдната обиколка. Това което знам за ,,Леуцин,, е че след интензивно натоварване предотвратява загубата на сантиметри от гръдната обиколка.

09.02.05
10:21

Това е поредната тъпа измишлйотина на Киро “скалата” ! Това е аминокиселина, която сама по себеси нищо неможе да направи. Трябва да е верига с други и за това и я няма отделно, а само в комплекс. Иначе ме съмнява да овеличи бюста!
по-здрави

09.02.05
12:53

Твърдо подкреяпм Емо! Киро си пусна измислената реклама и продукта му се изчерпа набързо, умолявам те да не слушаш подобни простотии :)

П.С.Емо, мисля че само Мусаши я имат в изолат вид, към 30 кинта някъде кутийката за около 20 дози, уж !!!
Но ПАК ПОВТАРЯМ, НИКОМУ НЕ Я ПРЕПОРЪЧВАМ, ПО-ДОБРЕ ДАЙТЕ ПАРИТЕ СИ ЗА ТРЕНИРОВКИ, А НЕ ЗА КУРВИТЕ НА КИРО-СКАЛАТА!

HE

09.02.05
13:51

Няма как да не се съглася с колегите!
Още повече като видях кой предлага този продукт. :evil:

09.02.05
14:25

По-голяма глупост не бях чувал.  :?  Абсолютно по никакъв начин тази аминокиселина няма да увеличи гърдите ти!!

Лявата или дясната гърда увеличава :)

10.02.05
01:35

ако ги увеличава и аз  ще почна да вземам  ко се мача с тая лежанка  :lol:

10.02.05
12:52

Киро е истината...горкия

10.02.05
16:41

А да не би..
Л-Леуцина да увеличава лявата гръда, а Д-Леуцина дясната  :wink: ?

10.02.05
18:37

Да, ако приемем че Д е токсичната, а Л-нормална , да би трябвало, хехе, хитро пич, имаш чувство за хумор, браво,
По-здрави  :wink:

10.02.05
20:10

perlsite каза:

А да не би..
Л-Леуцина да увеличава лявата гръда, а Д-Леуцина дясната  ?

Аааа не издържам вече!!  :roll:  :wink:  :roll:  Луд си пърлсайт ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1