09.02.05
10:01
чух и прочетох на няколко места че ,,Леуцин,, увеличава гърдите и градната обиколка.аз се занимавам с фитнес от 2 години и гърдите са ми малки искам да ги увелича по някакъв начин без операция.ако е вярно че помага ще си го купия да го пробвам
09.02.05
10:14
Лично се съмнявам, че увеличава гръдната обиколка. Това което знам за ,,Леуцин,, е че след интензивно натоварване предотвратява загубата на сантиметри от гръдната обиколка.
Това е поредната тъпа измишлйотина на Киро “скалата” ! Това е аминокиселина, която сама по себеси нищо неможе да направи. Трябва да е верига с други и за това и я няма отделно, а само в комплекс. Иначе ме съмнява да овеличи бюста!
по-здрави
Твърдо подкреяпм Емо! Киро си пусна измислената реклама и продукта му се изчерпа набързо, умолявам те да не слушаш подобни простотии :)
П.С.Емо, мисля че само Мусаши я имат в изолат вид, към 30 кинта някъде кутийката за около 20 дози, уж !!!
Но ПАК ПОВТАРЯМ, НИКОМУ НЕ Я ПРЕПОРЪЧВАМ, ПО-ДОБРЕ ДАЙТЕ ПАРИТЕ СИ ЗА ТРЕНИРОВКИ, А НЕ ЗА КУРВИТЕ НА КИРО-СКАЛАТА!
09.02.05
13:51
Няма как да не се съглася с колегите!
Още повече като видях кой предлага този продукт. :evil:
По-голяма глупост не бях чувал. :? Абсолютно по никакъв начин тази аминокиселина няма да увеличи гърдите ти!!
09.02.05
14:32
Лявата или дясната гърда увеличава :)
А да не би..
Л-Леуцина да увеличава лявата гръда, а Д-Леуцина дясната :wink: ?
Да, ако приемем че Д е токсичната, а Л-нормална , да би трябвало, хехе, хитро пич, имаш чувство за хумор, браво,
По-здрави :wink: