Трениране на ръце при мускулна треска в трапеца.

DA

27.08.09
06:21

Здравейте,

Отдавна не бях тренирал трапец и рамене (включих ги с тренировката за гърди) и във вторник правих раменна преса и повдигане на ръце в страни, в резултат на които имам мускулна треска в трапците. Днес по програма ми е тренировката за ръце, добра идея ли е да тренирам, когато имам ускулна треска или е по-добре да изчакам да се възтановя напълно? Нямам проблеми с делтоидите, треската е само в трапците.

Предварително благодаря на отзовалите се.

27.08.09
07:08

Тренирай спокойно.

DA

27.08.09
12:43

Реших да отложа тренировката за утре, защото треската е сериозна, а не искам да правя непълноценни тренировки.

27.08.09
13:33

Трябваше да си направиш тренировката...
Трапецът няма нищо общо с ръцете.

27.08.09
15:01

Нямаше да усетиш никаква болка при добра загрявка.

27.08.09
15:19

Това са абсолютно несериозни въпроси.Какво общо имат ръцете с трапеца, че да не тренираш или си търсиш причина да мързелуваш.

казано от me4oka83 на 27.08.09, 15:19:

Това са абсолютно несериозни въпроси.Какво общо имат ръцете с трапеца, че да не тренираш или си търсиш причина да мързелуваш.

+1 клин клин избива...въпреки,че тук дори клина нямаше да удари другия клин защото са различни мускулни групи,но... :)

31.08.09
13:31

Ако имаше треска в предното рамо, тогава е по-добре да не се тренират ръцете, но при трапеца няма пречка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1