Най-добрия гейнър като съотношение цена/качество

26.08.09
18:06

Спрял съм се на АСН. Вие какво мислите?

СА

26.08.09
19:51

Сега го пия,като резултати не мога да ти кажа,защото е рано.
Вкус:перфектен вкус,ако е с мляко се е пия разтопен шоколадов сладолед,невероятно!
Разтворимост:аз го разтварям на ръка.В смисъл shake,около 2 мин и става перфектно.

Най-добрият гейнър е липсата на гейнър.

СА

26.08.09
21:50

казано от RogerF на 26.08.09, 19:52:

Най-добрият гейнър е липсата на гейнър.

Аз лично,предпочитам гейнър в период за маса,пред протеин.Просто защото метаболизма ми е бърз и омазняването не е някакъв проблем.Мисля,че е до въпрос на тяло...

26.08.09
21:51

казано от alabalaa на 26.08.09, 18:06:

Спрял съм се на АСН. Вие какво мислите?

Да изгоден е, има и доста захари. Но ако това не те притеснява.
Друг е въпроса дали имаш нужда точно пък от гейнър.

EK

26.08.09
21:54

Дочух че от гейнера се качвало килограми дори и без хранителен режим вярно ли е? аз лично мисля че не е така...

казано от ekofresh1 на 26.08.09, 21:54:

Дочух че от гейнера се качвало килограми дори и без хранителен режим вярно ли е? аз лично мисля че не е така...

Фантастика!Правилно мислиш :)

TR

27.08.09
04:48

А зависи и какво имаш предвид под хранителен режим. Попринцип под това се има предвид да ядеш под час ,но ако ядеш стабилно без да броиш това което ядеш , не си на хранителен режим(диета) и пак качваш. Но ако ядеш като момиче а си 100 килограма мъж няма как да качиш само от гейнер ;)

27.08.09
06:10

Не си давайте парите за нещо което само ще ви вдигне инсулина и ще ви омазни корема ;d

27.08.09
07:04

казано от The Prowler на 27.08.09, 06:10:

Не си давайте парите за нещо което само ще ви вдигне инсулина и ще ви омазни корема ;d

Има хора при които това не се случва дори при добро желание. Ако се замислиш колко хора консумират предимно захари и въпреки това са кожа и кости...
Освен това захарите в гейнера са от фруктоза - плодова захар. Тя е с нисък гликемичен индекс и нямз как да повдгне инсулиха. Затова я използват като подсладител в диабетичните храни.

27.08.09
10:25

Ако мислех, че ще омазня корема от гейнър, нямаше да го взимам.

27.08.09
12:29

казано от Finish First на 27.08.09, 07:04:

казано от The Prowler на 27.08.09, 06:10:

Има хора при които това не се случва дори при добро желание. Ако се замислиш колко хора консумират предимно захари и въпреки това са кожа и кости...
Освен това захарите в гейнера са от фруктоза - плодова захар. Тя е с нисък гликемичен индекс и нямз как да повдгне инсулиха. Затова я използват като подсладител в диабетичните храни.

Това , че са кожа и кости незначи че са с нисък процент мазнини.Ти пък се замисли дори и тези с добр метаболизъм как щеше да им се отрази това да не консумират захари.Фруктозата може да не вдига инсулина ,но тя попълва само чернодробния гликоген.Той е до някаква степен изчерпан само сутрин и евентуално след тренировка.За това ако се консумира фруктоза при пълен запас на чернодробния гликоген тя се складира като мастна тъкан.

27.08.09
14:25

казано от The Prowler на 27.08.09, 12:29:

Фруктозата може да не вдига инсулина ,но тя попълва само чернодробния гликоген.Той е до някаква степен изчерпан само сутрин и евентуално след тренировка.

Aми той гейнера точно тогава се пие. :)

28.08.09
12:39

И всички пак почнаха да се правят на много разбиращи, без да ми отговорят конкретно на въпроса.
Благодаря ви.

28.08.09
14:17

в момента MHP Up your Mass-65лв на промоция.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1