Креатин и Глутамин

27.08.09
19:28

Добър вечер на всички..Първо да кажа изчетох много теми в форума за глутамина,ама не се задоволих с отговорите,та реших да пусна една тема..
На 17 години съм и 1 година стаж горе-долу..Решил съм да си взема креатин на Оптимум и глутамни,но се чудя на коя фирма..

Желанието,което искам от глутамина да е качествен,на не скъпа цена..до 50-60 лева,може и по-евтин да бъде..

Айде дайте някой пример и кажете,вашите резултати,дали сте доволни от тях..

Благодаря Ви.. ;)

27.08.09
20:25

ако го пиеш в дози в които уж се усеща,за тези пари можеш да си намериш количество което да ти стигне за 10-12 дни.

казано от Biad__ на 27.08.09, 20:25:

ако го пиеш в дози в които уж се усеща,за тези пари можеш да си намериш количество което да ти стигне за 10-12 дни.

Тоест да разбирам,повече пари да дам или по-добре да не взимам глутамин?

27.08.09
20:55

Щом си с ограничен бюджет по-добре си спести глутамина. :)

27.08.09
21:00

Поне според мене си хварляш парите на вятъра , винаги когато съм взимал креатини или глутамини ефекта е или нулев или никакъв (единствено ефект има от кретин монохидрата , но лъжлив тъй като те пълни с вода ) . Моето мнение е по-добре похарчи парите за храна ефекта ще е сигурен или ако си решил да почваш добавки дай още някой лев и си вземи хубава протеинова пудра препорачвам на Scitec proffessional whey с много добри впечатлния съм от него .

27.08.09
21:24

Ако си с малък бъджет или не взимай добавки или само кретин и протеин.От Креатина не идва само размерите а и сила и зидръвливост,така че не е само вода.

Мерси за отговорите,но няма да ми е за първи път..Храната е на ниво и то доста добро..
Креатина,че ще го взимам ще го взимам,но въпроса е дали на някой му е харесвал на Оптимум..Дали дава завидни резултати,бюджета мога да го увелича,не е проблем,но прекалено много пари ще идат за глутамина..

До протеина,съм харел silabg.com/bg/product/detail/id/1152 Уж има добри отзиви..Може и да го пробвам..

Я дайте мнения за креатина на Оптимум.. :)

27.08.09
22:01

Тоя глутамин може да го махнеш или ако си решил си вземи g-bomb na scitec a за креатина си вземи креатинова матрица за да има някакъв смисал добро е на гаспари сайз он . Колкото до силата която дава не очаквай да изригваш и да дигнеш с 10 кила на всички опражнения . Отностно продуктите на оптимум фирмата се е доказала на пазара като цяло . Протеина ти не е лош но може да смениш със американ уей пак на асн доста по-добър е и няма аспартам .

27.08.09
22:32

Според мен глутамина няма даже и да го осети6.не е “клю4ова” добавка,бих ти препоръ4ал за 50-60 лв да си вземе6 протеин ;)

Спести си глутамина,трябват ти наистина големи дози от над 20 грама за да го усетиш.Много казват,че не действа.На свако ми му взех глутамин и определено действаше, така че за това не съм съгласен.Но наистина дозите трябва да са солидни, което е непосилно за бюджета на много хора.

казано от HealthStore Консултант на 28.08.09, 09:00:

казано от Виктор Манчев на 27.08.09, 19:28:

Добър вечер на всички..Първо да кажа изчетох много теми в форума за глутамина,ама не се задоволих с отговорите,та реших да пусна една тема..
На 17 години съм и 1 година стаж горе-долу..Решил съм да си взема креатин на Оптимум и глутамни,но се чудя на коя фирма..

Желанието,което искам от глутамина да е качествен,на не скъпа цена..до 50-60 лева,може и по-евтин да бъде..

Айде дайте някой пример и кажете,вашите резултати,дали сте доволни от тях..

Благодаря Ви.. ;)

Може да направиш следното - хранене често и по много, взимаш хубав креатин и хубави спортни мултивитамини. Ще ти излезе по-изгодно и ще имаш по-добри резултати.

Витамини от рода на АДАМ или те спадат в друг клас?

За матрица,може да си взема на BSN No-Xplode,но не знам къде от интернет мога да си поръчам на по-разумна цена..

28.08.09
13:46

казано от Виктор Манчев на 28.08.09, 13:01:

За матрица,може да си взема на BSN No-Xplode,но не знам къде от интернет мога да си поръчам на по-разумна цена..

No Xplode е азотен буустър. Креатиновата матрица на BSN е Cellmass.

казано от vast на 28.08.09, 13:46:

казано от Виктор Манчев на 28.08.09, 13:01:

No Xplode е азотен буустър. Креатиновата матрица на BSN е Cellmass.

Да де,азотния бустер..Добри резултати някой постигал ли е с него? :) Лични мнения,че ме запалихте.. :)

28.08.09
13:57

Ако ще вземаш само едния продукт, според мен по-добрия избор е Cellmass. Комбинацията от двата е най-добрия вариант, ако има финансовите възможности, разбира се.
Иначе ако ползваш азотния бустър без други добавки, освен моментно напомпване, друг ефект няма да има.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1