10.02.05
19:29
Какво ще кажете за креатина на JC?
Не знам пич не съм го пробвал, но ако искаш качествен креатин бих ти препоръчал креатина на Оптимум 300 грама - 33 лева
10.02.05
20:20
аз съм го ползвал.Имаше ефект , но ми се струва , че не им е много качествен креатина.Просто ме боляха бъбреците като го пиех.
Иначе и аз препоръчвам Оптимум и Уидър също.
по-здрави :)
пс. поне знаеш че е креатин :)
Аз сам пил creatine на JC и мога да кайа че никога бовече няма да се прееба да го пия. сега пия creatine na Weither и има огромна разлика като ефект. Изобщо от скромния ми опит мога да кажа като цяло JC не сам доволен . от протеина имам киселини, глоатамина е като пудра захар и никакув ефект. Единственото нещо което си заслужава според мен е таурина, и то защото го няма на другите фирми като отделна съставка.
14.02.05
19:17
от креатина на JC бях станал като бидонче с вода ако ме разбираш 8) имаше уж видимо покачване на маса,но като го спрях си изпиках всичко
14.02.05
21:31
[quote author=“hsvilenov”]от креатина на JC бях станал като бидонче с вода ако ме разбираш 8) имаше уж видимо покачване на маса,но като го спрях си изпиках всичко
значи е бил хубав, щото това е едно от свойствата на креатина (а не на креатинина и др. подобни).
@ art_of_pain
Какво друго приемаше с креатина на JC и какви дози?
14.02.05
21:38
der_meister
незнам не мога да преценя дали е бил хубав,но сега пия CreaPure и почти не задържам вода,а си качвам маса доволно
14.02.05
21:54
дано да е така 8)
14.02.05
23:52
на мен най-много ми хареса на оптимум креатина макар че някои предпочитат веидар ама незнам на мен оптимум ми действа по-добре
20.02.05
18:49
Напълнил си се с вода защото в мононидрата има водна молекула а във три креатин малат няма.
20.02.05
18:53
[quote author=“Dakata_sax”]
Напълнил си се с вода защото в мононидрата има водна молекула а във три креатин малат няма.
хммм...интересно дайте някое линкче и аз да се светна по въпроса, знам за монохидрат и фосфат, ма за трикреатинмалат... :?
от къде го взехте това КреаПуре и за колко?
20.02.05
21:53
А може ли да сменя креатина без да правя почивка, защото пия вече 2 седмици, а искам другите 2 седмици да го сменя ?
какво ще кажете за креатина на musashi за 500гр. 77лв но всеки които го е пил казва че действа перфектно
20.02.05
22:54
[quote author=“bat_goshko”]какво ще кажете за креатина на musashi за 500гр. 77лв но всеки които го е пил казва че действа перфектно
да ходят да се скрият...по човешки казано - неоправдано висока цена. Има креатини които са наполовина по евтини, а работят отлично....
Лично аз го пя тоя креатин на ЙЦ-ефект има доста добър.Иначе Мушаши да вървят на майната си-скъпи цени и продукти ,за които не знаеш с какви билки и биостимуланти са натъпкани-не,мерси!
Превод
Mr_Muskul