25.08.09
10:37
казано от Tarantula на 25.08.09, 10:11:
П.П. А ще може ли да ми дадете към таблица където има подробно написано в кои храни какво се съдържа , таблица която ползвате и вие , защото се порових в форума намерих няколко , но те са малко кратки.
Предполагам си стигнал до тази:
http://www.bb-team.org/values/nutrition_facts/
има и доста подробни сайтове с подобна иформация, за съжаление всички са на англииски, но лично аз не ти препоръчвам чак толква да смяташ и да броиш калории.
казано от Tarantula на 25.08.09, 10:11:
Донякъде сте прави , наистина ако се постарая съвсем малко повече мога и да успея да се храня добре , но най-лошото при мене е че го правя 2-3 седмици и когато видя че не съм мръднал на килограми се отчайвам.
Днес тренировката за гръб :
Тяга 2 серии по 6 повторения с 90кг и 2х8х80кг
Чукчета 2х6х70кг и 2х8х60кг ( и още можех )
Набирания 2 серии по 8 повторения с 5кг добавена тежест и 2 серии по 8 без тежест
Трапец 2х6х90кг и 2х8х80кг
З.рамо 3х8х7кг дъмбелиП.П. А ще може ли да ми дадете към таблица където има подробно написано в кои храни какво се съдържа , таблица която ползвате и вие , защото се порових в форума намерих няколко , но те са малко кратки.
Е не се отчайвай толкова бързо... организма трябва да се настрои все пак.
казано от Ines на 25.08.09, 10:26:
Ами да ти кажа не бих казала,че е по-скъпо...има толкова много магазини,ако следиш примерно промоциите на месата във всеки магазин винаги можеш да си вземеш хубаво месо на добра цена,можеш да ядеш повече яйца..те не са по-скъпи от един еклер примерно... Стига да искаш мисля,че можеш да се храниш по-добре даже с по-малко пари от сега ;) :) Така че опитай се :) Ако не можеш изведнъж да се откажеш от “лакомствата” пробвай да намалиш едното после другото и така постепенно ги изключвай :) Винаги търси някакъв начин,защото ВИНАГИ има дори и да не си го открил ;)
Права си , за толкова пари бих могъл да се храня доста по здравословно , проблема е че това с което се храня сега ми излиза безплатно , а начини винаги има да :)
Иван , мерси да тази я открих ще ползвам нея :)
Мнението беше редактирано от Tarantula на 25.08.09 10:55.
Права си , за толкова пари бих могъл да се храня доста по здравословно , проблема е че това с което се храня сега ми излиза безплатно , а начини винаги има да :)
E тука вече ме затапи...хахаха нямам какво повече да кажа :) Ти сам решаваш :)
Храна днес :
11ч. 2 Сандвича с доста луканка
13ч. Мусака
17ч.200 грама месо
21ч. 200 грама месо с картофи
23ч. 200 грама фастъци и 1 праскова
26.08.09
03:05
казано от Tarantula на 25.08.09, 20:38:
Храна днес :
11ч. 2 Сандвича с доста луканка
13ч. Мусака
17ч.200 грама месо
21ч. 200 грама месо с картофи
23ч. 200 грама фастъци и 1 праскова
Месото с картофи го премести в 17 ч., а само месо за вечеря. Вечерта извара или яйца, ядките са за междухраненията.
Имаш около месец адаптационен период на органиизма към новите натоварвания и чак след това ще започнеш да виждаш някакви резултати.
29.08.09
14:45
Да не би да се отказа вече?
казано от Велизар на 29.08.09, 14:45:
Да не би да се отказа вече?
Не всеки е късметлия като него по отношение на съвети и помощ - особено от твоя страна. Дано го оценява.
Не съм се отказал , петък и събота не тренирах и не ядох кат хората затова реших че няма смисал да пиша утре пак няма да мога да тренирам защото цял ден ме няма и от понеделник почвам отново ...
Много лошо се получава ама така е лятото тук , зимата по сериозно :)
Иначе оценявам съветите ви и научавам доста неща които наистина ми идват на готово и има хора които плащат затова
Благодаря Ви!
1 седмица бях доста болен и храната ми беше супер мизерна и нямах никакви сили за трениране вчера и днес ям стабилно и от утре отново започвам тренировките.
Утре ще тренирам гърди по познатия вариант и след това ще напиша килограмите с които съм тренирал :)
07.09.09
17:45
Това не добре! сега пак започваш отначало. Вземи се стегни и давай малко по-сериозно, само с оправдания няма как да постигнеш нищо.