Витамини за Възтановяване

29.08.09
19:43

Здравейте това ми е първата тема в форума и сега се интересувам за Витамини за възтановяване аз тренирам футбол на 16 години съм ако можете да ми дадете малко информация какви витамини и аминокисилини ще са най-удобни за мене и как ще ми подействат мерси предварително !

29.08.09
21:21

Витамини ако разполагаш с повечко пари бих ти препорачал Анимал пак в момента ги пия и си се усещат, също така на оптимум Оптимен са добри, now adam mens vitamines.Аминокисели виж на peak има доста варианти и са на добри цени, аз съм пил техно Bcaa на прах и беше доста добро.Сега мисля да пробвам на Bps Bcaa.

29.08.09
22:36

Разгледай формулите на NOW - VitMin 100 или Adam. Вторите могат да ти дойдат излишно силни, а като тях са и опти мен и анимал пак-а.

30.08.09
10:38

а ако си взема L-Glutamine Прах - 170 гр става ли пак за въстановяване

30.08.09
10:54

Ако го пиеш в дози от 20гр... може и да има смисъл.
На тоя етап едни мултивитамини освен тези които стоянчо ти изброи може да погледнеш и EcoGreen - NOW Foods.
Храни, се така че да успееш да се възстановяваш. Витамините са си витамини, оказват определено влияние.

13.09.09
14:01

казано от Стоянчо на 29.08.09, 22:36:

Разгледай формулите на NOW - VitMin 100 или Adam. Вторите могат да ти дойдат излишно силни, а като тях са и опти мен и анимал пак-а.

Аз съм с Adam и вярно са си доста концентрирани. Пия половината от препоръчителния прием. Иначе съм твърдо за тях.

П.С. А като стана дума. Понеже някои от съставките са в хиляди проценти спрямо 2200ccal може ли да се изчисли колко по-точно е излишното натрупване и нямали то да има негативен ефект?

Мнението беше редактирано от gssatcc на 13.09.09 14:06.

18.09.09
12:22

Аз си взех Адам и съм доволен за сега ще видиме за напред :) успехи и благодаря за отговорите ако имате нещо полезно пишете

18.09.09
12:32

Сигурно си качил 3 см на ръцете...от витамини

18.09.09
12:52

По-добре не пиши.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1