29.08.09
20:02
Здравейте.. Бих искал да попитам какво мога да правя, за да изчистя хубаво корема.. 195 см. съм висок 82 кг. волейболист съм.. Аз имам плочки, но те са едвам видими.. Ходя на фитнес за обща физическа подготовка (но правя основно пък крака - 2 пъти седмично), но за лятото (макар и малко късно) реших да се стегна.. Както казах имам плочки, но само леко видими, а искам да станат доста видими :) Какво ще ми препоръчате да правя или да пия или ям, като имате предвид, че не ми трябва да свалям кг., защото тренера каза, че така съм перфектен.. Ако сваля кг. ще ми се намали силата, а оттам експлозивната сила и отскока, а това не ми трябва.. Просто искам да изчистя корема.. Помощ..
Благодаря ви предварително :) (дано не съм объркал нещо при писането)
29.08.09
20:05
1 диетка + кардио 2,3 пъти седмично :)
Под диета имам предвид, не яж тестени изделия, сладко, пържено и горе доло тва е .. Но малко късно си се сетил вече.
казано от p17bull на 29.08.09, 20:05:
Под диета имам предвид, не яж тестени изделия, сладко, пържено и горе доло тва е .. Но малко късно си се сетил вече.
Какво говориш? Как така късно!?
Към автора: Би ли споделил тренировката си за крака! Със всичките му клекове, подскоци и пр. каквото правиш там... И сам ли си я измисли или си се съветвал с треньра си? Аа ии... всички имаме преса... просто някой са с повечко подкожни мазнини!
29.08.09
20:41
казано от Мушамата на 29.08.09, 20:34:
Под диета имам предвид, не яж тестени изделия, сладко, пържено и горе доло тва е .. Но малко късно си се сетил вече.Какво говориш? Как така късно!?
Към автора: Би ли споделил тренировката си за крака! Със всичките му клекове, подскоци и пр. каквото правиш там... И сам ли си я измисли или си се съветвал с треньра си? Аа ии... всички имаме преса... просто някой са с повечко подкожни мазнини!
Ти какво мислиш, че ще я извади за седмица? То лятото вече свършва септември е. Идва есента и училището :(
Ами аз съм на 17.. :) Нямам особено много подкожни мазнини.. Казах, че пресата ми се вижда.. А и не просто за лятото искам да я извадя хубава, а по принцип и да си я поддържам :) Тренировката за крака ми е направена от треньор и се състои от няколко упражнения за различните видове мускулни групи.. А отскоци и такива неща съм си ги гледал сам.. Просто е дълго за краката и не ми се пише.. Аз имах друго запитване :) Подчертавам, че пресата ми се вижда, нямам корем спокойно :D Просто искам да я извадя още по очертана и релефна.. :)
Имаш предвид нещо като НВД доколкото разбирам :) А какво да ям.. Зеленчуци, месо.. Да не ям хляб, сладки неща, ориз и т.н., които съдържат въглехидрати.. Но аз тренирам волейбол.. Откъде ще си набавям нужната ми енергия.. Само с добавките няма да стане.. :)
казано от p17bull на 29.08.09, 20:41:
Под диета имам предвид, не яж тестени изделия, сладко, пържено и горе доло тва е .. Но малко късно си се сетил вече.Какво говориш? Как така късно!?
Към автора: Би ли споделил тренировката си за крака! Със всичките му клекове, подскоци и пр. каквото правиш там... И сам ли си я измисли или си се съветвал с треньра си? Аа ии... всички имаме преса... просто някой са с повечко подкожни мазнини!Ти какво мислиш, че ще я извади за седмица? То лятото вече свършва септември е. Идва есента и училището :(
Абе... ти... да съм споменал такова нещо... много ясно, че няма да я изкара за една седмица... Тц! Ама защо да е късно, т’ва ми беше въпроса... Септември е, лятото свършва и е късно така ли? Ти за лятото ли се опитваш да я изкараш! И така и така съм те подкарал, тая диета дет я даваш “имам предвид, не яж тестени изделия, сладко, пържено и горе доло тва е ..” ако ставаше така баба ми и дядо ми щяха да имат преси... тссс!
29.08.09
20:53
казано от Smacky на 29.08.09, 20:48:
Под диета имам предвид, не яж тестени изделия, сладко, пържено и горе доло тва е .. Но малко късно си се сетил вече.Имаш предвид нещо като НВД доколкото разбирам :) А какво да ям.. Зеленчуци, месо.. Да не ям хляб, сладки неща, ориз и т.н., които съдържат въглехидрати.. Но аз тренирам волейбол.. Откъде ще си набавям нужната ми енергия.. Само с добавките няма да стане.. :)
Написал съм какво горе доло да избягаваш, аз така за 4 седмици свалих 7 кг 3 пъти седмично кардио.
Яж всичко без горепосочените неща. :) А пък и ти няма какво да сваляш толкова много, че чак на някакви много стритни диети да спазваш.
Мнението беше редактирано от Питбула на 29.08.09 20:54.
казано от p17bull на 29.08.09, 20:53:
казано от Smacky на 29.08.09, 20:48:
Под диета имам предвид, не яж тестени изделия, сладко, пържено и горе доло тва е .. Но малко късно си се сетил вече.Имаш предвид нещо като НВД доколкото разбирам :) А какво да ям.. Зеленчуци, месо.. Да не ям хляб, сладки неща, ориз и т.н., които съдържат въглехидрати.. Но аз тренирам волейбол.. Откъде ще си набавям нужната ми енергия.. Само с добавките няма да стане.. :)
Написал съм какво горе доло да избягаваш, аз така за 4 седмици свалих 7 кг 3 пъти седмично кардио.
Яж всичко без горепосочените неща. :)
Ама човек.. Аз както казах, не искам да свалям кг.. :) Не ми трябва просто.. 195 см. 82 кг. 8-9 % мазнини в тялото.. Слаб съм си.. Не ми трябва да свалям повече кг.. Просто досега не се ограничавах и през всичките ми 17 години съм ял какво ли не и съм пил какво ли не.. Каквото ми душа иска, дето има една дума.. И пак вадя преса.. Просто искам още да я орелефя.. А ще пробвам без тия храни, които каза да избягвам.. И да видим резултата за 2-3 седмици :) Отделно ще взема да правя корем 2 пъти в седмицата във фитнеса със суперсерии и да видим резултата..
Благодаря ви и на 2-мата за съветите :)
29.08.09
20:58
казано от Мушамата на 29.08.09, 20:52:
Към автора: Би ли споделил тренировката си за крака! Със всичките му клекове, подскоци и пр. каквото правиш там... И сам ли си я измисли или си се съветвал с треньра си? Аа ии... всички имаме преса... просто някой са с повечко подкожни мазнини!Ти какво мислиш, че ще я извади за седмица? То лятото вече свършва септември е. Идва есента и училището :(
Абе... ти... да съм споменал такова нещо... много ясно, че няма да я изкара за една седмица... Тц! Ама защо да е късно, т’ва ми беше въпроса... Септември е, лятото свършва и е късно така ли? Ти за лятото ли се опитваш да я изкараш! И така и така съм те подкарал, тая диета дет я даваш “имам предвид, не яж тестени изделия, сладко, пържено и горе доло тва е ..” ако ставаше така баба ми и дядо ми щяха да имат преси... тссс!
Омг! В неговия пост мернах нещо за лятото.. и това което съм го написал да избягва, аз по този начин за 4 седмици свалих 7 кг. И той няма много да сваля! И за какво да спазва например НВД като има да спада малко не много?!
казано от p17bull на 29.08.09, 20:58:
Омг! В неговия пост мернах нещо за лятото.. и това което съм го написал да избягва, аз по този начин за 4 седмици свалих 7 кг. И той няма много да сваля! И за какво да спазва например НВД като има да спада малко не много?!
С такива като теб не ми се спори! Вече си ми ясен... няма проблем ако на закуска удари една бира и шкембе чорба... ок!
Към автора пробвай с йохибин.
29.08.09
21:12
казано от Мушамата на 29.08.09, 21:10:
казано от p17bull на 29.08.09, 20:58:
С такива като теб не ми се спори! Вече си ми ясен... няма проблем ако на закуска удари една бира и шкембе чорба... ок!
Към автора пробвай с йохибин.
Добре господине! ;д
Ок пичове.. Стига се карайте.. Разбрах.. Благодаря за мненията и съветите :)
Той и авторът не е съвсем наясно - иска да чисти корема, без да сваля килограми; не може да се храни нисковъглехидратно, за да не си понижи резулатите; впоследствие се оказа, че не иска да и да чисти, даже и % мазнини си знае... тренирай си корема, какво толкова има да се умува, избягвай джънковете и си готов.
казано от inis9 на 29.08.09, 21:18:
Той и авторът не е съвсем наясно - иска да чисти корема, без да сваля килограми; не може да се храни нисковъглехидратно, за да не си понижи резулатите; впоследствие се оказа, че не иска да и да чисти, даже и % мазнини си знае... тренирай си корема, какво толкова има да се умува, избягвай джънковете и си готов.
Благодаря и на теб за съвета.. Да, малко странно се изказах, но ме разбрахте в общ смисъл..
Темата може да се изтрие вече :)
Аз също бих те посъветвал да тренираш корема стабилно и да увеличиш приема на белтък. Това е :)
Успех с волейбола ( И аз навремето тренирах ехххххх... :) )!
Извинете ме, че пак пиша.. Но.. Някой може ли г/д да ми направи или да каже диета за корема.. Тренирам го 2-3 пъти в седмицата вече в супер серии с тежест.. Само че много бавно става.. На аватара ми можете да ме видите как съм.. Също може и за по-бързо и по-лесно да взема нещо да пия.. Някой нагоре беше писал йохимбин..? Или може и нещо друго да се вземе..
03.09.09
15:40
Ти пусна темата преди седмица бе. Какво очакваш?!
казано от p17bull на 03.09.09, 15:40:
Ами очаквам някой да ми отговори :)
казано от Smacky на 03.09.09, 17:21:
казано от p17bull на 03.09.09, 15:40:
Ами очаквам някой да ми отговори :)
Дам.. Толкова време а все още нищо ? .. Невъзможно .. П’шката ми расте по бързо ..
П.П Emzo НВД search . << Това е гатанка .
04.09.09
05:40
Xsly, на аватара фотошопът много личи:)