29.08.09
20:52
Здравейте !
бях 66 кг. сега съм 59 кг.
170 см. висок , но имам много мазнини и искам да се изчистя до дупка. Посъветваха ме първо да кача ММ и после да свалям
Какво бихте ме посъветвали ? тренирам футбол
До сега съм карал на протеинов хранителен режим + малко побягване и пиех л-карнитин и фат бърнер ама някви фалшиви изобщо не ми действаха.
Ако почна да тренирам в залата за ММ ще пречи ли ако всеки ден правя Интензивно кардио ?
Пуснал си 5 теми със сходни въпроси. Няма как да получиш и кой знае колко различни отговори. Ето, за хранителния режим имаш 2-3 теми и доста хора са ти писали. Определено ти липсват мускули, така че послушай съфорумците и тренирай за мм. Щом държиш да правиш кардио, прави 15-20 минутни интервални кардио-сесии 2-3 пъти седмично. Това ще рече напр. спринт 1 мин, последван от крос/бързо ходене 3 мин. и после отначало. Има много изписано за интервалните тренировки, можеш и сам да си измислиш интервалите. Щом се храниш добре и с чисти храни, ще имаш и резултат.
Плюс това повече мускули означават и по-висок енергоразход. И си в пубертет, което прави нещата по-лесни.
Всекидневното кардио, ако е равномерно/монотонно, ще попречи да качиш мм. Най-добре си е хийт/интервално, 2-3 пъти седмично. И добрата храна е на първо място.
Мнението беше редактирано от Инис на 29.08.09 21:54.