Препоръчайте ми протеин

29.08.09
10:54

Здравейте на всички , нов съм в сайта и искам да ми препоръчате някакъв протеин.Тренирам от около 6-7 месеца , и не съм взимал нищо , имам достатъчно мускулна маса , така , че не ми трябва нещо с което да качвам ,а просто да забързам оформянето на мускулите.Знам ,че качеството определя цената , но ако може давайте примери с по-достъпни протеини.

29.08.09
12:41

American Whey,American Bagrain,Scivation,All The Whey това са по-достъпните в момента.

29.08.09
12:45

NOW неовкусен изолат, Нектар, Оптимум ГС, Сайвейшън

29.08.09
13:02

Може би ще избера American Whey , поради цената ,а из интернет гледах добри отзиви за него , също така искам да попитам , добре ли е да го пия след тренировка и като заместител на вечерята примерно ?

29.08.09
13:04

Може след тренировка,но не и да го използваш за вечеря.

29.08.09
15:49

Аз си вземам насипен изолат и съм страшно доволен!

30.08.09
10:38

Извинявам се за оф топика, но Fe2_vanio , от София ли си и откаде взимаш насипния изолат и на каква цена?Имаше една тема за склада на Пико в Сердика,но доста противоречиви бяха мненията за тях ако не се лъжа..

30.08.09
11:55

Само си давате парите на вятъра с тоя насипен “протеин”.

30.08.09
11:58

казано от Владимир92 на 30.08.09, 11:55:

Само си давате парите на вятъра с тоя насипен “протеин”.

Твърде прибързано изказване.

MA

30.08.09
12:31

AMERICAN SPORTS NUTRITION BARGAIN WHEY този бива ли го

30.08.09
14:14

казано от maja на 30.08.09, 12:31:

AMERICAN SPORTS NUTRITION BARGAIN WHEY този бива ли го

Да. Аз АСН ги виждам като най-хубавите от евтините протеини  :lol:

Мнението беше редактирано от Xsly на 30.08.09 14:26.

30.08.09
18:32

От Варна съм,ако те интересува протеина пиши ми на лични.Незнам дали си давам парите на вятъра,ама съм страшно доволен от протеина така,че хич не ми дреме!

30.08.09
20:46

Принципно “страшно доволен” от протеин е малко пресилено казано, защото човек трудно може да усети ефекта, а камо ли да остане страшно доволен. Е, да коренно различно е дали пиеш или не пиеш тази добавка. Дано не става дума за плацебо ефект.

31.08.09
09:13

Ами мога да направя сравнение,защото пия само протеин :) И замествам само марките.

01.09.09
12:43

Днес отидох да си взема протеин и продавача в магазина ме насочи да взема нещо на nutrim, защото били качествени и значително по-евтини.Още нищо не съм взел , има ли някои които е ползвал продуктите им (най-вече протеин) да изкаже мнение.

По добре не си купувай нищо на Нутрим, всъшност по добре избягвай хранителните добавки произведени в милата ни родина.

01.09.09
12:49

Кажи на продавача да си го пие той Нутрима, а още в началото на темата са ти препоръчали качествени и достъпни протеини. Ако са ти скъпи наблягай на храната повечко ;)

Мнението беше редактирано от Конан на 01.09.09 12:51.

01.09.09
14:01

казано от reaktor на 01.09.09, 12:43:

Днес отидох да си взема протеин и продавача в магазина ме насочи да взема нещо на nutrim, защото били качествени и значително по-евтини.Още нищо не съм взел , има ли някои които е ползвал продуктите им (най-вече протеин) да изкаже мнение.

Аз съм имал зверски пърдежи от Нутрим Про Голд...това помня. А това ме навежда на мисълта, че съдържанието в кутята не отговаря на етикета.

01.09.09
14:40

казано от Стоянчо на 01.09.09, 14:01:

казано от reaktor на 01.09.09, 12:43:

Аз съм имал зверски пърдежи от Нутрим Про Голд...това помня. А това ме навежда на мисълта, че съдържанието в кутята не отговаря на етикета.

Напълно се отказвам от нутрим значи :) , пак се спирам на American Whey , само ми е любопитно от къде да го взема , онлайн магазините като silabg.com надеждни ли са , и дали има разфасофки по малки от (1.360 кг./2.996 lbs.) която е на цена от 60 лв.На мен ми трябва да речем наполовината за да го пробвам как ще ми действа.

01.09.09
15:19

Няма.Силабг вероятно са коректни, но аз съм много доволен и от бодиарт и гаранция, че са коректни.(тука малко реклама стана, ама... :D )

MA

01.09.09
15:27

SYNTRAX Matrix 5.0 аз се ориентирах към този ;)

СилаБГ са много коректни останах впечатлен от точноста и прецизноста на изпълнение на поръчката ми(без да правя реклама нито работа нито имам познати :) )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1