28.08.09
19:36
Тъй като са на еднаква цена бих искал да изкажете мнения кой от 2та битхбе избрали.
Хе сериозно, протеина е хубаво нещо ако не успяваш да се храниш с истинска храна.
Ако търсиш покачване на кг то трябва общите калории за деня да са ти достатъчно. Протеина си е протеин някъде х2гр/кг са достатъчни, т.е. може да си го набавиш само от храна и да не се занимаваш с пудри и бла бла.
Вземи си креатин и мултивитамини, вместо този протеин.
Впрочем с какъв стаж си ?
Ползвал съм и двата протеина.Има голяма разлика м/у профилите им.Първо Аll the Whey Isolate - е изолат, а Американ-а е бленд.В доза Американ Уей има 6гр въглехидрати(фруктоза), а в All the Whey няма.Моите вкусови впечатления са в полза на Американ-а.В момента пия All the whey и смея да кажа, че разтворимостта му е отвратителна.
28.08.09
20:41
казано от Владимир92 на 28.08.09, 20:25:
Ползвал съм и двата протеина.Има голяма разлика м/у профилите им.Първо Аll the Whey Isolate - е изолат, а Американ-а е бленд.В доза Американ Уей има 6гр въглехидрати(фруктоза), а в All the Whey няма.Моите вкусови впечатления са в полза на Американ-а.В момента пия All the whey и смея да кажа, че разтворимостта му е отвратителна.
Оставам с впечатление че нямаш фаворит за сега. А пробва ли нутра-форс уей? Интересно ми е ако можеш да го сравниш с горните два.
28.08.09
20:50
Владо в какво си разтваряш протеина? С All the Whey в мляко не съм имал проблеми.
Да, ползвал съм и Нутра форс.Моя фаворит като профил е Аll the Whey.Като вкусови качества и разтворимост ги подреждам така - 1Американ/Баргин 2.Нутра 3.Аll the whey. Винаги си разтвярям 1 доза протеин в 300мл вода, много рядко 0.1% млЕко :)
Мнението беше редактирано от Владимир на 28.08.09 21:08.
ти луд ли си, Аll the Whey се разтваря като никой друг
шейкъра ми даже не иска да се изплакне, толкова чист остава
това не ми се е случвало, а съм пил доста видове
за прехваления му амино профил обаче засега съм скептик
ще се опитам да го усетя доколкото е възможно
American Whey ми е сладък, не е мой вкус
Като цяло от протеините на Нау и Гаспари съм най-доволен, препоръчвам ти тях
Зависи от целите. Според мен Американ уей в период за покачване на маса, покрива идеално нуждите. Аз бих си взел Ол дъ уей, защото си знам моето лакомо тяло и съобразявам избора си с това - чист изолат ми идва по-добре.
29.08.09
11:13
казано от karlo на 28.08.09, 21:32:
шейкъра ми даже не иска да се изплакне, толкова чист остава
Различните им вкусове се разтварят по различен начин и имат различна консистенция.
А бе как да ти кажа за стажа, трудно ми. Преди 3 години побутах половин година, спрях преди 2 години пак бутах половин година, спрях , сега вече съм доста сериозен от почти година, знам доста неща хранене - алабала а бе всичко дет ми трябва
ПС. Е това ми е най неграмотното мнение ама в 3 часът ме марзи да гледам пунктуация т.н...
31.08.09
06:26
казано от Валентин Иванов на 29.08.09, 11:13:
казано от karlo на 28.08.09, 21:32:
шейкъра ми даже не иска да се изплакне, толкова чист оставаРазличните им вкусове се разтварят по различен начин и имат различна консистенция.
Всички вкусове на All The Whey са направени да се разтварят перфектно (знаеш много добре), а това става най-лесно с шейкър.
Навремето като ни пращаха мостри и на мен ми направи впечатление че има разлика в разтворимоста... в смисъл забелязваше се.
31.08.09
08:37
казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 31.08.09, 06:26:
Всички вкусове на All The Whey са направени да се разтварят перфектно (знаеш много добре)
Хвана ме! Признавам всичко! :)
31.08.09
11:44
Остроумие и то не на място. Понякога е много неподходящ подход и ненужен като в случая, понеже мисля, че 100% си пробвал протеините на ATW.
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 31.08.09 11:50.