14.08.09
13:39
Здравейте,искам да споделя,че от няколко месеца имам проблем със съня.Незнам дали е от компютъра,трениворките,жегата някакър здравословен проблем,но вредно ли или рано ли е още да взимам мелатонин.Той медикамент ли се води?
14.08.09
14:15
Мисля, че се води като хранителна добавка можеш да си го закупиш от:
healthstore.bg/NOW-Foods/Топ-Продукти/Melatonin-3-мг-60-капсули.html
аз изпих една кутиика и определено ми хареса ефекта, на натурална основа е както всички неща произведени от NOW, и цената му не е висока за да се води като екстра. Също може да прочетеш и темата:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/39096/P0/
пък и на сайта има няколко статии писани
например
http://www.bb-team.org/articles/1691/
http://www.bb-team.org/articles/744/
(втората недей гледа кой я е писал)
Ако не подейства достатъчно /мелатонина/ комбиниране със 5-htp, и габа и си чук.
И аз съм много доволен от действието на мелатонина на NOW. Аз лично единственото, което усещам от GABA-та е задух за няколко секунди и леко изтръпване на тялото, нищо друго. :D
казано от Sleart на 30.08.09, 18:44:
Предложиха ми Мелатонин на GNC добър ли е според вас?
от колко мг е ?
Мелатонина на GNC може ли да се конкурира с Мелатонина на Now. Че на Now нещо ме мързи да търся ! :D
Ми по-принцип качеството на NOW е не надминато, няколко пъти сме го казвали.
Пък и GNC стартират като търговска верига, ...
31.08.09
08:46
казано от tonu на 31.08.09, 08:41:
...няколко пъти сме го казвали...
Тони, кои сте вие бе приятел?Да не страдаш от раздвояване на личността :lol:
Между другото мелатонина на GNC и Оптимум е напълно еднакъв, така че ако намериш и на Оптимум ще е съвсем същото.
ПП:Объркал съм се.Но пък на оптимум е най-изгоден :)
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 31.08.09 09:07.
казано от RogerF на 31.08.09, 08:46:
казано от tonu на 31.08.09, 08:41:
...няколко пъти сме го казвали...
Тони, кои сте вие бе приятел?Да не страдаш от раздвояване на личността :lol:
.
Ами ако четеше малко повече от колкото да мърмориш, и се поразровиш ще намериш достатъчно коментари. Няма какво да те убеждавам в нещо което е така. Трудно може да се каже на черното - бяло, нали ?
31.08.09
09:14
Пак си спал накриво.По-спокойно, само се шегувах :) Никой не е оспорвал качествата на НАУ.
31.08.09
09:16
Sleart винаги между GNC и Нау бих предпочел НАУ, не е нужно да се търсиш цъкни на
healthstore.bg/
или
nowbg.com/
и можеш да го намериш продукта
Тази статия днес за мелатонина ме подсети да питам имено за хронобиологичните формули, искам ако някой знае да ми каже кои от фирмите за суплеметни предлагат такава. Преди време видях подобен продукт, но не на фирма която произвежда хранителни добавки, ето го- цък.
Аз искам да знам кой мелатонин произведен от някоя от известните фирми за суплементи е от тези хронобиологични форми ?
Всички които прегледах в silabg в “информация за продукта” не пише да са подобна формула.
казано от Sleart на 14.08.09, 13:39:
Здравейте,искам да споделя,че от няколко месеца имам проблем със съня.Незнам дали е от компютъра,трениворките,жегата някакър здравословен проблем,но вредно ли или рано ли е още да взимам мелатонин.Той медикамент ли се води?
В подобни моменти са ми помагали продуктите на NOW, които съм комбинирал:
1. 5HTP
2. L-triptophane
3. GABA
4. SAMe
+ големи дози л-глутамин.