Дилема

08.02.05
16:11

Значи вече се ядосвам с тези мои бицепси.Просто вече не знам как да ги тренирам.Какво ли не съм правил и много обемни тренировки,суперсерии,трисети,негативни и частични повторения,но не мърдат.От 2месеца качвам маса и я качих почти навсякъде.гръб гърди,рамене,а там -нищо.Ръката си ми остана.44дясна,43 лява,не са много мазни.Нито сант.Гръдния ми кош качи 10см,ама в ръцете нищо.След3-4 седмици мисля да чистя и съвсем не знам какво ще остане от ръцете.Та мисля или да почна да ги тренирам само тях или въобще да не ги правя.Дайте някакви идеи :x :oops:

08.02.05
16:23

Пробвал ли си супербавни повторения? Темпо 5-10 някъде.
Чел ли си книгата на МакРобърт за ръцете?

08.02.05
16:32

Пробвал съм ги,ама в малко по-различен вариант.Сгъване за 4,негативно за 9.Тази книга не съм я чел аи не ми е попадала

08.02.05
16:35

Ммм, схемата е 10 нагоре, 5 надолу. Като не можеш повече вдигаш и задържаш статично 20сек. Две упражнения, две серии, по 3-4 повторения. Дай мейл да ти пратя книгата ако искаш (да знаеш, че е на руски).

08.02.05
20:06

...

Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 13.04.14 11:11.

09.02.05
09:37

И тяга и тяга, не само клякане :lol:
А между другото имам негови методики за  ръце, които не съдържат клекове и тяга. Но Миле със сигурност е опитвал различни видове специализирани програми...

10.02.05
00:16

А защо не пробваш да ги оставиш седмица две да починат и тогава да почнеш с леки тренировки докато си стигнеш предишните килограми с които си тренирал и да опиташ да им вкараш сила ама с 1-3 повторения с повечко серии

10.02.05
11:01

Ами точно това разсъждавам в момента или да спра да ги тренирам или да им направя една седмица само за тях :cry:

X_

10.02.05
19:28

според мен ги спри,досега си ги тренирал  и резултат-слабо.Остави ги на  :D гърба,гърдите и раманете.

11.02.05
09:33

Ако искаш опитай сгъването на Жиронда - (drag curl) - обикновеното сгъване с щанга за бицепс, само че шангата ти се “влачи” по тялото през цялото време. Не се отделя от трупа. В схема 10х10 два пъти седмично, прави чудеса. Можеш да добавиш и 2-3 серии Зотман сгъвания или Зотман-скотови сгъвания.
Поздрави :)

ПП - 10х10 се прави със съотвената тежест. Без геройства, защото лесно можеш да претренираш.

11.02.05
09:40

mile, ако откриеш нещо нестандартно, което да ти помогне, пусни ми едно ЛС плс, защото и аз имам много сходен проблем - всичките ми мускули си растат нормално /в смисъл реагират адекватно на тренировка и хранене/, а бисепцса и рамото не щат и не щат.

11.02.05
10:34

Значи толкова много упражнения за ръце съм правил,та чак съм ги забравил вече.За сега като гледам постовете,най вероятно ще спра за малко да го тренирам бицепса за известно време.Иначе при тренировката на Жиронда,получавах преди доста добро натоварване и яка мускулна треска,която обикновенно нямам в бицепсите.Иначе големия ми проблем е че бицепса ми е доста къс,т.е започва на около5-6см от лакътя :cry:

11.02.05
10:45

Тук е засегната темата за късия бицепс. Има някои добри съвети.
Поздрави :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1