За дозата на гейнъра

31.08.09
14:24

Здравейте
Преди малко си взех един гейнър-serious mass на оптимум-и гледам,че вътре набутали една мерителна лъжица ама до 250 грама.Преди също бях взимал от същия и го пих 2 пъти на ден по 40 грама-ефект никакъв,то се знае.На опаковката пише 334 грама дневна доза,разделени на две са 167 грама.Има ли някой дето е наясно с дозата на това нещо.Те са си и написали “две мерителни лъжици”,ама две от тези,които са сложили в торбата,са половин кило-много ми се струва :)

31.08.09
14:33

Както пише така е. Гейнър под 150 грама доза почти няма.
А този мисля, че е един от гейнърите с най - много захар..

31.08.09
14:37

И на мен така ми се струва-е голямо ядене ще падне.А захарта е 23 грама на 334 грама дневна доза,за друите гейнъри не знам как е,че само такъв съм пил.

31.08.09
18:09

такава ли ти е лъжицата

31.08.09
19:13

Може ли да кажете в какво ги разтваряте тия гейнъри че преди месец си зех мускуле джуий на ултимейт го разтварях в кисело мляко на баба 4,5 процента масленост и беше много тежко да се пие, даже и ми се повръщаше. Ако е във вода по добре ли ще е ?

31.08.09
19:44

Такава е-40 грама.
Аз си го разтварям в прясно мляко в един шейкър-доста е вкусен този,шоколад някакъв.

01.09.09
09:19

казано от ss-division на 31.08.09, 19:13:

Може ли да кажете в какво ги разтваряте тия гейнъри че преди месец си зех мускуле джуий на ултимейт го разтварях в кисело мляко на баба 4,5 процента масленост и беше много тежко да се пие, даже и ми се повръщаше. Ако е във вода по добре ли ще е ?

Естествено. Вода или прясно мляко. Някой може и в сок.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1