31.08.09
10:46
Здравейте, имам един въпрос чийто отговор ме мъчи вече няколко седмици.Правя кардиото си с колело на открито.Когато дъвча дъвка, потенето ми е значително по-малко(почти никакво), при положение че без дъвка се потя ужасно много.Може ли някой да ми обясни на какво се дължи тази промяна? Ако някой има подобен “проблем”, моля да сподели.
П.С:Надявам се да не съм объркал раздела.
Темата беше редактирана от Милов на 31.08.09 10:49.
Пробвай с Хуба-буба, защото тия Орбит нещо не ми вдъхват доверие. :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 31.08.09 19:05.
Не се базикайте, интересуваше ме дали е от някоя съставка в дъвката или е просто реакция.
Единственото нещо, което заспалия ми мозък успя да измисли в този късен час И Е ПО ТЕМАТА е, че дъвките имат 66гр. въглехидрати (предполагам бързи) на 100mll. продукт.
Сега, предстои въпроса - това се отнася ако нагълтаме 100гр. дъфки, или какво? :D
Мнението беше редактирано от ~ DN на 31.08.09 22:22.
Не бе човек, просто ми е интересно на какво се дължи този ефект? Коя съставка може да подтисне евентуално потенето или просто си е някаква реакция на организма? Това ме интересува.
Мнението беше редактирано от Милов на 01.09.09 06:57.
Ами аз не съм сигурна дали е от някоя от съставките; може би ако дъвчеш повреме на кардиото това пречи на приема на повече кислород и да увеличиш пулса.
01.09.09
19:42
Ако правиш кардито на темперетура 20 градуса няма да се потиш толкова, като на 30 градуса
казано от p17bull на 01.09.09, 19:42:
Ако правиш кардито на темперетура 20 градуса няма да се потиш толкова, като на 30 градуса
Става въпрос за лятно време.
Ами аз не съм сигурна дали е от някоя от съставките; може би ако дъвчеш повреме на кардиото това пречи на приема на повече кислород и да увеличиш пулса.
Тогава не би ли следвало да се потя повече?
01.09.09
23:55
казано от Милов на 01.09.09, 22:34:
казано от p17bull на 01.09.09, 19:42:
Става въпрос за лятно време.
Последната седмица захладня. Може да е улучил топъл, а на другото кардио по студен ден.