31.08.09
09:12
Здравеите! Искам да ви попитам на 15 сам и сам с стаж 5 месеца... четох и 1 инструктор ми обяснява че ся като сам малак фитнеса ми отнемал там някфи хормони ии ми забавял освен растежа на ръста ами и на чурата..а не искам ми остане 14 15 см.! може да ви се стори глупаво но моляви приемете го на сериозно...та въпроса ми е дали да почна лостове или фитнеса да продулжа..и верни ли са тезни неща..моля да пишат само компетентни хора ! мерси аа и бтв 185. 68 кг
казано от ktn на 31.08.09, 09:12:
Здравеите! Искам да ви попитам на 15 сам и сам с стаж 5 месеца... четох и 1 инструктор ми обяснява че ся като сам малак фитнеса ми отнемал там някфи хормони ии ми забавял освен растежа на ръста ами и на чурата..а не искам ми остане 14 15 см.! може да ви се стори глупаво но моляви приемете го на сериозно...та въпроса ми е дали да почна лостове или фитнеса да продулжа..и верни ли са тезни неща..моля да пишат само компетентни хора ! мерси аа и бтв 185. 68 кг
Въпроса ти е доста некомпетентен относно форума за тренировъчни програми, тук става дума за съвсем различно.. Фитнеса нито на ръста ти вреди нито на ” чурата ” ти :lol: . Тайче този може само една майна да му теглиш и да ходиш да дигаш, сигурно на него му е малка и се опитва да подлъже и другите, колкото до това фитнес или лостове, фитнеса има много повече предимства и удобства, мисля, че сам можеш да си отговориш, а не да правиш безсмислена тема, не, че повечето в този раздел не са ама, айде.. :)
31.08.09
10:12
чурата ти няма да остани 14 см споко .. то си е ген хахахахахха оффф ще се побъркам ходи си вдигай и се успокой ;)
мале как те лажът .... .аахахахахах от фитнеса нямам как да ти остане малка пишката хахахах може да ти порасне даже :D
за фитнес и лостове аз и за двете съм ЗА ! аз мисля че може почнеш с лостовете 1 год без да спираш ... да си развиеш малко мсукулите да имаш сила с собствено тегло... и после щанги... но ти кат хоиш на фитнес там също се праят лостове ! :P
31.08.09
12:06
Най добре ги комбинирай и 2-те. :)
31.08.09
13:59
Мисля ,че човека написа да пишат компетентни !
казано от TrainHard на 31.08.09, 13:59:
Мисля ,че човека написа да пишат компетентни !
Обиджаш ли ме с този пост сега, моя отговор не беше ли компетентен, казах му го много просто и разбираемо без сложни изрази и думи!
Освен да се засмея друго неми идва на ум ако някои инструктор ми го каже това.Какво да ти отнема Тестостерон ли? ... Хах тренираи си и несе притесняваи.Можеби го е казал затова 4е като години си о6те малак за здрави тежести..ама това са пълни измислици.А размера на пениса ти е то ген.А и 6те расте о6те като се има предвид годините ти.
31.08.09
14:18
Първо - не те обиждам , второ - обясни му го както трябва и после на нормален език. Пича ми има скайп и ми писа - аз му казах ,че това е смешно ,но да пише в тук ще му обеснят. Обясни му компетентно защо не се намалява нивото на тестостерона (и обратното).
01.09.09
07:54
‘’размера на ‘’чурата’’ зависи от гена’’ това всеки циганин може да го каже даите малко по-точно плс! В същност за това отговаря хормона тестостерон, а той не намалява, а се повишава при спортна дейност.А относно темата съм с двете раце за фитнес, освен ако някой не тренира за нинджа/самурай или за маратонец ....
Мнението беше редактирано от slaveman93 на 01.09.09 08:01.
01.09.09
09:31
емиле няма програма с фитнес и лостове бе, освен ако лостовете не са във фитнеса.
Мнението беше редактирано от slaveman93 на 01.09.09 09:32.