Izchistvane na Dolna Chast Gurdi

Темата е заключена.
BA

09.04.04
22:56

Izchistvaneto na dolnata chast gurdi e problem pri mnogo kulturisti. Naistina slojna rabota daite nqkakuv savet kak da se izchisti efektivno? Dali s mnogo trenirane ili s po-malko ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:23.

09.04.04
23:06

Ами пич виж сега, изчистване на мазнините само от определена зона (тъй наречената точкова редукция)  не съществува. Когато искаш да свалиш отнякъде, трябва да намалиш общия % мазнини. Това не става с повече или по-малко трениране, а с диета и кардио.

09.04.04
23:14

Не знам дали си чистил досега. Ако си чистил трябва да си усетил че мазнините на гърдите намаляват но ако имаш гинекомастия дори и много малка тя изглежда като мазнина и не се сваля. Ако при теб е така няма отърваване от тези “мазнини”!

10.04.04
22:12

Eclipse и maxx_muscular са прави. Възможно е обаче да се постигне визуално подобрение чрез развиване на долната част и “подсичане” на гърдите. Препоръчвам ти за целта следните упражнения: кофички с наклон напред с цел акцентиране в упоменатата зона, кросоувър с кабели (т.нар. портален скрипец) в право положение на тялото, като събирането се извършва не напред, а надолу към коремната област, отново за да акцентираме върху долната част на гърдите. Добра работа вършат и флайс и повдигане на дъмбели от лежанка с обратен наклон. Въпреки че развитието на долната част на гърдите ще допринесе за подсичането им, максималният резултат се постига с изчистване на масната тъкан чрез диета и аеробика. Желая ти успех!

Малка вметка (много се радвам като видя подобна тема и още повече като предите мнения са на такова ниво. Исках да кажа и аз нещо, но Velko, maxx_muscular и Eclipse са изчерпали материала :)).

От изброените от Velko упражнения мисля, че кросоувъра под наклон ще даде най-голям ефект (съдя по себе си и по ефекта при хората, които го правиха пред мен).

А ... maxx_muscular - гинекомастията се “реже” :).

BA

11.04.04
22:13

ami dobre obache ima edin maluk problem ;]
Ne znam kakvo tochno e krosovura ?
Ako moje da mi go obqsnite po-qsno… zashtoto taka ne se seshtam

BA

12.04.04
10:26

Blagodarq za informaciqta Eclipse . Ama kakto si i misleh go znam tova uprajnenie i daje go pravq vseki put. Do sega ne bqh gi razglejdal uprajneniqta v site ;] A sega shte gi razgledam vsichkite. Az tova uprajnenie go pravq za dolna chast, a za gorna pravq flais a za sredna prosto iztlaskvane na dupelite s vurtej.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1