01.09.09
15:33
Здравейите
Изчетох почти всичко,което намерих във форума,и ми се струва,че съм възпалил сухожилията и на двете ръце.Не съм ходил на лекар,но ако се налага и това ще стане.Болката е непоносима-особено когато оставям лоста след като съм правил бицепсово сгъване.Днес тренирах гръб и ми стана ясно,че нещата се влошават.Гледам,че тук доста хора са имали подобни оплаквания.Въпросът ми е има ли някакво ефективно лечение,поне малко по-различно от лекарското предписание “никакво натоварване и ако ти мине,мине,ако не-няма и да ти мине”.Последният път беше нещо от този сорт в “Пирогов” и затова не ми се ходи пак.Какви хапчета/мазила сте ползвали и имат ли ефект?В краен случай-препоръчвайте лекар :) Става дума за предмишниците,че пропуснах да спомена.
С почивка не минава-две седмици лежах и после като хванах лоста,пак същото.
За това след хубава почивка,повече няма да хващате лоста ! Аз се лъгах няколко пъти в продължение на месеци ,че ми е минала болката и като хвана правия лост за бицепсово , пак същата работа...
02.09.09
10:53
Еми и мен ме болят като правя с лоста за бицепс, като греба, като правя тяга, като се набирам, но това си е едно неестествено за китките положение и е нормално да има болка в предмишниците приположение, че държиш със тях да речем 100 кг.
казано от Тони1 на 02.09.09, 09:51:
За това след хубава почивка,повече няма да хващате лоста ! Аз се лъгах няколко пъти в продължение на месеци ,че ми е минала болката и като хвана правия лост за бицепсово , пак същата работа...
А как ти мина?Само с почивка ли?Аз май ще спра да тренирам бицепс,затова ме е яд,че тъкмо започнах да постигам някакви резултати и така стана.Но такъв е животът :)
Ми историята бе първо с предмишницата лявата от скотовото предполагам...ходих на ортопед предписа ми някакъв крем не си спомням името му ,но не беше диклак или фастум май беше дийп рилийф ,ефект имаше починах 10 дена както ми каза той и веднага на другия ден бях в залата :D спрях да правя изобщо бицепс с прав лост и проблеми нямах ,докато след няколко месеца пак не хванах правия лост и пак същата болка...от тогава вече не пипам лост за бицепс и само с дъмбели ,тъпото е ,че сега се обажда неприятна болка в лактите понякога ,чак не мога да се надигна от леглото....
Мнението беше редактирано от Тони1 на 02.09.09 18:27.