Няколко въпроса за Yohimbina

02.09.09
15:44

Здравейте,след като направих пауза от около 2 седмици с Sx ,съм решил да пробвам yohimbina,понеже доколкото чета действал най вече на мазнините по корема и таза,а аз имам там най много.Целта ми е да сваля малко от там а не кг като цяло ,затова и не искам да почвам пак sx.Дали ще стане само с yohimbeto и кафе + кардио и диета естествено.И за моето тегло около 80 кг полезно тегло каква доза трябва да вземам от този на primaforce който е 2,5 мг ,и само преди кардио ли да го вземам,всеки ден или как.Мерси за отговорите.И дали изобщо ще го усетя най вече на тези проблемни места както казват.Чета че се комбинирал със синефрин.Ако реша да го комбинирам така по колко синефрин трябва да вземам и на коя фирма е най добре.

Темата беше редактирана от biker_boy на 02.09.09 15:49.

02.09.09
16:45

Понеже и аз рових наскоро за йохимбин, останах със смесени впечатления, но това, което разбрах е...
1. Добре се комбинира и с кофеин, и с еф....
2. Нещо като естествена виагра е
3. По 0,2 мг на кг тегло, но постепенно се вдига, като се почва от малко.
Някои пишат за странни странични ефекти, ама нищо кой знае какво.

Мнението беше редактирано от armando на 02.09.09 16:47.

02.09.09
17:59

Search няма ли ?

02.09.09
18:21

казано от emzo на 02.09.09, 17:59:

Search няма ли ?

Има,но не намерих отговори на всичките ми въпроси.

СБ

02.09.09
18:31

Спeциално за продукта на Primaforce Yohimbine HCL и наблюденията ни от ползващите го, обичайната дозировка е 2 максимум до 4 на ден. При някои при 3-4 на ден се получава дразнене в стомаха, леко напрежение в главата, така,че най-добрият нчин да установиш коя е действащата дозировка за теб е да пробваш.

02.09.09
18:31

Миналата година останах адски доволен от на Примафорс йохимбе хидрохлорида и кофеина.
Доста по доволен отколкото от Липо Блек тази година.
Пиех го в оптималните дози дадени от производителя,
а по - късно разбрах, че е трябвало и в по - високи.
Иначе всеки ден ги пиех аз, а и така трябва.
Ако има нещо, питай ; )

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 02.09.09 18:33.

02.09.09
18:59

казано от Finish First на 02.09.09, 18:31:

Миналата година останах адски доволен от на Примафорс йохимбе хидрохлорида и кофеина.
Доста по доволен отколкото от Липо Блек тази година.
Пиех го в оптималните дози дадени от производителя,
а по - късно разбрах, че е трябвало и в по - високи.
Иначе всеки ден ги пиех аз, а и така трябва.
Ако има нещо, питай ; )

Ти стаква ли го със синефрин или само йохимбе.И свали ли най вече в паласките и таза,понеже уж там се казва че действал най много.

02.09.09
19:18

Не, само с кофеин го стаквах. Иначе да, свалих точно там най - добре.

02.09.09
19:48

А има ли при него също даване на енергия,подтискане на апетита и някакъв термогенен ефект,затопляне нещо или как се усеща че действа.Иначе супер че си свалил точно оттам,надъхах се съвсем да изпия една опаковка преди да почне времето когато щещ не щещ се омазняваш :).

02.09.09
20:07

Енергията я имаш от кофеина, а контрола на апетит се усеща от йохимбето.
Друго не мога да си спомня, то беше и преди година и нагоре..

02.09.09
22:24

абе аз мисля да го стаквам с ЕС т.е.
Mau Huang (8% ephedrine) 700mg
Kola Nut (50% caffeine) 700mg
това е дневно (разделено на 2 приема) не на една доза, ако добавя 5-10мг Йохимбин хцл много ли ще дойде?
Четох различни мнения, като мнението, че това е голямо напрежение в/у сърцето и нервната система преобладава, но и много са доволни от ефекта. По принцип не съм много чувствителен към стимуланти.

Мнението беше редактирано от HeartCore на 02.09.09 22:39.

03.09.09
07:02

Те т’ва е най - добрата комбинация - йохибме, кофеин и ефедрин,
ама внимавай на пътеката да не се разтупти много сърцето.. :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1