11.02.05
18:14
Мисля да комбинирам Креатин на Нутрим с Л-Глутамин на Нутрим или с някави аминокиселини за същите пари ! Какво ще ми препоръчате с цел качване на маса?! :)
Аз поне бих ги комбинирал и трите креатин, л-глуатамин, и амино разклонена верига
12.02.05
23:50
[quote author=“Lud_monax”]Аз поне бих ги комбинирал и трите креатин, л-глуатамин, и амино разклонена верига
Е нямам толкова пари ;)
13.02.05
09:42
креатина + глутамин
20.02.05
03:00
Последно ?!?!?!
Креатин + глутамин - не го лъжете момчето, че стана страшно - глутамина увеличава действието на креатина, а аминото си го набавяш донякъде чрез протеина и храната? Всимаш и 50-60 гр глюкоза с креатина!
гледам че доста хора от залата комбинират креатин + амино и казват че така се прави.аз пробвах но не усетих кой знае какъв напредък.
20.02.05
12:12
бе не знам :roll: ....и аз съм за креатин и амино (и по-ефтино е ако земеш Амино 2700 вместо глутамин дето е по-скъп от креатина) :idea:
кое излиза че е по-добро? и аз си мислех за глутамин+креатин на нутрим -добре ли ще е ? то пише, че стимулира хормона на растежа а аз сам 1.73 и искам да стане поне и 1.80 :( на 16 сам но тва лято драпнах бая и това ми дава надежди:)
а бях чувал че креатина забавя растежа??? вярно ли е ?
20.02.05
16:04
не го забавя споко, ама и не очаквай от глутамина чудеса....най добър е вариантът на Lud_monax ако имаш $$$ естествено :D
а за колко време ще ми стигнат тези 500 гр.
и как да ги взимам 5+5+5? или ...
мерси
5 преди трен. и 5 след ,а когато не тренирам само по 5 гр ,щи стигне за малко повече от 2 месеца
И коя е фирмата?
Стига глупости, КРЕАТИН + ГЛУТАМИН + ТАУРИН (57 лева - 450 грама = 150 гр креатин, 90 гр глутамин, 60 гр таурин - другото са въглехидрати)
1. Въпросната комбинация съдържа и въглехидрати(които не са малко) съдържанието на креатин глутамин и таурин е ниско за тази цена, а ти доколкото разбрах нямаш много пари.
2. Най-добре си вземи креатин + аминокиселини + глюкоза (евтина е)
01.03.05
13:53
A ТАУРИН e ?!!@!#$%^&*( ?!?!?!
kaloiancho аз съм си много доволен от него яко си го пия и има определено ефект
Ами вземи си пол кг креатин за 36 лева-той ще ти стигне за малко повече от 2 месеца и глътамин да речем за 28 лева/2 по 100 г/За един месец удоволствието ще ти струва около 46 лева,което е нормално според мен.Взимаш креатина/5/ и глътамина/5/ след тренировка заедно с декстроза/евтина е 2.50 кг/ и глътамин 5 г преди лягане.Е идеално ще е и ако имаш пари за аминокиселини обачееее..:)Аз лично сам бесен от факта ,че аминокиселините на МлО ги има само в София май:(
Превод.
Mr_Muskul