идва есен и пак съм в америка

Прескочи до:

20.08.09
06:29

здравеите момчета

идва есен и пак сам в америка и се надявам да препоръчате качествени продукти за маса.
миналата година за зимните условия се готвих с но ескплоуд селмас  и гаспари саиз и суперпъмп с добро коли1чество протеин амино ядене и  витамини на  контрол лабс.
останах доста доволен
тази година се чудя над кои креатинови матрици да се спра -
витамини мисля анимал пак да ползвам
протеина е ясен че е оптимум
амино се чудя между оптимум или contorledd labs purple wrath маи се казваха
чудя се кам всико това дали да правя тестостеронов бустер- има ли странични ефекти и такива работи,ще прегледам за тях повече но искам да чуя мнение от хора вече ползвали ги какви са отзивите

ох заспах извинете ме ако някаде не сам се изказал правилно, ама заспивам вече

благодаря на отзовалите се с на помощ

20.08.09
07:00

Явно парите не са проблем,можеш да си направиш стак на CL,щом си пробвал на BSN/Gaspari.Взимаш си White Flood и Green MAGnitude големи кутии+Анимал+много протеин+високи дози PW.Тестостеронен буустар няма странични ефекти,но поне над 21 трябва да си,за да има ефект или след хормонален цикъл.

20.08.09
09:05

Може да пробваш и стака на VPX - NO Shotgun v3 и NO Synthesize : )

20.08.09
15:13

Щом ще ходиш в Америка аз лично ще ти препоръчам продукти,които ги няма тук,но за сметка на това са най-популярните и харесвани продукти в САЩ в момента предитренировъчно:USP Jack3d и Athletic Edge Nutrition- Intrabolic,порастърси се из интернет и ще видиш само добри отзиви за тях;)След някой друг месец,като свършат запасите и аз ще търся начин да си ги набавя..:)

22.08.09
06:49

благодаря за бързата намеса приятели !
поразгледах в бб.ком и виждам само добри отзиви за тези продукти.МИсълта ми е дали има някои които е пил продуктите на бсн и на конт. лаб. за да може да направи база за сравнение.

Не видях някаде да пише колко дълго могат да се пият и дали се приемат всеки ден.ДОколкото знам за този вид продукти трябва да се пият всеки ден, и 1 кутия стига за месец.МОже би мисля да пия по 1 месец продуктите на котрол лабс и след това ВЕДНАГА продуктите на които колегата препоръча jacked i intrabolic. Какъв тесто бустер ще ми препоръчате ? мислите ли че наи добре ще е да сам на азотни бустери и креатинови матрици и тесто бууст 3 месеце или ще ми доиде твърде мн?

на 23 години сам само да поясня

22.08.09
08:18

Големите опаковки на Green MAGnitude и White Flood (осбено на него) стигат за доста повече от месец.

22.08.09
11:06

в момента пия MassFx и hyperdrol x2 на AnabolicXtreme в комбинация със СлинСейн на BPS и съм доста доволен за момента,а още не съм и на средата на цикъла..Тази комбинация я спрягат за най-добрия натурален стак,но още мие  рано да ти кажа дали наистина е така,а и нямам достатачно богат опит с такъв вид продукти,но определено резултатите за 3 седмици са доста добри:)Леко ти завиждам за Америка..:)

26.08.09
06:09

и аз като гледам се ориентирам  slin sane mass fx i hyperdrol ( за колко време стигат) и да прибавя и 1 пост тренировъчен креатин и амино и протеин и витамини друго не се сещам.И да ви питам слин сеина немога да го намеря в бб.ком, в кои саит го има или аз не сам го търсил как требва?????А purple wrath по колко пъти дневно се пие

26.08.09
07:55

Вземи си mass FX-2 кутии и 2 кутии Хипердрол.(Цикъла е към 40 дни).
purple wraath-3 пъти дневно.

Мнението беше редактирано от Финдо на 26.08.09 07:57.

27.08.09
06:55

В краина сметка до този стак стигнах.Всичките продукти са от наи големите разфасовки и горе долу смятам да изкарам 2 месеца на тези добавки.ДО колкото четох пише че тези тест боостери не се нуждаят от пост трен и пре тренировъчни добавки.ВИе какво мислите ? Моля ако има някои запознат и изпробвал такива продукти да сподели, ще му бъда мн благодарен

ON whey 5kg
1 green magn.
1 white flood
2 mass fx
2 hyperrdrol
2 purple wrath
1 animal pak

28.08.09
02:56

Няколко идеи и от мен;
Първо не си копувай от GNC овен ако нямат някаква 70% разпродажба или нещо от сорта.
На твое място бих си взел: (извинявам се за тези които се повтарят)
X-factor x2 (или 4 зависи колко искаш да изпозлваш, един пълен цикъл е 2 опаковки/би било супер ако направиш цикъл с хипердрол + массЕфЕкс + Екс Фактор! Страаашен! :) )
I-force Testabolan V2 (друга алтернатива на тест буустер на добра цена и качество)
Controlled Labs: Green Mag, Orange Triad (креатин и витамини)
I-force Maximize (ако търсиш Н.О. пре-тренировъчен продукт) Jacked USP Labs също е мн добрър;

А пък за да се запасиш за бан-а на дизайнерските суплементи:
Dymethazine на I-force, бих го пробвал, ама докато стигна това ниво ще ги баннат; :)

На BSN, Muscletech, Gaspari, направо ги подминавай тея, това са кофти продукти на абсурдни цени;
Абе ако питаш мен, ако имаш адрес в щатите, направо поръчай всичко от бб.ком Лоялни са и ще ти направят голяма отстъпка ако поръчваш много неща, а и ако търсиш има добри оферти!

Поздрави!

Мнението беше редактирано от HeartCore на 28.08.09 03:00.

DA

28.08.09
05:24

Когато бях в САЩ пазарувах от http://www.vitaminshoppe.com/store/en/vitamins_minerals/index.jsp и някои неща бяха доста евтини. Прегледай сайта. Имат магазини в почти всички големи градове, но имай предвид, че към обявената цена в сайта се плаща и 8% такса продажба.

28.08.09
07:13

казано от HeartCore на 28.08.09, 02:56:

Няколко идеи и от мен;
Първо не си копувай от GNC овен ако нямат някаква 70% разпродажба или нещо от сорта.
X-factor x2 (или 4 зависи колко искаш да изпозлваш, един пълен цикъл е 2 опаковки/би било супер ако направиш цикъл с хипердрол + массЕфЕкс + Екс Фактор! Страаашен! :) )
I-force Testabolan V2 (друга алтернатива на тест буустер на добра цена и качество)
I-force Maximize (ако търсиш Н.О. пре-тренировъчен продукт) Jacked USP Labs също е мн добрър;

Dymethazine на I-force, бих го пробвал, ама докато стигна това ниво ще ги баннат; :)

На BSN, Muscletech, Gaspari, направо ги подминавай тея, това са кофти продукти на абсурдни цени;
Абе ако питаш мен, ако имаш адрес в щатите, направо поръчай всичко от бб.ком Лоялни са и ще ти направят голяма отстъпка ако поръчваш много неща, а и ако търсиш има добри оферти!

Поздрави!

Определено не ги чуваш нещатата.. :lol:
И определено живееш в заблуда..

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 28.08.09 07:14.

ЕД

28.08.09
09:53

казано от HeartCore на 28.08.09, 02:56:

Няколко идеи и от мен;

Поздрави!

За MuscleTech съм съгласен донякъде, но за другите... пълни глупости... Относно тест буустър - най-доброто е Novedex XT на Gaspari. Все още няма продукт в тази категория, който да го победи.

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 28.08.09 09:56.

СБ

28.08.09
12:38

А тук и ние ще вметнем едно нещо - какво разбираш ти под тест-бустър?? Защото има огромна разлика между тест-бустър и natural anabolic. Не винаги, да не кажем много рядко повишеният тестостерон означава увеличаване на мускулната маса. Трябва да се знае,че това,че имаш повече тестостерон не значи,че той ще бъде използван за мускулна маса.Правете разлика, а и с NOVEDEX XT шега не бива, там е деликатна ситуацията с дозировката

28.08.09
17:07

Да, за новедекса съм чувал оплаквания от гинекомастия;
Финиш фърст, ти ако имаш да казваш нещо казвай, че такива безсмислени постове много ме дразнят.

01.09.09
06:40

ON whey 5kg
1 green magn.
1 jacked
2 mass fx
2 hyperrdrol
2 purple wrath
1 animal pak

тва отгоре дето го пише го поръчах дано искарам 2 месеца и след това да сам доволен, надявам се резултатите да са добри

пазарувах от massnutrition досега това са наи евтините цените които сам виждал

Мнението беше редактирано от NE4ovek на 01.09.09 06:43.

ЕД

01.09.09
07:11

казано от HeartCore на 28.08.09, 17:07:

Да, за новедекса съм чувал оплаквания от гинекомастия;
Финиш фърст, ти ако имаш да казваш нещо казвай, че такива безсмислени постове много ме дразнят.

Тва с гинекомастията са поредните глупости.

01.09.09
12:38

казано от NE4ovek на 01.09.09, 06:40:

пазарувах от massnutrition досега това са наи евтините цените които сам виждал

WOW в този сайт добавките са без пари направо :x

Искам да ви попитам Novedex хормонален продукт ли е? И мога ли да го включа към стака който съм замислил :
Масс фх + Хипердрол + слин сеин и евентуално Новедекса. Мисля да пробвам и X factor или Халодрол, ако имате мнение кой е по-добър продукт с арахидронова киселина!

ЕД

02.09.09
07:54

Не е хормонален бродукт. В категория тестостеронни буустъри е. По-добрият продукт с арахидонова киселина е X-Factor.

Благодаря, но ще се впише ли в моя стак?

СБ

02.09.09
08:19

Безсмислено е да се комбинира NOVEDEX с Hyperdrol, и двата продукта съдържат ароматазен инхибитор - съответно ATD и 6-bromodione. Или единият, или другият. И да, NOVEDEX е хормонален продукт, но е друга категория. Ароматазните инхибитори се водят също хормонални продукти, просто са малко по-различни.

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 02.09.09 08:32.

03.09.09
06:12

какво мислите за добавките на twin lab joint health i omega3 добро комбо ли  са за ставни износвания.Така като ги гледам добре са вие какво мислите някои ползвал ли ги е ?

03.09.09
07:27

Разгледай на Лабрада - Elasti Joint.

ЕД

03.09.09
08:15

Предлагам в тази категория Animal Flex,  NOW Glucosamine & Chondroitin with MSM или  USPlabs Super Cissus. Може и Oringe Triad на CL.

03.09.09
14:01

Купи си и един резервен комплект органи :) шегувам се разбира се! Браво! Дай боже всекиму тая възмовижност да има такова разнообразие от добавки. Не забравяй детайлите като омега3 ,нещо за ставите, витамини и тн. Успех!

03.09.09
18:53

И да не забравиш един лог с Hyperdrol и Mass FX да направиш,
че да видим сносни ли са тия продукти, че и аз ги заглеждам.

03.09.09
19:54

казано от Finish First на 03.09.09, 18:53:

И да не забравиш един лог с Hyperdrol и Mass FX да направиш,
че да видим сносни ли са тия продукти, че и аз ги заглеждам.

х2

03.09.09
20:46

И аз ще направя задължително,но доброто ми мение за стака започна да се разваля,ефектът на  МассФХ и Хипердрол вече почти не се усеща,от днес съм увеличил дозата,но да видим...

Мнението беше редактирано от AlexanderTsvetkov на 03.09.09 20:52.

03.09.09
20:57

Тези добавки са за баща ми има коксартроза и го третирам с такива добавки за да се забави операционната намеса и да се намали болката,пил е анимал флекс и от него става агресивен.На ноу също е пил,но искам да пие повече видове да видим на кои продукти е наи добре.МИсля да се спра на лабрада и омега3 добре ми изглежда така.А лог със сигурност ще направя на продуктите които ще пия но със сигурност ще е  след 2-3 месеца така 4е дотогава време бол

04.09.09
15:05

Пробвай Cissus Quadrangularis(надявам се правилно да го написах) мисля, че като ефект ще се хареса на бащати.

П.П. Сега видях, че и LGP са го споменали ...

Мнението беше редактирано от difference на 04.09.09 15:06.

05.09.09
05:58

това cissus (не съм го написал правилно но ме разбирате ) смисал какво точно е билка ли или?Иначе добавките пристигнаха мн се зарадвах.Jacked до колкото го сметнах стига за около 20 дена,и в е мн малка кутиика което мн ми помога с багажа,мисля да поръчам още 2 кутиики от него за да стигне за 60 дена,надявам се да не ме разочарова този азотен бустер.А green magnitude така и не разбрах дали се пие всеки ден,за да знам за колко време ще ми стигне голямата разфасовка дали има нужда да поръчАМ още 1 кутия.A za massfx i hyperdrol може ли някои даде отценка на продукти,но да го е пил повече от месец дали има странични ефекти че малко ме притеснява,.

Благодаря на споделилите мнение досега и за напред

05.09.09
08:23

Jack3d се пие само преди тренировка, т.е. 15 дози = 15 тренировки.

05.09.09
08:27

може множко да му дойдат 3 лъжички.Аз пия по 2 и съм бомба,така дозите са 22

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 05.09.09 08:27.

05.09.09
10:56

казано от NE4ovek на 05.09.09, 05:58:

A za massfx i hyperdrol може ли някои даде отценка на продукти,но да го е пил повече от месец дали има странични ефекти че малко ме притеснява,.

Благодаря на споделилите мнение досега и за напред

Единственият страничен ефект който съм усетил е изключителна избухливост,иначе добре ми понася тази комбинация,а в началото и аз имах известни притеснения...Ти от къде си поръча Jack3d,че и аз натам съм се насочил:)

05.09.09
13:20

Jack3d-то може да си го поръчаш или от bb.com или netrition.com.

05.09.09
13:20

Скоро BPS ще излязат с продукт като Jack3d, 45 дози пак в същата удобна малка опаковка, на убийствено добра цена.

@AlexanderTsvetkov , автора на темата е купил jack3d от massnutrition,той каза на предната страница, откъде пазарува.

05.09.09
13:59

а green magnitude как се пие всеки ден или ?

05.09.09
14:38

всеки ден.голяма опаковка стига за 80 дни.

05.09.09
15:23

казано от Aleksandar Marinov на 05.09.09, 13:20:

Скоро BPS ще излязат с продукт като Jack3d, 45 дози пак в същата удобна малка опаковка, на убийствено добра цена.

@Aleksandar Marinov кога да го чакаме този продукт?;)и по какво толкова си приличат с Jack3d?

Мнението беше редактирано от AlexanderTsvetkov на 05.09.09 15:24.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1