03.09.09
19:04
Пиша тази тема в този раздел,защото е обща и незнам къде да я сложа...
Футболист съм тренирам от 1-2 години ... на 16 години съм наскоро почнах да пия Анимал Пак на Юниверсъл ...
Искам по-добри резултати ...
Ако може да ми отговорите на следните въпроси...
1.Подходящо ли е да взимам Анимал Пака и колко често?(някакви други добавки да взимам ли ? )
2.Подходящо ли е да ходя на лостове и какво да прая (смисъл набирания? кофи? )... ?
3.Колко често да се храня ? ( и какво да има най-често в менюто ми )
4.66 килограма съм ... Какво е най-добре да правя във фитнеса ? (маса или релеф)
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
:)
казано от Gruqgarconov на 03.09.09, 19:04:
Пиша тази тема в този раздел,защото е обща и незнам къде да я сложа...
Футболист съм тренирам от 1-2 години ... на 16 години съм наскоро почнах да пия Анимал Пак на Юниверсъл ...
Искам по-добри резултати ...
Ако може да ми отговорите на следните въпроси...
1.Подходящо ли е да взимам Анимал Пака и колко често?(някакви други добавки да взимам ли ? )
2.Подходящо ли е да ходя на лостове и какво да прая (смисъл набирания? кофи? )... ?
3.Колко често да се храня ? ( и какво да има най-често в менюто ми )
4.66 килограма съм ... Какво е най-добре да правя във фитнеса ? (маса или релеф)
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
:)
1.Става
2,Ти с ръцете ли бягаш ?
3.3-4+
4.Това е все едно да кажа, че ръката ми е 40 и да забравя да кажа ръста си от 2 и 30?
Замисли се малко задал си въпроси, на които може да си отговориш сам
04.09.09
11:11
Ами всъщност ръцете участват в багането много повече отколкото си мислиш !
04.09.09
12:36
Разор , знаеш ли кой мускул участва най-много в тичането та даваш съвети ?
казано от Sleart на 04.09.09, 12:45:
Квадрицепс ,прасец?
Всъщност са hamstrings (задни бедра) и глутеуси (гъз) в най-голямата част.
Но тичането си е комплексно натоварване, участват дори и ръцете както беше споменато (особено при спринтово бягане, каквото във футбола има често) и си трябва цялостна подготовка.
За автора - щом си футболист, не ти трябва да “правиш” нито маса, нито релеф. Трябват ти сила, скорост и ускорение, реакция, издръжливост и т.н.... разни такива. Масата и релефа са понятия от бодибилдинга, в другите спортове не се работи за такива неща. Обаче нещата като цяло са доста и ще ти препоръчам да се поровиш малко (не само тук, като цяло в интернет пространството), защото с 2-3 думи няма как да се обяснят неща като обща и специфична физическа подготовка и подобни, а не вярвам някой да седне да пише романи по форумите.
Мнението беше редактирано от G33K на 04.09.09 13:20.
казано от _ZOB_DOG_ на 04.09.09, 11:11:
Ами всъщност ръцете участват в багането много повече отколкото си мислиш !
Човека ще ходи на ЛОСТОВЕ. Интересно ми е как се правят крака там? Т.е. изобщо не му трябва да тренира ръцете като не тренира крака.Ако щеш като олигофрен си размахвай ръцете.
Разор , знаеш ли кой мускул участва най-много в тичането та даваш съвети ?
Защо пишеш като нищо не казваш освен глупости ? Естествено че не знам кой мускул участва та затова пиша да отбивам време.
Иди се изливай някъде другаде смотан...
Мнението беше редактирано от -razoR- на 04.09.09 13:30.
04.09.09
13:47
Може да прави повдигане на краката от вис, което натоварва долната част на коремната преса и единствената глава на четириглавия която се захваща за тазобедрената става и ще му помогне доста както в тичането, така и в ударите по топката, така че не спори. Може и да прави клекове и повдигания на пръсти за прасец (на 1 или 2 крака).
Мнението беше редактирано от _ZOB_DOG_ на 04.09.09 13:48.
04.09.09
17:05
Всъщност не е видим мускул , но е мускул.