04.09.09
02:40
Здравейте момчета!:) Мисля да си взема Optimum 100% whey, Controlled Labs Green Magnitude, BSN No Xplode AVPT, Slin-Sane, като да го пия по 1 капсула на ден. Интересува ме какво мислите за комбинацията и също имам колебание между Optimum 100% whey и BSN Syntha-6, кой от двата да избера, ако приемем, че ми идват на една цена горе-долу :)
04.09.09
06:38
Комбинацията е перфектна.Имаш си протеин,предтренировъчен ,креатинов и nutrition partioning продукт.
Относно протеина и 2та са от най-висок клас.А ако искаш нещо качествено и по-евтино - All the Whey,Scivation.
Ако твърдо държиш да има азотен буустер, ти препоръчвам вместо Но-Експлоуд да пробваш:
- Jacked USP Labs
- White Flood Controlled Labs
- I-Force Maximize
- Vaso Charge Scivation
* за последните две не знам откъде можеш да си ги намериш :)
При НО-Експлоуд получавам jitters, а отделтно по време на тренировка ми се налага да пикая мин. 4-5 пъти.
За протеина Оптимум е по-добрият вариант.
Мнението беше редактирано от HeartCore на 04.09.09 13:24.
04.09.09
14:16
А първото от къде може да го намери в България?;)
04.09.09
14:37
Отникъде :)
04.09.09
16:38
Мерси :) Като цяло All the Whey,Scivation по-добро ли е от Optimum 100% whey, понеже гледам, че 10 либри струват 190 лева, а Optimuma го взимам 5 либри за 100 лева, а ако взема 10, може и по-евтино да дойде (примерно 180). Понеже повечето добавки стигат за 60-80 дена с един приятел сме решили да ги разделим, понеже мисля цикъла с добавките да ми е 4 до 6 седмици. Флууда на КЛ сигурно е хубав, но отдавна съм решил да пробвам Експлоуда, а и Флууда е 50 дози за 120 лева някъде, а Eкса ще ми дойде към 90 лева за 60 дози. Има разфасофка 1.2 кг в ибей и има кой да ми го донесе. Също да питам някой знае ли каква разлика има между стария експлоуд и новия авпт?
Също да питам някой знае ли каква разлика има между стария експлоуд и новия авпт?
Това е в следствие на едно съдебно дело което заведоха срещу БСН защото ги хванаха да лъжат. Нещо от сорта на колко креатин имало в продукта ... не съм сигурен. Виж в гугъл
И двата протеина на които си се спрял са добри, ама 4-6 седмици е кратък период, това не са стероиди...
Мнението беше редактирано от HeartCore на 04.09.09 18:11.
04.09.09
19:14
И все пак до колкото знам креатин се пие приблизително 4 до 8 седмици, а в no xplode има и отделно ще пия креатинова матрица?
И все пак до колкото знам креатин се пие приблизително 4 до 8 седмици, а в no xplode има и отделно ще пия креатинова матрица?
Няма такова нещо. Може би монохидрата, не съм сигурен.
Но експлоуд е голям автогол, повярвай ми, но както си решиш.
04.09.09
20:55
Аз No Eksplode не го усетих,макар и да вземах максималната доза от 3 лъжици.Има и по-добри-NaNo Vapor-Muscletech,Shotgun na VPX,Xpand-Dimatize.Има и един продукт,който не е Азотен бустер,но никога не съм усещал такова напомпване-Myoshok-Muscletech.
04.09.09
21:03
A относно двата протеина-това са два доста разли4ни продукта-Optimum e суроватка,която се усвоява бързо и е подходяща за сутрин,преди и след тренировка,а Synta 6 e матрица от няколко протеина-бързи,бавни,средни(става дума за скороста на усвояване)има добавени фибри и мазнини и е идеална за междинно хранене.И двата продукта са добри,завижи за какво ще ги ползваш.
04.09.09
21:13
казано от HeartCore на 04.09.09, 20:10:
Няма такова нещо. Може би монохидрата, не съм сигурен.
Но експлоуд е голям автогол, повярвай ми, но както си решиш.
За монохидрата съм сигурен, че е така, но за останалите не знам. Знам, че организма се насища на креатин и престава да действа, тъкмо затова се прави почивка между 2 седмици или 2 месеца.. всеки има различна гледна точка, а и моеж би е индивидуално за всеки. А защо имаш толкова лоши впечатления от Експлоуд, доста хора са доволни от него, а и е бил най-продаваната добавка през изминалите години?