Animal Test, Stack & Pak за 42 дни

03.09.09
08:51

Здравейте,

Интересува ме някой дали е правил този стак ?

03.09.09
09:05

Едва ли, като цена излиза пре скъп,
а отзивите не са толкова обнадеждаващи.

03.09.09
09:34

Ами лично моето мнение е, че на мене ми действат най добре продуктите на Юнивърсал. А цената е под 400лв.

03.09.09
18:04

От Animal серията съм пробвал само Animal Pump и чесн ода си кажа абсолютно нищо не усетих от него.
Сега ще видя Флекса как е, ако ги имаш парите, пробвай..

03.09.09
21:34

казано от Finish First на 03.09.09, 18:04:

От Animal серията съм пробвал само Animal Pump и чесн ода си кажа абсолютно нищо не усетих от него.

Недей така аз съм пил PUMP и озверявах в залата.

04.09.09
13:27

Има ли още прости хора дето да дават пари за тия глупости на по 10 години, съдържащи коктеил от нищо... Цялата Animal серия става само за продаване, не за купуване...
Това растително Methoxy например го рекламират все едно е от реакторите на Чернобил...

Мнението беше редактирано от Кобра на 04.09.09 13:29.

04.09.09
14:00

казано от Кобра на 04.09.09, 13:27:

Има ли още прости хора дето да дават пари за тия глупости на по 10 години, съдържащи коктеил от нищо... Цялата Animal серия става само за продаване, не за купуване...
Това растително Methoxy например го рекламират все едно е от реакторите на Чернобил...

Прости хора да искаш във този форум...
Всичко във Енимъл серията е с нови съставки от извесно време.
Раликата от старите до новите можеш и сам да я научиш и то само с едно кликване на мишката.
Нека видиме какво ще стане след 42 дена и ще обсъждаме резултатите и тогава вече можете да ме линчувате публично.
п.п Аз съм от простите хорица.

04.09.09
14:10

Давай, тигре! Разбий ни нас тъпаците, да видим как се става голям за един месец със Universal!

Тия революционни нови съставки що съм ги чувал някъде: Longjack Extract, Avena Sativa extract, Tribulus Extract, b-Sitosterol, Saw Palmetto Extract, Acetyl L-Carnitine, Milk Thistle… с тоя Стак догодина ще си Mr. Olimpia…

Мнението беше редактирано от Кобра на 04.09.09 14:17.

04.09.09
14:19

казано от Кобра на 04.09.09, 14:10:

Давай, тигре! Разбий ни нас тъпаците, да видим как се става голям за един месец със Universal!

42 дена + 3 седмици М-стак не са 1 месец.
Трябват ми 5 кила и съм 100. А и сега съм си голям.
Знаеме те тебе как качваш, дроли, боли, моли....
Писнало ми е от такива дето пишат с цел да се заяждат. Ако си компетентен по някой въпрос, можеш да обясниш, а не да се заяждаш.
Нервите си излей на лично.
Темата беше за информация на всички които искат да направят това.

04.09.09
14:22

Ами айде аз ще направя един мой стак със дроли и боли дето викаш, ще струва на половината на твоя и да видим при кого ще има ефект

04.09.09
14:28

казано от Кобра на 04.09.09, 14:22:

Ами айде аз ще направя един мой стак със дроли и боли дето викаш, ще струва на половината на твоя и да видим при кого ще има ефект

Парите не сам и проблем.
Спрях се на Енимъл серията защото съм доволен от Юнивърсал. Пробвах М-Стак и качих доволно за 3 седмици. Това ми е първи такъв опит. Не се готвя за Олимпия нито имам някакви болни амбиции. Съставките са от Стак не от Тест. Стак няма да го взимам останх само с Тест, Флекс и Пак, като завършвам с 3 седмици м-стак.

Но с удовослвие приемам предизвикателството да си сравниме резултатите след опитите.
Имам дневник и там описвам всичко точно, ще се радвам и ако ти направиш такъв за да се следиме ;)

04.09.09
14:39

Нямам времето и възможността да ровя, но от повечето теми за продуктите от тази серия всеобщото мнение, че са коктейли от прекалено много неща за да имат сериозно действие. Първия стак работеше, защото съдържаше Андростенедион, DHEA и трибулус и с очите си съм виждал истинско преобразяване. Оттогава обаче съм чел единствено за повечко енергия и желание за тренировка, но аз и това не усетих. Айде някой да се появи в тоя форум и да каже започнах толкова килограма, пих Стак, Смак или нещо подобно, излязох с толкова килограма и задържах толкова. Тоя спор е по-стар от форума...

04.09.09
15:04

И аз не съм фен на юнивърсал, само пак-а май важи. И старият тест който си беше про хормон :)
Иначе ми изглежда че фирмата се издръжа предимно от някакви евтини надъхващи логота и интерфейс на цялата им линия

04.09.09
15:40

казано от WESTA на 03.09.09, 21:34:

казано от Finish First на 03.09.09, 18:04:

Недей така аз съм пил PUMP и озверявах в залата.

Доста такива случаи знам по чуждите форуми.
Един го усеща, друг не..

04.09.09
16:27

Всичко е според зависи..
Да поизчакаме да видиме как ще ми подейства и тогава мога да го отрека или да го благословя.

04.09.09
19:53

казано от Ivan Boichev на 04.09.09, 16:27:

Всичко е според зависи..
Да поизчакаме да видиме как ще ми подейства и тогава мога да го отрека или да го благословя.

Давай ще има ефект ще следя с интерес!

04.09.09
20:07

Ще следим да, взимай ги и почвай лога.

04.09.09
20:10

казано от Кобра на 04.09.09, 14:39:

Нямам времето и възможността да ровя, но от повечето теми за продуктите от тази серия всеобщото мнение, че са коктейли от прекалено много неща за да имат сериозно действие. Първия стак работеше, защото съдържаше Андростенедион, DHEA и трибулус и с очите си съм виждал истинско преобразяване. Оттогава обаче съм чел единствено за повечко енергия и желание за тренировка, но аз и това не усетих. Айде някой да се появи в тоя форум и да каже започнах толкова килограма, пих Стак, Смак или нещо подобно, излязох с толкова килограма и задържах толкова. Тоя спор е по-стар от форума...

Много е неуместно да сравняваш прохормони и натуралните съставки, които присъстват в Тест-а. Естествено, че тези, които ти променят ендокринната система ще са много по-ефективни, чрез тях прескачаш генетичния си потенциал. Това, че Ти си взимал такъв тип продукти не значи, че и другите искат да ги взимат (има хора, които избират трудният път, за което - Евала). Пък и реално погледнато като станеш по-голям от саркоплазмената хипертрофия (все пак нали по ББ система тренираш) няма да си хич по-як от човека, който е на Тест и тренира тежко.

04.09.09
20:19

Хванатема, човека говори за същия продукт, само че старата версия.

07.09.09
06:51

Как така хем прескачам генетичния си потенциал, хем другите хващат трудния път??? Да разбираме ли, че тези, които не са близвали различно нещо от протеин и креаин също ще прескочат генетичния си потенциал но с повече мъки??? Ако е така значи натуралните културисти не би трябвало да се различават от другите много, ама като погледнеш състезание за натурални след като си гледал химиците ти се струва, че са изсъхнали на простора. Стига вече сте приказвали, че без сериозни препарати се постига същото, само че по-бавно. Не е вярно и никога няма да бъде. Да, гадни са препаратите в тоя спорт, имат странични ефекти, трудно се запазват резултати, бързо се отслабва и т.н. Всеки си носи глава на раменете и си преценява. Защо във форумите всички плюят хард добавките, а никой думичка не казва за алкохол, цигари, треви???? Колко хора годишно умират от рак на белите дробове и колко от химия?

Колкото до САРКОПЛАЗМЕНАТА ХИПЕРТРОФИЯ, кой те е излъгал, че в Културизма се гони сила??? Прочети на Владо Боянов “Енциклопедия на културизма” и ще видиш, че той нарича покачването на сила страничен ефект и не това се гони в този спорт. Също така пише, че силовите атлети имат формата на буре, което е абсолютно вярно. Айде да оставим силата настрани...

Мнението беше редактирано от Кобра на 07.09.09 06:54.

07.09.09
07:07

Прескачаш го като използваш хормонални продукти.
Трудният път е като не използваш такива продукти, а се трудиш с години повече, за да имаш атлетично тяло, което със стероиди се постига много по-бързо.
Това за креатина и протеина не знам откъде го измисли, но е повече от ясно, че няма как с такъв тип продукти да прескочиш потенциала си. Те са само помощни средства.

Знам много добре какво се гони в Културизма и какво не, но според мен само заради някакъв външен вид няма смисъл да взимаш хормонални препарати освен ако с това не си изкарваш хляба или имаш тежко заболяване.

07.09.09
07:16

1 път съм ползвал Хормонален продукт - Spawn, кой знае какво прескачане на генетичният си потенциал не видях от него :) Върна ме точно на старите килограми и старите мерки, преди да почна 2 месечно НВД.С 2 думи - Not so Impressed

07.09.09
07:25

казано от Hvanatema на 07.09.09, 07:07:

Трудният път е като не използваш такива продукти, а се трудиш с години повече, за да имаш атлетично тяло, което със стероиди се постига много по-бързо.
Това за креатина и протеина не знам откъде го измисли, но е повече от ясно, че няма как с такъв тип продукти да прескочиш потенциала си. Те са само помощни средства.

Знам много добре какво се гони в Културизма и какво не, но според мен само заради някакъв външен вид няма смисъл да взимаш хормонални препарати освен ако с това не си изкарваш хляба или имаш тежко заболяване.

A, много точно го каза, СПОРЕД ТЕБ! И тук много от потребителите не гонят просто атлетично тяло, а нещо повече. Няма никакъв смисъл да спорим дали е важен този “някакъв външен вид”, защото ако за теб е нищо, за мен е важно, а за трети е цел в живота. Някои си слагат силикон навсякъде, други бъркат в шкафа с химията.

07.09.09
10:28

казано от Кобра на 07.09.09, 07:25:

казано от Hvanatema на 07.09.09, 07:07:

A, много точно го каза, СПОРЕД ТЕБ! И тук много от потребителите не гонят просто атлетично тяло, а нещо повече. Няма никакъв смисъл да спорим дали е важен този “някакъв външен вид”, защото ако за теб е нищо, за мен е важно, а за трети е цел в живота. Някои си слагат силикон навсякъде, други бъркат в шкафа с химията.

Няма човек, който да не гледа външния си вид, но прекаленото вманиачаване не води до нищо хубаво.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1