Ето ви една пълна история за глупостта ми

Темата е заключена.

11.02.05
20:42

Преди пет дни пуснах една тема как съм взимал бионабол и
доста хора ми пратиха лично съобщение за по-подробна информация
Тук ще публикувам отговора ми към един от тях.
Въпреки че взимах супер малки дози, и имам много малък опит със стероидите,ми повлия супер зле.Може би тези които взимат по 70 мг ще се смеят,но моят организъм не издържа на много по-малки дози

ТОВА Е ПРИМЕР КАК ЧОВЕК МОЖЕ ДА НАПРАВИ ГОЛЯМА ГЛУПОСТ
НЕЗАВИСИМО ЧЕ ИМА МНОГО ИНФОРМАЦИЯ.НЕ ПОВТАРЯИТЕ МОЙТА
ГРЕШКА.ЗНАМ ЧЕ МНОГО ХОРА ЩЕ КАЖАТ ЧЕ ГРЕШКАТА Е ИЗЦЯЛО МОЯ И Е СТАНАЛО ТАКА ЗАЩОТО НИЩО НЕ РАЗБИРАМ,НО И ТАКА ДА Е ВИЖТЕ КАК ДА НЕ ПРАВИТЕ ЦИКЪЛ

———————-това е отговор на писмото на един от потребителите във форума,който ми писа за инфо—————————————————

Първо ще ти кажа ДА НЕ ПОЛЗВАШ СТЕРОИДИ.Казвам ти го понеже опитах и бях на ръба.Всеки човек е индивидуален и не се знае как ще му подейства.Възможно е твой познати да ти кажат че нищо им няма,но стероидите имат скрит период на действие от 2 до 30 години.Това че на някой уж му няма нищо не значи че при теб нещата ще минат гладко.
Това е по темата.Искрено се надявам да разбереш горните редове.

——————————————————————————————————
Ето ти сега малко инфо за цикъла и всичко по край него.Имай предвид че го направих по възможно най-лошия начин.
Аз съм на 22 години,тренирам сериозно от 3 години.Данни преди цикъла - 183 см,105 кг тегло, ръка 45 студена - 47-48 напомпана.Имам около 10 излишни кила.Мъртва тяга -200 - 220 кг мах,лег 5х130кг.Това  е много малко за мойте кила,но съм го постигнал без стероиди.

————————————————————————————————————
Това ми е диетата за качване от 3 години насам.Eдър съм, с дебели кости и лесно качвам кила.Креатин и глутамин взимам през месец.Работя нощно време.
13:30 закуска - 100 грама овесени ядки,лъжица мед 30 грама Pro 90 Gold,1 кисело млеко
14:30 тренировка до 16:00
веднага след това 30 грама глюкоза и  5 гр креатин,50 грама стафиди и 5 амино киселини Genesis 1900(в почивните дни не ги вземам нищо)
17:00 - 150 грама ориз,150 грама месо ,кисело мляко
18:30 - 30 грама Pro 90
21:00 - 150 грама ориз,150 грама месо ,кисело мляко
23:00 - 30 грама pro 90
02:00 - 1 мляко и 150 грама извара
преди лягане -5 гр  креатин,3 гр глутамин,глюкоза ,витамин Zentrum и две хапчета ZMA на Мусаши.

По принцип си тренирам силово по  системата 5х5 работни серии през ден. тренирам група през 3 дни (не е типична културистична тренировка но съм доволен от резултатите)
————————————————-
понеделник -
5 серий по 5 повторения  лег,рамо преса и трицепс лежанка тесен хват,клек
сряда  - тяга,гребане с щанга,обръщане с щанга ,сгъване за бицепс с големия (20 кг) лост,корем
петък - като понеделник,неделя - сряда и така.. 
един -два пъти в седмицата играя малко на крушата за кондиция

Цикъла го почнах с 5 мг първата седмица хапа се взима в 17 00 преди
ядене
Втората седмица по 10 мг на ден на два приема преди ядене.
третата седмица по 15 мг на ден на три приема преди ядене.

анаболите отслабват имунната система.Аз не го знаех и си ходех пак
само по блуза.Бионабола започва да действа някъде между 5ия и 10 ия ден.Точно тогава започнах да се разболявам:(. на 13 ден левия ми
глезен започна да се подува много.За 5 дена + 5 сантиметра и куцах.Вдигнах
40 градуса температура и свалих 5 кг тегло.На 20 ия ден бях супер зле и спрях хапчетата.Отделно започнах да усещам тъпа болка в корема - болка в черния дроб.Не пих карзил,което е грешка.Не съм си правил изследвания после,незнам може и да ми има нещо.Контузих
си кръста,защото силата на мускулите (меките тъкани) нараства,а на ставите и сухожилията не.Загубих си работата,защото заради глезена
не можех да си изпълнявам задълженията
.

.........................................................................
С две думи - вреди страшно много,а полза никаква.
Само ще ти кажа,че още не съм се възстановил напълно ,
а силата ми падна до 5x5 110 лег.

11.02.05
22:01

Ша са сетиш - казал падаря на комшията и нагледно показал как се бучат инжекции и гъза на прасето . Говорим за Животно с продължителност на живота ЕДНА година. Дали ще изкараш повече try again . Четете внимателно за програмата и храненето - тука има луд потенциал ,вложи пари в натурални продукти и ще пожънеш още успехи ,още дълго време - намери си работа пак защото явно ще трябва кеш . За стероидите - извода е правилен .

AC

11.02.05
22:58

ТОВА Е ПРИМЕР КАК ЧОВЕК МОЖЕ ДА НАПРАВИ ГОЛЯМА ГЛУПОСТ
НЕЗАВИСИМО ЧЕ ИМА МНОГО ИНФОРМАЦИЯ.

анаболите отслабват имунната система.Аз не го знаех и си ходех пак
само по блуза.

Иначе сори за случилото се....  :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1