подходящи добавки за изгаряне на мазнините

05.09.09
20:08

Здравейте!
На 16 г. съм. от около 2г. ходя на фитнес (с прекъсвания..)  пила съм фат бърнер и ел-карнитин амм..без особен резултат (сиг. защото се отказвам на 2-та седмица..) та .. ще съм мн благодарна ако ми помогнете при избора и съчетаването на добавки.Целта ми е да се отърва от мазнините в областта на корема,бедрата.. (16g., 1.60m ;52kg) tnx ..

Темата беше редактирана от zv3zdn0_f на 06.09.09 04:47.

05.09.09
21:12

Заглавието ти е на латиница, в грешен раздел ти е темата... малко гледай по-сериозно на нещата преди да пишеш. Има прекалено много теми във форума които отговарят на въпроса ти.А гледам също че си 52 кг и се съмнявам, че имаш чак толкова мазнини за изгаряне.Повечко коремни преси, кардио и една диета ще оправят нещата.Според мен, добавки не ти трябват.

Мнението беше редактирано от Милов на 05.09.09 21:12.

HE

05.09.09
21:43

Преместих темата ти в правилния раздел.
Гледай къде пускаш темите си!
Кирилицата е задължителна!
Прочети правилата на форума!
Редактирай си заглавието иначе темата ще бъде премахната!

06.09.09
08:50

Какви резултати като сама казваш,че се отказваш?На 52 кг няма как да имаш толкова мазнини,спазваи си диетата(предполагам имаш такава?) и си прави кардио  и чакаш резултатите.

06.09.09
11:44

мм .. днес се теглих 2 кг съм качила (от 2 седмици не съм тренирала .. аа и без шоколад не мога просто .. ) таа доста съм замазнила и сега искам някакви добавки да се отърва веднъж за винаги ..

GO

06.09.09
12:14

Хм,шоколада го забрави или поне намали значително,другото което е ако искаш да се оттървеш бързо и завинаги,няма да стане така лесно,можеш да опиташ с някой по-скъп л-карнитин,примерно отначало да намалиш хляба,да спреш газираното и сладкото и да правиш кардио до 40 минути максимум,след това можеш да спреш нацяло хляба и да минеш на добра диета , също така увеличаваш минутите на кардио тренировките,първите 10 кг се свалят най-лесно!.. Все пак , за да ги свалиш трябва да имаш воля и храненето да ти е правилно,храненето е най-важното нещо при свалянето,защото всеки може да напълнее,но не всеки може да свали “бързо,лесно и чудесно” , потърси из сайта , има достатъчно постове... :)

06.09.09
12:34

Какви 10 кг ? Момичето е 52-54? Добавки не ти трябват.Продължавай си с фитнеса прави си в седмицата по 4-5 дена кардио и избягвай junk foods.Все пак си на 16 години.

Мнението беше редактирано от Powerg3n3ratoR на 06.09.09 12:36.

GO

06.09.09
14:27

Тогава проблем няма , да спре газираното и да намали сладкото , пък свалянето си идва от самосебе си , да не забравим тренировките  :cheese:  ..

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 06.09.09 14:27.

06.09.09
15:01

ам гаэираното не ми е проблем, но сладкото .. опитах се да си направя някаква диета ( нз до колко е подходяща ама смятам 1-2 седмици .. )
  8:00 овесени ядки с кисело/прясно мляко
10:00 праскова
12:00 леща\ориз със зеленчуци\омлет(яйца и сирене) без никакво олио\
15:00 грозде
18:00 салата(зеле,моркови и цвекло\краставици\...) (не слагам домати заради кръвната група(АБ+))

06.09.09
15:54

яж месо или ако според кръвната ти група не трябва и не искаш да ядеш месо, тогава яж извара, яйца, риба. Просто източниците ти на белтъчини са много малко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1