05.09.09
20:08
Здравейте!
На 16 г. съм. от около 2г. ходя на фитнес (с прекъсвания..) пила съм фат бърнер и ел-карнитин амм..без особен резултат (сиг. защото се отказвам на 2-та седмица..) та .. ще съм мн благодарна ако ми помогнете при избора и съчетаването на добавки.Целта ми е да се отърва от мазнините в областта на корема,бедрата.. (16g., 1.60m ;52kg) tnx ..
Темата беше редактирана от zv3zdn0_f на 06.09.09 04:47.
Заглавието ти е на латиница, в грешен раздел ти е темата... малко гледай по-сериозно на нещата преди да пишеш. Има прекалено много теми във форума които отговарят на въпроса ти.А гледам също че си 52 кг и се съмнявам, че имаш чак толкова мазнини за изгаряне.Повечко коремни преси, кардио и една диета ще оправят нещата.Според мен, добавки не ти трябват.
Мнението беше редактирано от Милов на 05.09.09 21:12.
05.09.09
21:43
Преместих темата ти в правилния раздел.
Гледай къде пускаш темите си!
Кирилицата е задължителна!
Прочети правилата на форума!
Редактирай си заглавието иначе темата ще бъде премахната!
Какви резултати като сама казваш,че се отказваш?На 52 кг няма как да имаш толкова мазнини,спазваи си диетата(предполагам имаш такава?) и си прави кардио и чакаш резултатите.
мм .. днес се теглих 2 кг съм качила (от 2 седмици не съм тренирала .. аа и без шоколад не мога просто .. ) таа доста съм замазнила и сега искам някакви добавки да се отърва веднъж за винаги ..
06.09.09
12:14
Хм,шоколада го забрави или поне намали значително,другото което е ако искаш да се оттървеш бързо и завинаги,няма да стане така лесно,можеш да опиташ с някой по-скъп л-карнитин,примерно отначало да намалиш хляба,да спреш газираното и сладкото и да правиш кардио до 40 минути максимум,след това можеш да спреш нацяло хляба и да минеш на добра диета , също така увеличаваш минутите на кардио тренировките,първите 10 кг се свалят най-лесно!.. Все пак , за да ги свалиш трябва да имаш воля и храненето да ти е правилно,храненето е най-важното нещо при свалянето,защото всеки може да напълнее,но не всеки може да свали “бързо,лесно и чудесно” , потърси из сайта , има достатъчно постове... :)
06.09.09
12:34
Какви 10 кг ? Момичето е 52-54? Добавки не ти трябват.Продължавай си с фитнеса прави си в седмицата по 4-5 дена кардио и избягвай junk foods.Все пак си на 16 години.
Мнението беше редактирано от Powerg3n3ratoR на 06.09.09 12:36.
06.09.09
14:27
Тогава проблем няма , да спре газираното и да намали сладкото , пък свалянето си идва от самосебе си , да не забравим тренировките :cheese: ..
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 06.09.09 14:27.
ам гаэираното не ми е проблем, но сладкото .. опитах се да си направя някаква диета ( нз до колко е подходяща ама смятам 1-2 седмици .. )
8:00 овесени ядки с кисело/прясно мляко
10:00 праскова
12:00 леща\ориз със зеленчуци\омлет(яйца и сирене) без никакво олио\
15:00 грозде
18:00 салата(зеле,моркови и цвекло\краставици\...) (не слагам домати заради кръвната група(АБ+))