Дневникът на Иван Новаков (The Sex Machine)

Темата е заключена.

01.09.09
14:23

Здрасти на всички ББ маняци и манячки :)

Мерки (студени) :

височина 172 см ;
килограми  67 ;

ръка  32
бедро 49
гръб 98,5
корем 78,5

Казвам се Иван. Безработен ( баща ми вече взе да му писва от мене ). С много разнообразни хобита . Това е за без пари :)

Целите ми са :

ръка  41
бедро 60,5
гръб 114
корем 78,5

без мазно по корема !!!

Няма значение колко килограма съм , имат значение само мерките :)

Програма (сам си я измислих) , име : “4 дена тренировки за животното” :)

ден 1 . Гръб + Задно рамо + Трапец

Упражнения :

1. Набирания с широк хват пред врат ( успоредни предмишници в горно положение ) - 3 серии
  2. Набирания с широк хват зад врат ( успоредни предмишници в горно положение  ) - 3 серии 
  3. Набирания с раменен хват пред врат -  3 серии
  4. Гребане с дъмбел ( надупен ,  кучешка поза , гърба изправен ) - 4 серии
  5. Разтваряне на дъмбели в страни - 3 серии

6. Преси с дъмбели - 3 серии
  7. Повдигане на дъмбели за трапец - 3 серии

Долу горе колко серии е нормално да правиш на тренировка за покачване на ММ
Много ми се иска да ми се разшири гърба и се чудя да ли да включа и пулоувър в тренировката , да ли е удачно ,все пак съм си дъртичак (23)  ?  Може и да го размена за сметка на някои друго управнение.

ден 2 . Почивка

ден 3 . Ръце
1. Бицепсово сгъване -  3 сери
2. Крастосано Бицепсово сгъване (към противоположната гърда ) Hummer -  3 серии
3. Концентрично сгъване или набирания ( с тесен подхват докато лактите сключат 90 градуса ) -  3 серии
4. Разгъване на дъмбел от легнало положение -  3 серии
5. Кофички - 4 серии
6. Разгъване на дъмбел от седеж или кик бек -  3 серии
7. предмишници (подхват) -  3 серии
8 . предмишници (надхват) -  3 серии
ден 4. Почивка

ден 5. Гърди + Предно рамо + Корем

1. Избутване на дъмбели от лег/дъмбел преси ( лягам на земята ) - 3 серии
  2. Флайс (на земята отново) - 3 серии
  3. Кофички - 4 серии
  4. Лицеви - 3 серии

5. Повдигане на дъмбели в страни - 3 серии
  6. Раменни преси с дъмбели - 3 серии

7. Коремни - повдигане на крака от вис - 3 серии
  8. Коремни - друг вид коремни преси - трябва си разнообразие :) - 3 серии

ден 6 . Крака + Корем

1. Напади  - 6 серии
      2. leg extensions - 3 серии
      3. Пистолети - 3 серии
      4. Повдигане на един крак -  за прасец - 3 серии

5. Коремни - повдигане на крака от вис - 3 серии
      6. Коремни - друг вид коремни преси - трябва си разнообразие :) - 3 серии

ден 7. Почивка

Изключително много държа на техниката на изпълнение на упражненията , единствено в последнот повторение може да си позволя чийтинг . Постоянно брамча из залата с едно голямо огледало :)

Тренировките протичат в Белия Дом (в нас).
Модерната ми фитнес зала е уборудвана с :  Уред за набиране и кофички и два дъмбела .

ПАПАНЕ :

Знам че протеина трябва да ми е  2 гр. на телесно тегло
ама за въглехидратите много се чудя 5 , 6 или 7 пъти на телесно тегло
мазнините ги свеждам - до яйчица , зехтинче за салатката и 2% масленост кисело прясно мляко а, и малко сиренце и кашкавалче от време на време (със салатката много ме кефи) :)
Събуждане с голяма усмивка и надървена пиш.а :)

1. 100 гр . жито + 200мл прясно мляко + една лъжица мед + 2 или 3 цели яйца те се ядат отделно - житото  много ме кефи , мисля че съм се престрастил към него :)

2. Пилешки гърди или риба 150/200гр. + 100 грама . (кафяв ориз / Булгур (много вкусно и много хранително, прилича на ориз) бял ориз / макарони  / хляб или голяма салата от време на време + лещичка бонус )

3. Пилешки гърди или риба 150/200гр. + 100 грама . (кафяв ориз / Булгур (много вкусно и много хранително, прилича на ориз) бял ориз / макарони  / хляб или голяма салата от време на време + лещичка бонус )

4. Пилешки гърди или риба 150/200гр. + 100 грама . (кафяв ориз / Булгур (много вкусно и много хранително, прилича на ориз) бял ориз / макарони  / хляб или голяма салата от време на време + лещичка бонус )

5. 250гр. извара + половин кисело мляко + я чушка , я домат , може и краставичка .
6 . 250 гр. извара + половин кисело мляко + ако съм много гладен , някакво късче въглихидрат .
Лягане .

Сън минимум седем часа и половина , понякога и 10 - 11 :)

Ядене 1 и 6 постояна константа , като 2,3,4,5 си ги вратка каквото ми се яде пиленце , рибка , изварка. ( най-често се превръщат в 3 яденията в по големи порций  )
За храненето след тренировка :

Веднага след тренировка бърз протеин (плод  / 1,2 лъжици мед / понякога шоколадова вафла :) - незнам колко е удачно за вафлата , ама след тренирока ми е голям кеф и си позволявам някои глезотийки , все пак в бърз въглихидрат)
и съроватка

Добавки :

Днеска ходих до най - известнитя склад за протеини в БГ ПИК+КО :)
И вече съм горд собственик на 2 кила суроватка - холадска много добра , ставаш животно от нея , аз сам си пожелал 3 око на гърба , като скрита камера :) Само че незнам по колко да си слагам в шейкъра , имам стандартна мерителна лъжичка и си мисля 1 и1/2 или дирекшън 2 ?
100 грама L-carnitine - взимал съм докато свалях , ама сега искам да качвам и се чудя кво да го правя дали ще има ефект ?
200 грама Карнитин - никога несъм взимал такова нещо знам че е за сила , и за него се чудя дали да го почвам и как ?

Приемам мъничко съвети за тренировка , храна и добавки .

И да припомним - Цели :

ръка  41
бедро 60,5
гръб 114
корем 78,5

без мазно по корема !!!

П.П. : Знам че разбирачи има много . Моля само хора с или над година и половина постояни тренировки да пишат.
Всяко тяло и метаболизъм са  различен , няма написана формула за пълен успех  , опита и практиката са най - важното нещо .

Темата беше редактирана от cocktales на 01.09.09 15:21.

01.09.09
15:02

Серия при множествено число не получава Й а нормално И ;)
Успех с постигането на целите!

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 01.09.09 15:03.

казано от cocktales на 01.09.09, 14:23:

Здрасти на всички ББ маняци и манячки :)
Програма (сам си я измислих) , име : “4 дена тренировки за животното” :)

ден 1 . Гръб + Задно рамо + Трапец

Упражнения :

1. Набирания с широк хват пред врат ( успоредни предмишници в горно положение ) - 3 серии
  2. Набирания с широк хват зад врат ( успоредни предмишници в горно положение  ) - 3 серии 
  3. Набирания с раменен хват пред врат -  3 серии
  4. Гребане с дъмбел ( надупен ,  кучешка поза , гърба изправен ) - 4 серии
  5. Разтваряне на дъмбели в страни - 3 серии

6. Преси с дъмбели - 3 серии
  7. Повдигане на дъмбели за трапец - 3 серии

Долу горе колко серии е нормално да правиш на тренировка за покачване на ММ
Много ми се иска да ми се разшири гърба и се чудя да ли да включа и пулоувър в тренировката , да ли е удачно ,все пак съм си дъртичак (23)  ?  Може и да го размена за сметка на някои друго управнение.

ден 2 . Почивка

ден 3 . Ръце
2. Крастосано Бицепсово сгъване (към противоположната гърда ) Hummer -  3 серии
3. Концентрично сгъване или набирания ( с тесен подхват докато лактите сключат 90 градуса ) -  3 серии
5. Кофички - 4 серии
6. Разгъване на дъмбел от седеж или кик бек -  3 серии
ден 4. Почивка

ден 5. Гърди + Предно рамо + Корем

1. Избутване на дъмбели от лег/дъмбел преси ( лягам на земята ) - 3 серии
  2. Флайс (на земята отново) - 3 серии
  3. Кофички - 4 серии
  4. Лицеви - 3 серии

5. Повдигане на дъмбели в страни - 3 серии
  6. Раменни преси с дъмбели - 3 серии

7. Коремни - повдигане на крака от вис - 3 серии
  8. Коремни - друг вид коремни преси - трябва си разнообразие :) - 3 серии

ден 6 . Крака + Корем

1. Напади  - 6 серии
      2. leg extensions - 3 серии
      3. Пистолети - 3 серии
      4. Повдигане на един крак -  за прасец - 3 серии

5. Коремни - повдигане на крака от вис - 3 серии
      6. Коремни - друг вид коремни преси - трябва си разнообразие :) - 3 серии

ден 7. Почивка

Изключително много държа на техниката на изпълнение на упражненията , единствено в последнот повторение може да си позволя чийтинг . Постоянно брамча из залата с едно голямо огледало :)

Тренировките протичат в Белия Дом (в нас).
Модерната ми фитнес зала е уборудвана с :  Уред за набиране и кофички и два дъмбела .

ПАПАНЕ :

Знам че протеина трябва да ми е  2 гр. на телесно тегло
ама за въглехидратите много се чудя 5 , 6 или 7 пъти на телесно тегло
мазнините ги свеждам - до яйчица , зехтинче за салатката и 2% масленост кисело прясно мляко а, и малко сиренце и кашкавалче от време на време (със салатката много ме кефи) :)
Събуждане с голяма усмивка и надървена пиш.а :)

1. 100 гр . жито + 200мл прясно мляко + една лъжица мед + 2 или 3 цели яйца те се ядат отделно - житото  много ме кефи , мисля че съм се престрастил към него :)

2. Пилешки гърди или риба 150/200гр. + 100 грама . (кафяв ориз / Булгур (много вкусно и много хранително, прилича на ориз) бял ориз / макарони  / хляб или голяма салата от време на време + лещичка бонус )

3. Пилешки гърди или риба 150/200гр. + 100 грама . (кафяв ориз / Булгур (много вкусно и много хранително, прилича на ориз) бял ориз / макарони  / хляб или голяма салата от време на време + лещичка бонус )

4. Пилешки гърди или риба 150/200гр. + 100 грама . (кафяв ориз / Булгур (много вкусно и много хранително, прилича на ориз) бял ориз / макарони  / хляб или голяма салата от време на време + лещичка бонус )

5. 250гр. извара + половин кисело мляко + я чушка , я домат , може и краставичка .
6 . 250 гр. извара + половин кисело мляко + ако съм много гладен , някакво късче въглихидрат .
Лягане .

Сън минимум седем часа и половина , понякога и 10 - 11 :)

Ядене 1 и 6 постояна константа , като 2,3,4,5 си ги вратка каквото ми се яде пиленце , рибка , изварка. ( най-често се превръщат в 3 яденията в по големи порций  )
За храненето след тренировка :

Веднага след тренировка бърз протеин (плод  / 1,2 лъжици мед / понякога шоколадова вафла :) - незнам колко е удачно за вафлата , ама след тренирока ми е голям кеф и си позволявам някои глезотийки , все пак в бърз въглихидрат)
и съроватка

Добавки :

100 грама L-carnitine - взимал съм докато свалях , ама сега искам да качвам и се чудя кво да го правя дали ще има ефект ?
200 грама Карнитин - никога несъм взимал такова нещо знам че е за сила , и за него се чудя дали да го почвам и как ?

Приемам мъничко съвети за тренировка , храна и добавки .

И да припомним - Цели :

ръка  41
бедро 60,5
гръб 114
корем 78,5

без мазно по корема !!!

П.П. : Знам че разбирачи има много . Моля само хора с или над година и половина постояни тренировки да пишат.
Всяко тяло и метаболизъм са  различен , няма написана формула за пълен успех  , опита и практиката са най - важното нещо .

Мисля,че това за силата дето викаш се казва Креатин..Много работи не ми харесват в твоят режим и тренировки..
Колкото повече протеин (белтък) приемаш на ден толкова по-добре за теб и за твойте мускули..Аз приемам на ден между 240-320 протеин,като говорим само от храна.. ;)

Другото,което не ми се харесва тренировката ти за гръб с тея набирания няма да стане..По-добре отиди в някоя заличка срутена,ама ще имаш по-големи резултати..

Другото,което не ми харесва е езика ти..Много простовато звучи ставам и п*****а нагоре и т.н...Тук не е сексуален форум,а фитнес форум..

Успех в начинанието.. :)

TR

01.09.09
20:09

Е това ще е един доста интересен дневник :) Хехе Дъ Секс Машин :)

A имаш ли изобщо някакъв стаж?

02.09.09
07:34

Кой за какво си мисли  :)
Който не му харесва дневника на Тhe Sex Mashine (TSM ) , да не го чете и да не спами , приемам само съвети , без критики !!!!!
от 2 години трениарм с прекъсвания , като последните 6 месеца си тренирах по 2 пъти в седмицата набирания и кофички за подържане на формата , карам си колелце 1-2 в седмицата , правя и други видове кардио :) .

Мнението беше редактирано от cocktales на 02.09.09 07:42.

02.09.09
10:37

Моят съвет е да си купиш лост - дълъг , като този на лежанката , с него ще може да правиш най разноообразни упржанения които са важни като : лег , мъртва тяга ,  клек , раменна преса , мечка  , сгъване за бицепс( слагам го на последно място неслучайно ) .

MA

02.09.09
18:29

А дали има тежести - Ф50 ?

02.09.09
18:48

ставане в когато вече не ми се спеше :)

хапване
1. Макарони с мляко и 2 яйца
2. 100 гр пилешки гърди + Булгур + 1 домат

тренировка
Ръце

2.Hammer Curl -  3 серии
3. набирания ( с тесен подхват докато лактите сключат 90 градуса и задържам 1-2 секунди) -  3 серии

5. Кофички - 4 серии
6. кик бек -  3 серии

веднага след тренировка
протеин+200мл мляко и бяло грозде

готина тренировка стана цял ден тонуса ми е  на 100%

след 1 час вкарах 200грама скумрия на скара с булгур + 1 домат

после ходих да карам колело

след това бях мъртав гладен
200грама скумрия на скара с булгур + 1 домат

и в момента протича вечерята

540 грама извара + кисело мляко + 2 печени патладжана  в една голяма купа - няма да го ям на един пат , хапвам си колкото ми е кеф , трябва да го няма преди лягане :)

02.09.09
19:02

казано от cocktales на 02.09.09, 07:34:

Който не му харесва дневника на Тhe Sex Mashine (TSM ) , да не го чете и да не спами , приемам само съвети , без критики !!!!!
от 2 години трениарм с прекъсвания , като последните 6 месеца си тренирах по 2 пъти в седмицата набирания и кофички за подържане на формата , карам си колелце 1-2 в седмицата , правя и други видове кардио :) .

ръка  32
бедро 49
гръб 98,5

Извинявай ама коя точно форма си поддуржал :)

казано от biker_boy на 02.09.09, 19:02:

казано от cocktales на 02.09.09, 07:34:

ръка  32
бедро 49
гръб 98,5

Извинявай ама коя точно форма си поддуржал :)

2 години с прекъсвания ще рече: 1 седмица с тренировки в началото на първата и 1 в края на втората :lol: И аз бих казал кое си подържал ? И какво кардио ми правиш, като си само скеле ? И е хубаво да приемааш критики, иначе и следващите 10 години от стажа ти ще си пак на същото дередже.

04.09.09
16:09

четвъртак - почивка
храна
1.макарони + 200 мл мляко + суроватка
2. кола 330 + фъстаци 100гр
3. 1 кисело мляко + сладолед
4 200 гр скумрия + 100 грама булгур + 1 домат
5. 2 яйца
6 Голямата грешка :
Напих се много много с бърбан , малко фъстъци за мезе
и много смях и забавления , накрая и един холандец от някаде пристигна и стана мазало .
Скоро няма да пия толкова много !!!!!!!

06.09.09
11:06

извинявам се за спама ама братле ти си трагедия :X искаш да постигнеш резултати за които ти трябва да кажем 1 година,а се напиваш с бърбан :D голям процент от този спорт е ограничението пак и храненето ти в четвъртак е страшно хах само 1. и 4. може да ги приеме за хранения :) почети повече отностно храненето и бъди по стриктен :)

06.09.09
17:31

храна събота
1.мляко + макарони

2.кисело мляко

3.сладолед
4. фъстъци
5 .сандвичи с 300 грама пиле и 2 филии пълнозарнест хляб , 1 домат , сирене

легнах си в 20 : 00 и станах на другия ден в 9 сутринта

ден за жени :)

а за алкохола просто така ме е яд , 2 дена немога да се оправя , то нито ми се яде нито ми се тренира ужас . Спирам алкохола или го намалявам до минимум , няма начин

MA

06.09.09
17:57

А тоя холандец имаше ли паспорт. Не е хубаво да пишеш за наркотици в БодиБилдинг форум.

Споко човече, скоро ще я легализират, няма къде да отидат :lol:

07.09.09
06:37

В bodybuilding.com има доста интересни теми, като общото мнение е, че е кофти защото действа зле на мастните депа, апетита за джънк хран и т.н., но има и положителни страни при регенерацията:-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1