Тренирате ли бойни изкуства?

ST

16.08.09
16:39

Тренирате ли някакви бойни изкуства,независимо какви?

Като дете ходих на няколко тренировки по карате, но кариерата ми таб бе кратка и доста славна. Имам колега с много високи Японски титли по Айкидо (един от най добрите в БГ), ходих на една тренировка с него, но не ми хареса. Като цяло нито съм тренирал нито тренирам, а вероятноста да тренирам някога е минимална :).

16.08.09
17:39

Много съм се запалил за Муай тай ама не ми остава време да почна. Можеби след годинка - 2 .

ПИ

16.08.09
18:07

хахаха да на улицата ;)

HE

16.08.09
20:36

Дълги години кик-бокс и приключих поради травми, а преди това съм се занимавал с джудо и борба.
Все още обичам да блъскам чувала в залата /дори понякога ходя само заради това/  :)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 16.08.09 20:37.

06.09.09
13:59

занимавам се с бокс :) даже скоро сигурно ще изляза на състезание на свръхтежка ;) отделно си блъскам щанги :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1