На пазар :)

06.09.09
13:41

Та върнах се и аз от морето, резултата е 5 кила надолу, никва сила и като цяло голям спад.Сега вече мисля за зимното качване.Проблема е, че досеаг съм пил само протеини и гейнъри и не съм много наясно с останалите продукти, а искам да комбинирам протеина.Та за начало мисля да си взема 10либри примерно Америкън уей, които да комбинирам с креатин или креатинова матрица.Та с кое ще е по-добре да комбинирам протеина с BSN cellmass или с някаква комбинация CGT?Прочетох из нета за селмас и звучи обещаващо, но няколко мнения в повече никога не са излишни.И още 1 въпрос -да давам ли кинти и за казеин? Преди преди лягане пих 1 чаша мляко с разтворен в нея суроватъчен, което не е мн удачно , сега го карам на 500мл мляко, ама идва малко тежко за преди лягане.Та ще има ли ефект от:
1.Много протеин (за това не гледам баш най-скъпите синтракс и т.н)
2.Селмас?? или нещо подобно
3.Казеин- трябва ли ми изобщо?

06.09.09
14:38

4.Много храна

По принцип казеин не ти трябва.Преди лягане може да използваш извара или месо.

06.09.09
14:44

За креатинова матрица погледни на Гаспари-SizeON i Contrlled Labs-Green Magnitude,в момента мисля че това е най-доброто,без да съм пробвал Селмас.А за казеина,вече е въпрос на финанси,няма да ти е излишен в никакъв случай,но можеш и без него.Аз бих ти препоръчал да си вземеш Myofusion na Gasparи 5либри или Syntha6 na BSN скоро излезе 5 либри(даже в момента е на промоция в СилаБг) те са подходящи за през целия ден,включително и преди лягане,защото са блендове между суроватъчен/яйчен-млечен протеин.Но обърни най-голямо внимание на 4та точка от поста на колегата:)Успех.

Мнението беше редактирано от AlexanderTsvetkov на 06.09.09 14:45.

06.09.09
19:38

Хах, мерси за отговорите, аз 4та точка си я спазвам много стабилно не се притеснявайте за това :) Няма да се расърдя се пак ако някой, ползвал Селмас сподели опит :)

06.09.09
20:46

казано от mitko на 06.09.09, 19:38:

Хах, мерси за отговорите, аз 4та точка си я спазвам много стабилно не се притеснявайте за това :) Няма да се расърдя се пак ако някой, ползвал Селмас сподели опит :)

Чел съм какви ли не мнения по какви ли не форуми...ЕДИН пост не съм видял, в който някой да се е оплакал от селмас.
И аз си поръчах селмас и се надявам след първата опаковка да се усети...

07.09.09
07:05

казано от Aleksandar Marinov на 06.09.09, 14:38:

4.Много храна

Като че ли този отговор ще ти свърши работа. Все пак кажи как се храниш, от колко време тренираш, колко дни в седмицата?

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 07.09.09 07:05.

07.09.09
12:03

Еми тренирал съм над година и половина, но 4 месеца бях сериозно контузен и още няколко се възстановявах.Иначе съм 187см 75кг,трудно качвам кила, а хранителния ми режим е горе долу следния:
сутрин-6-7 яица, хляб, плод
след това 500мл мляко с мюсли
след 2 часа тренировка
след нея протеин( зимам си от фитнеса)
след 2 часа месо/риба+ бавен въглехидрат
после няква вечеря пак месна
преди лягане мляко прясно 500мл или кисело там кофичка и половина
въпреки че варира , не ям всеки ден 1 и също, но гледам да си набавям достатъчно протеин.

Иначе за тренировките ми- тренирам 4 дни в седмицата -това не мисля да го променям , по скоро някои упражнения само да си разменя за по-голям ефект.

1ден гърди + корем
1.1 лежанка
1.2 наклонен лег с дъмбели
1.3 кофи
1.4 флайс или кросоувър
1.5 корем
———————————————
2ден.Гръб+трапец
2.1 набирки
2.2 чукове
2.3 вертикален скрипец
2.4 хоризонтален скрипец
2.5 гребане
2.6 за трапец дигам дъмпбели или лост каквото дойде
—————————
3ден.почивка
—————————-
4ден досега правих рамо и корем, но сега мисля да включа и крака, понеже никога не съм правил и програмата да изглежда по следния начин
4.1 клек
4.2 и 4.3 двете машини за задната и предната част на бедрата не ги знам как се казват
4.4 прасец
4.5 Рамена преса с лост отпред
4.6дъмбели встрани
4.7 с кривия лост вдигане за предно рамо( хеликоптер)
4.8 дъмпбели встрани под наклон за задно рамо
за корем ако имам сила след тая тренировка...
——————————————-
5ден почивка
———————————-
6ден Ръце
5.1 лежанка тесен хват
5.2 френско
5.3скрипец послената серия е дроп
5.4 повдигане на прав лост за бицепс широк хват
5.5 бицепсово сгъване с дъмбели от наклонен седеж-послената серия е дроп
——————————————
7ден почивка

Такааа значи евентуално бих включил мъртва тяга за гръб, досега не съм правил-като кое упражнение би било най-удачно да я правя?
Ако има нещо друго, което не ви кефи в програмата казвайте, да не се чуда после що няма ефект от тренировките :)

07.09.09
19:16

Много упражнения за гърди. В този ден не видях да тренираш горната част ?
За гръб махни скрипците и прави тяга.
Тренираш рамо все едно ... остави му военна преса, разтваряния и му стигат. Краката е ясно ...
Ръцете може да ги пропуснеш изцяло.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1