BSN Cellmass на гладно след тренировка, а бърз въглехидарт кога?

05.09.09
17:07

Здравейте, реших да изпробвам BSN Cellmass, но имам един въпрос за приемането му.
На опаковката пише да се приема веднага след тренировка на празен стомах, но аз по принцип веднага след тренировка приемам някакъв бърз въглехидрат и 20мин след това протеин.
Мога ли да пия Cellmass + 5-6гр глутамин на гладно и примерно след 10-15мин да приемам бързия въглехидрат?
Благодаря

05.09.09
18:27

При условие, че ще пиеш Cellmass този бърз въглехидрат изобщо не ти трябва.

05.09.09
21:07

Последните изследвания сочат че приема на бързи въглехидрати след тренировка увеличават протеиновия синтез,така че е по-добре половин час след SellMass прием на 50 грама бърз въглехидрат в комбинация с протеин.

06.09.09
05:47

Бързия въглехидрат индиректно повишава синтеза,иначе самият синтез се увеличава благодарение на инсулина.
Сел маса и Глутамина нямат нищо общо с инсулина.

06.09.09
20:37

Значи да се взима бърз въглехидрат и малко след това селмаса?
Я кажете някоя примерна схема за вземане на селмас + протеин, че утре идват и моите и се чудя как да ги комбинирам...
Нямаше да пускам тема, за подобен въпрос, но тъй и тъй човека е направил, защо пък да не попитам? :)

06.09.09
20:39

Я най-добре пишете по едно лично на Вальо(Вносителя на БСН за БГ),че да ви се изясни всичко ;)

07.09.09
09:25

Дори в описанието на продукта пише “край на тъпкането със захар”.
Затова креатиновите матрици са добри следтренировъчни продукти, защото си включват повечето от необходимите неща.
Протеинът, разбира се отделно по-късно.
Като искате да се тъпчете с бързи въглехидрати, по-добре един евтин креатин за 30 лв. и това е.

07.09.09
14:49

Яденето на бърз въглехидрат(няколко лъжички мед примерно) след тренировка не е “тъпчене” със захар.
При монохидрата е тъпчене...
Не съм чел все още етикета, защото доставката ми се бави, та затова говоря малко празни приказки и питам тъпи въпроси, но все пак...

07.09.09
15:26

Не съм пил CellMass, но от моя опит с креатиновите матрици мога да кажа, че за да ги усетите трябва да им се даде време... С по една кутия не знам какво мислите, че ще постигнете. На етикета си пише, че се приема непосредствено след тренировка (на празен стомах) и втората доза е 6-8 часа по-късно или преди първата (пак на празен стомах), зависи кога тренирате (може втората доза да е преди сън). Същото се отнася и в нетренировъчните дни. Така една кутия стига за 25 дни. От тук нататък всеки си преценява как да го пие, като се съобразява с бюджета си или с това дали приема някакъв предтренировъчен продукт с креатин...

08.09.09
13:02

Тръгнеш ли да го пестиш,
да го пиеш само и само да ти стигне за повече време,
ефекта отива към нулата.

09.09.09
19:11

Селл Масс-а си е напълно завършен продукт! Там ти е висчко нужно да се възстановиш: креатин(4 вида),Глутамин-АКГ, минерали и най-важното - матрица за усвояване! Тя ти повишава нивата на инсулина (Cinnulin-PF) и така усвояваш всичко. Креатина и глутамина са две много полезни вещества, но каква полза от тях ако не ги усвояваш. И хакаи смело: всеки ден по 2 дози. В трен. дни след тренировка и преди лягане, в нетрен. дни сутрин на гладно и 7-8 часа след това пак на гладно! След седмица и нещо ще си изумен колко добре работи! Половин час след приема му можей да пиеш протеин, бързи въглехидрати или каквото си искаш(най-добре е разбира се Тру-Масс ако има пари). Успех!

28.08.10
21:51

здравейте ,мен ме интересуша Селл Масс-а цикала ,ако е 25 дена само ,достатъчно ли е ,като се пие както си трябва по етикет? Тогава 2ра опаковака на 100% ли е нужна ?

28.08.10
22:13

казано от POCO_LOCO на 09.09.09, 19:11:

Селл Масс-а си е напълно завършен продукт! Там ти е висчко нужно да се възстановиш: креатин(4 вида),Глутамин-АКГ, минерали и най-важното - матрица за усвояване! Тя ти повишава нивата на инсулина (Cinnulin-PF) и така усвояваш всичко. Креатина и глутамина са две много полезни вещества, но каква полза от тях ако не ги усвояваш. И хакаи смело: всеки ден по 2 дози. В трен. дни след тренировка и преди лягане, в нетрен. дни сутрин на гладно и 7-8 часа след това пак на гладно! След седмица и нещо ще си изумен колко добре работи! Половин час след приема му можей да пиеш протеин, бързи въглехидрати или каквото си искаш(най-добре е разбира се Тру-Масс ако има пари). Успех!

Искам да те попитам щом в неттенировъчни дни го пием cellmass-а нагладно, какво става с N.O xplode-a. Аз го пиех него веднага а cellmass-a преди лягане и 8 часа по-рано. Как е по-добре?

И аз бих искъл да попитам дали ми трябват 2 опаковки от N.O. Xplode-а и от CellMass-a?

29.08.10
00:00

казано от G_UniTeD на 28.08.10, 21:51:

здравейте ,мен ме интересуша Селл Масс-а цикала ,ако е 25 дена само ,достатъчно ли е ,като се пие както си трябва по етикет? Тогава 2ра опаковака на 100% ли е нужна ?

Лично за мен не е достатъчна 1 опаковка, защото вече на 25-тия ден усещаш пика от употребата на CellMass, и ще е добре да продължиш с още една. Но всеки сам за себе си решава!

05.04.12
19:22

Взел съм си НОЕКС., СЕЛМАС и СИНТА-6, пия ги от 4-5 дена и нямам търпение да ги свърша, за да видя дали ще има ефект. Във всеки форум пишат различно за тази комбинация, но аз се надявам да е успешна. Някой ако я е пробвал да напише впечетлението си от комбинацията. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1