отново на зала

07.09.09
14:40

Значи така преди около 6 месеца тренирах близо една година но спрях заради у4енето и лятото работих и сега искам пак да започна и се чудя какво да си взема.Искам по бурзо да си върна формата.Направих си диета 6те я спазвам но и не6то друго ми се 6те.Спрял сум се на креатин и аминокисилини на Scaitek
Кажете добър избор ли е или не6то друго предложете.Метаболизма ми е нормален и сам 68 килограма

благодаря предварително
Поздрави !

07.09.09
19:11

казано от radko89 на 07.09.09, 14:40:

Значи така преди около 6 месеца тренирах близо една година но спрях заради у4енето и лятото работих и сега искам пак да започна и се чудя какво да си взема.Искам по бурзо да си върна формата.Направих си диета 6те я спазвам но и не6то друго ми се 6те.Спрял сум се на креатин и аминокисилини на Scaitek
Кажете добър избор ли е или не6то друго предложете.Метаболизма ми е нормален и сам 68 килограма

благодаря предварително
Поздрави !

Какво ще кажеш за правописен речник ?
Скайтек не са лоша марка, но определено не са и най-високо класните марки.
Нямаш никакъв стаж, направо започваш от нулата - за това без добавки още поне 6 месеца.

HE

08.09.09
06:10

Хайде да се спрете вече със заместването на букви с цифри - още един такъв пост и ще си задаваш въпросите другаде!
Прочети условията за ползване на форума и изданието и ги спазвай!
Спрял заради ученето - ми да не беше спирал като гледам загуба на време дори не си се научил да пишеш като хората!

Мнението беше редактирано от head_hunter на 08.09.09 06:12.

09.09.09
18:22

Извинявам се много повече няма да се повтори одавна несъм писал във форума.

Така значи днеска си поръчах един протеин Scivation whey четох много за него и само хубави отзиви и да питам кога да го пия аз когато си бях взел на Champion nutrition пиех сутрин и след тренировка този така ли да го пия?

По здравиии!!!

09.09.09
18:44

Да, много е добър протеинът, ще останеш много доволен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1