Диета за качване на маса

05.09.09
23:25

1.92-3 съм висок. 72-3 кг .Ако може някой да ми предложи някаква диета за качване ,щото както се вижда съм доста слаб може би имам доста бърз метаболизъм ..

06.09.09
08:59

Хапваш си всичко и се храниш по 5 пъти на ден наи-малко,няма стриктна диета при тебе щом си с бърз метаболизам и сладко можеш да ядеш даже ти трябва,за да качаш(е не да са тъпчиш с шоколади.. :) )

MA

06.09.09
09:47

Яж през 2 часа ! Гледай да имаш  месо,риба,яйца и млечни продукти на всяко ядене.

07.09.09
09:46

само ще ми е малко трудно на училище щот там има 1 закусвалня ама от там да си взимам да ям .. незнам само тестени работи има ..

MI

08.09.09
02:20

Иди в някое магазинче, вземай си шоколади,банани,кисели млека,фъстъци,бадеми,пресни млека, даже 100гр кашкавал ще ти помогне :)) А и не е казано че трябва да избягваш тестени работи по време на качване, хапвай и по някоя баничка от вр на вр, по добре от колкото да ти е празен стомаха.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1