BSN Cell Mass + протеин?

14.07.09
17:50

Здравейте, намислил съм да си взема матрицата на БСН(от която очаквам резултати), но малко трудно ще попълвам дневните си нужди от белтък и ще ми е нужен протеин. По принцип си взимам само НАУ, но в този случай се нуждая от така да се каже “някой по-достъпен” защото бая финанси ще отидат за Cell Mass-а. Поне за мен са много...
Нужен ми е протеин с колкото се може по-голямо белтъчно съдържание, да не е български и да е между 40-60 лева.
Искам да ми предлагате само продукти, от които се останали доволни, защото днес даже влизах в сайта на Нутрим да гледам за протеин  :bug: После намерих темите с изследванията и се отказах...

PS: Може да не е изолат, все пак ще качвам.

Темата беше редактирана от LttS на 14.07.09 17:52.

S7

14.07.09
18:09

Bargain Whey на American Sports Nutrition е 80лв. Ако успееш да измъкнеш още 20тина лева...

По-евтин от този при това без рисково съдържание и с количество, което ще ти стигне докато пиеш Cellmass-а едва ли ще намериш. Все пак има и за 40-60лв, но са по 900гр, което ще ти стигне за 2 седмици. Предполагам искаш да приемаш протеина заедно с Cellmass-a.

14.07.09
18:44

Аз съм много доволен от Scivation Whey. Все пак си взех голямата разфасофка и ми излезна доста по-евтино, но и 2lb. също не е на лоша цена :
silabg.com/bg/product/detail/cid/11/id/4801/na/SCIVATION%20-%20SCIVATION%20WHEY

14.07.09
19:46

казано от S7oMaN40 на 14.07.09, 18:09:

Bargain Whey на American Sports Nutrition е 80лв. Ако успееш да измъкнеш още 20тина лева...

По-евтин от този при това без рисково съдържание и с количество, което ще ти стигне докато пиеш Cellmass-а едва ли ще намериш. Все пак има и за 40-60лв, но са по 900гр, което ще ти стигне за 2 седмици. Предполагам искаш да приемаш протеина заедно с Cellmass-a.

И аз се наклоних в посока ASN, но се колебая между American Whey и Bargain Whey…
Но заради количеството си, може би ще избера Bargain-a.
И да, ще приемам протеина заедно със Cellmass-a.

@UltraVisioN, и този протеин прегледах и бих избрал него, заради отсъствието на аспартам от съставките му, но разфасовките не ми “удисват”...

14.07.09
19:50

Личното ми мнение е че след като промениха формулата на Баргин, покупката на Американ-а е безсмислена.Е има някои +, но за моя скромен джоб си оставам с Баргин Уей  :coolsmile:

14.07.09
19:52

А от къде бихте ме посъветвали да го поръчам?
Тъй като с 20 лева надвишавам лимита, в който трябваше да се поместя и сега се чудя от къде поръчката ми би излезнала най-евтина...

S7

14.07.09
20:00

казано от LttS на 14.07.09, 19:52:

А от къде бихте ме посъветвали да го поръчам?
Тъй като с 20 лева надвишавам лимита, в който трябваше да се поместя и сега се чудя от къде поръчката ми би излезнала най-евтина...

Мисля че в silabg Cellmass-a е намален до 105лв. А Bargain Whey-а навсякъде, където съм гледал е 80лв.

Бих ти предложил да изчаках 1-2 седмици и да събереш парите или да вземеш назаем и да ги върнеш до 1-2 седмици. Аз бих предпочел първия вариант. :)

Давам заеми с малка лихва :)

15.07.09
09:31

Не съм се изразил правилно, но нищо :-S
Имах предвид таксата за самата доставка от къде би ми излезнала най-евтино?
Примерно доставката от nowbg.com е безплатна при поръчка над 60 лв.
В Сила БГ няколко пъти прочетох условията за доставка, но нещо не мога да схвана каква е крайната цена за доставката...

@aMneSia, ще го имам предвид!

15.07.09
10:10

silabg e номер 1.
доставката им над 65 лева е безплатна,стига да не пазаруваш продукт, който е на промоция , тоест ако е -10% или -20% намален, тогава ще трябва ти да си поемеш доставката.

15.07.09
10:21

Ако със Cellmass ще вземаш баргина, най-добре си ги поръчай от Bodyart.
Мисля, че са вносители и на двете марки BSN и ASN

TR

15.07.09
11:16

Мисля ,че на 4Fitness им е безплатна доставката Но незнам там как вървят СеллМасса и Протеина !

15.07.09
13:16

Благодаря на всички за отговорите и разясненията!
Вече събрах нужната информация и имам идея какво ще взимам и от къде. :)

15.07.09
19:32

в сайта на bodyart доставката също е безплатна.

08.09.09
09:24

Здравейте,
започвам да пия закупеното и се чудя как да процедирам.
Сутрин като стана ще пия една доза протеин. До тук ОК.
След тренировка на гладно пия селмас, след това какво да правя? Примерно след около 30 мин. пия и една доза протеин и след около час ям?
И след 6-8 часа пак селмас?

Мнението беше редактирано от LttS на 08.09.09 11:32.

08.09.09
11:54

Да. Спазвай това, което си описал. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1