04.09.09
19:39
Здрадейте. Ето че есента дойде и вече трябва да се напомпваме :D , и съм си набелязал един продукт Slin-sane , та въпроса ми е, дали този продукт е подходящ за добро напомпване ( но като кажа напомпване, да има наистина ефект) И този “Slin-sane” вярвам че няма проблем ако го съчетая с някое протеинче!?
04.09.09
21:28
Напомпване от Slin-Sane си има и то много,доста казват, че е по-силно от азотен буустър,но не е само това - покачване на мускулната маса, сила, издръжливост.В тази тема има доста мнения относно напомпването - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/37860/P225/
Комбинира се със всичко,протеина е добро допълнение.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 04.09.09 21:30.
04.09.09
21:57
Slin-Sein е най-якия продукт който съм пробвал.
Там просто се напомпваш, нама 6-5.
И дейсва от първия път.
Няма недоволни.
04.09.09
22:11
Еми аз си го купих също с доста надежди ама какво да ти кажа не знам от него ли е ама преди не можех да се набирам сега мога дано е от него,защото маи единствено там помогна.
04.09.09
23:50
Еми колеги, значи казвате има смисал във него! Четох и във други постове, и там казват че ефекта му е наистина ефективен и бърз и наистина напомпва здраво. Оставам с извода че този продукт наистина става за напомпване, издражливост и т.н тоест си заслужава парите!
05.09.09
08:57
Заслужава си ! Tonu - ти пробвал ли си го та изказваш мнение ?!?!?! Ма той се комбинира с въглехидрати , не с полезната лой която се яде на НВД......
Мнението беше редактирано от Muhammad Ali на 05.09.09 08:59.
05.09.09
19:11
Този продукт на Slin-sane дето съм го посочил по горе, като цяло според вас заслужава ли си парите. Ако имате и по добри идеи от Slin-sane моля споделяйте :)
казано от Muhammad Ali на 05.09.09, 08:57:
Заслужава си ! Tonu - ти пробвал ли си го та изказваш мнение ?!?!?! Ма той се комбинира с въглехидрати , не с полезната лой която се яде на НВД......
Само по леко с тона, ясно ./.
Колкото до това какво съм пробвал и т.н. Ако малко повече четеше въпроса на потребителя щеше сам да си отговориш без да ми задаваш излишни въпроси.
В НВД не се яде такива мазнини за които ти говориш ... И тук не си компетентен май а ?
08.09.09
16:39
казано от GRENLOULD на 05.09.09, 19:11:
Този продукт на Slin-sane дето съм го посочил по горе, като цяло според вас заслужава ли си парите. Ако имате и по добри идеи от Slin-sane моля споделяйте :)
Най-хубавата черта на продукта е,че е универсален.Получаваш от него напомпТФане,сила,издръжливост и маса.Все пак не очаквай чудеса,ако не се храниш правилно.Протеин си вземи задължително.Както каза Сашо Слин Сейн се комбинира с всичко.
10.09.09
20:13
казано от RogerF на 08.09.09, 16:39:
казано от GRENLOULD на 05.09.09, 19:11:
Най-хубавата черта на продукта е,че е универсален.Получаваш от него напомпТФане,сила,издръжливост и маса.Все пак не очаквай чудеса,ако не се храниш правилно.Протеин си вземи задължително.Както каза Сашо Слин Сейн се комбинира с всичко.
Ем аз неочаквам чудеса, просто очаквам да има резултат в който да съм доволен от себеси. А за храненето, аз са доста хапвам, в смисал знам че не е правилно май, но по 1 хляб и половина на ден изядам и доста вода изпивам, незнам колко е вредно това. Но не ми се и лепи това де ;) И все пак ще рискувам да си взема Слин Сейн!
Имам чувството,че форума като цяло не е полезен на 99% от двуногите бозайници които го четат честно!,,Ям по хляб и половина и пия много вода ама не ми се лепи’‘
11.09.09
06:51
Еми яж бе щом ти се отдава :D. Колкото до продукта - със Synthata на BSN ще ти идва перфектно
11.09.09
14:55
казано от fe2_vanio на 11.09.09, 05:25:
Имам чувството,че форума като цяло не е полезен на 99% от двуногите бозайници които го четат честно!,,Ям по хляб и половина и пия много вода ама не ми се лепи’‘
Доста забавно хищниково двуного си ааа ?!!! Нали затова е форум, а и не всеки има това време като теб, да чете всичките теми и постове във форума. Затова съм създал темата, да задавъам въпроси (”дори и въпрости, който някой хора намират за тъпи”)... Аман от умници и професори!!!
А относно за другите колеги,- благодаря ви за споделените отговори, помогнахте ми много!
Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 11.09.09 14:57.