Какво е HMB

VV

09.02.05
09:05

Какво е това НМВ, за какво служи, кога се приема, от къде да си го намеря и на каква цена, и с две думи всичко за него - плюсове и минуси. Много мерси :)

10.02.05
10:01

бета-хидрокси-бета-метил-битурат (ако не ме лъже паметта), пие се по 2-3 грама на ден, разделено на приеми. Беше метаболит на неква аминокиселина...не помня коя. Не съм го пробвал поради простата причина че е адски скъп  :evil:  :evil:  :evil: Има го на Пиротска и в Мусаши...

VV

10.02.05
10:07

Ако това е за което става дума не ми се вижда толкова адски скъпо http://91111.com/a2/offers.asp?p=595901&parent=86

AC

10.02.05
15:27

[quote author=“vvlestat”]Ако това е за което става дума не ми се вижда толкова адски скъпо http://91111.com/a2/offers.asp?p=595901&parent=86

Ако това е за което става дума, ми се вижда абсолютно излишно... За 30лв можеш да си купиш много по-подходящи неща...

VV

10.02.05
16:29

Е на мен ще ми трябва след цикъл със стероиди - Креатин и HMB. Поне така знам че е най-добре за запазване на постигнатото.

AC

10.02.05
18:36

Вземи си и трибулус и креатин, ако питаш мен... Освен тва тренирай по-леко, за да не засилиш катаболните ефекти...

10.02.05
19:55

Абе яко билки трябва по това време щом няма да вкараш прегнил. И както те посаветва пича не тренирай яко да не засилиш катаболните процеси.

VV

11.02.05
12:07

В смисъл да не тренирам яко по време на цикъла или след него. И какво значи не яко. Малко по-лека тренировка или коренно различна, с по-леки тежести или по-малко времетраене и интензивност на тренировката. Все пак от стероидите ще ми дойде доста сила и тялото няма ли да си иска големи тежести. Ако не тренирам яко няма ли да се загуби смисъла от цикъла и да спадна.

AC

11.02.05
18:36

:D

Значи: По време на цикъла си тренирай тежко- тогава заради стероидите ще се възстановяваш добре, ще си имаш много сила и всичко. След цикъла обаче, тренирай по-леко. С малко по-малко тежести и цялостно по-малки натоварвания- интензивност, серии, т.н...

А и виж- аз още не съм взимал, но хората с които ходя съдържат в себе си менделеевата таблица  :D И най-лошото е, че след като свършат цикъла, нали им пада малко силата и решението е: “Нещо почвам да сдухвам, пак трябва да се назобя”  :D Гледай тва да не го правиш...

М/удр., какво смяташ да взимаш? И това първи цикъл ли ти е?

11.02.05
21:17

Какви стероиди бе хора... вие хептен през просото я карате май а ?  :roll:  За мистър Олимпия ли се гласиш пък я ...  :lol:

AC

12.02.05
13:33

[quote author=“Rosen”]Какви стероиди бе хора... вие хептен през просото я карате май а ?  :roll:  За мистър Олимпия ли се гласиш пък я ...  :lol:

Просто иска по-бързи ефекти, а това си е само и единствено негов избор...

VV

13.02.05
12:07

Първи цикъл ще ми е и ще зобна с Дека и Метан. 8 седмичен цикъл с максимални дози от 200 мг. дека само 3 и 4 седмица

14.02.05
10:21

[quote author=“vvlestat”]Ако това е за което става дума не ми се вижда толкова адски скъпо http://91111.com/a2/offers.asp?p=595901&parent=86

ами...
:arrow: 75 по 500мг = 37 грама
:arrow: това стига за около 12 дена, като го пиеш 60 - 5 по 30лв=150лева ТОВА ЗА МЕНЕ СА ДОСТА ПАРИ :shock:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1