BSN - masa - HELP!

Темата е заключена.

07.09.09
21:36

Ситуацията е следната -  аз съм на 21г. 62кг 183см и баналното, което пове4ето от момците с моите характеристики искат е да ка4ат малко маса ииии то за кратко  ;-P . Бързият ми метаболизъм малко или много не ми позволява ни6то 4е хапвам от вси4ко: и месо да ям с ориз всеки ден или само сладки калори4ни не6тица не ка4вам и това си е. Реших да си взема някои хранителни добавки, като цяло мисля 4е BSN е най-добрия вариант, поне от това,което про4етох тук-там. В момента съм в Америка и поразгледах в официалния им сайт, цените са по-ниски от БГ, но като вси4ко в USA, съм сигурен 4е и по-евтино може да се намери. Хвърлих поглед и в другите онлайн сайтове (например http://www.sbmuscle.com/index.asp?PageAction=MFGSEARCH&ManfID=20&Page=1 ) където цените са къде къде по ниски от официалния сайт, но малко ме съмнява качеството. Та на въпросите:
1. Защо в официалния сайт no-xplode i cellmass са с опаковка 25% more, а в някои сайтове са със старата опаковка или предлагат и в двата вида опаковка?
2. Защо в официалния сайт има само по един вид разфасовка (напр. cellmass - 1.76lb) , а в другите сайтове има какви ли не?
3. Каква то4но е разликата между No-xplode i Nitrix ; Cellmass i Truemass ?
4. Ако някой може да ми даде сайт или име на оторизиран представител в Америка, от където да си взема продуктите по-тънко (знам 4е има много достав4ици за БГ които може би ги е страх 4е ако другите видят по ефтините цени 6те си поръ4ат от USA,  но все пак да си попитам).
5. Препоръ4айте ми кои продукти най-добре биха ми повлияи да направя добра тренировка и да ка4а маса. Като цяло искам да си взема 2 продукта на BSN (може би no-xplode & cellmass) , но бих приел и варианти с 3 продукта.

Благодаря предварително! Надявам се някои да има търпението да изчете вси4ко това и да ми отговори  :)
П.С. С извинение ако повтарям не4ия тема  :red:

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 17:13.

07.09.09
22:12

Веднага ще ти туширам намеренията да поръчваш от USA.Не доставят в България! Пробвах, massnutrition ме отрязаха веднага.Също така цените ти се виждат много примамливи, но помисли за таксата за доставка ;) и като прибавиш още някоя таксичка и бам - ето ти цените в България.

07.09.09
22:36

Момчето е в Америка.

07.09.09
22:46

Да, в Америка съм. Между другото ако някои по някаква причина не желае да сподели на всеуслошание информация (както по то4ка 4. да кажем, приемам ли4ни, или на mashinata_9@abv.bg (без смях, пощтата я правих когато бях на 12) :Р

07.09.09
23:35

Гледай да си вземеш неща в по малки разфасовки,иначе не със самолет а със танкер трябва да се прибираш.Идеята е не да се натовариш с 10 кг протеин,а примерно различни видове креатинови матрици,които в малки разфасовки си струва да мъкнеш заради разликата в цената.
Щом си гледал сайтовете прочети описанието на продуктите пише кое какво е.
Ти по евтино от Америка накрая без пари ще искаш да ти го дадам май,по твоята точка 4.

07.09.09
23:53

Амм няма да мога да отговоря на вси4ки то4ки но..Ти препоръ4вам: No explode +Cellmass+някои сорвт4ен протеин.
Амм No explode като цяло 6те подобри тренировките ти...ефекта му трябва да представлява-да ти дава сила и да те напомпва.
Cellmass е кратинова матрица-Разли4ните видове креатин 6те ти доставят сила по време на трен,а като цяло 2те добавки трябва да подпомогнат възтановяването.Сорват4ният протеин е задължитенен независимо дали 6те ка4ва6 или свяля6…тои е ..лесно усвоими белтъци след трен.Аааа и ти препоръ4вам “мн ядене” !

08.09.09
01:51

казано от Biad__ на 07.09.09, 23:35:

Гледай да си вземеш неща в по малки разфасовки,иначе не със самолет а със танкер трябва да се прибираш.Идеята е не да се натовариш с 10 кг протеин,а примерно различни видове креатинови матрици,които в малки разфасовки си струва да мъкнеш заради разликата в цената.
Щом си гледал сайтовете прочети описанието на продуктите пише кое какво е.
Ти по евтино от Америка накрая без пари ще искаш да ти го дадам май,по твоята точка 4.

Ами не съм от хората, които 6те вземат 10 No xplode-a да ползват 2 и да продадат другите ( не 4е не мога да го направя). Целта ми като всеки разумен 4овек е да си спести някои лев. Относно описанието на продуктите четох ли 4етох как Рони Колман не можел да направи 2 повторения без No xploda или нещо от сорта. Разчитам на практиката и опита на хора които са ползвали продуктите и просто могат да ми помогнат да кача маса по лесно :)

08.09.09
01:53

казано от Милов на 07.09.09, 22:12:

Пробвах, massnutrition .............

Между другото в massnutrition май наистина са най-добри цени. Надявам се и качеството да е на ниво :) И така смятам да рискувам с въпросния сайт(освен ако някои няма ло6и отзиви от него) ето защо смятам 4е то4ки 1,2,4 спокойно отпадат.
В допълнение искам да кажа 4е ако смятате 4е има и по-добри продукти от тези на BSN за да покача лесно маса с моя метаболизъм не ме щадете с предложения. Предполагам 4е има из форума трениори или други имали този “проблем” да го наре4ем,които ве4е имат опит с хранителен режим за пока4ване от мускулна маса, който да пребори тоя метаболизъм. Таааа ако е така ще по4ерпя ако споделят  :cheese:

Мнението беше редактирано от Petrovski на 08.09.09 02:38.

HE

08.09.09
06:07

Петровски не замествай буквите с цифри!
Първо официално предупреждение за нарушаване условията за ползване на форума и изданието!

Мнението беше редактирано от head_hunter на 08.09.09 06:07.

08.09.09
09:57

Идеята ми беше да се насочиш към добавки,които в малък обем имат голяма стойност иначе няма да спестиш почтни нищо.За това ти посочих матриците,в момента тук в България в момента има такива промоции,че накрая ще излезе че без полза си мъкнал 20 кг от Щатите.

Наскоро си направих сметка че заради транспортните разходи,има смисал да со поръчват неща на стойност най малко 250-300 лв,
но и тук всяка нормална фирма при така сума ще ти направи поне 10% отстъпка и разликата излиза не повече от 10-15 лв,за такава сума.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 08.09.09 09:59.

ВИ

08.09.09
10:51

казано от Petrovski на 07.09.09, 21:36:

Ситуацията е следната -  аз съм на 21г. 62кг 183см и баналното, което пове4ето от момците с моите характеристики искат е да ка4ат малко маса ииии то за кратко  ;-P . Бързият ми метаболизъм малко или много не ми позволява ни6то 4е хапвам от вси4ко: и месо да ям с ориз всеки ден или само сладки калори4ни не6тица не ка4вам и това си е. Реших да си взема някои хранителни добавки, като цяло мисля 4е BSN е най-добрия вариант, поне от това,което про4етох тук-там. В момента съм в Америка и поразгледах в официалния им сайт, цените са по-ниски от БГ, но като вси4ко в USA, съм сигурен 4е и по-евтино може да се намери. Хвърлих поглед и в другите онлайн сайтове (например http://www.sbmuscle.com/index.asp?PageAction=MFGSEARCH&ManfID=20&Page=1 ) където цените са къде къде по ниски от официалния сайт, но малко ме съмнява качеството. Та на въпросите:
1. Защо в официалния сайт no-xplode i cellmass са с опаковка 25% more, а в някои сайтове са със старата опаковка или предлагат и в двата вида опаковка?
2. Защо в официалния сайт има само по един вид разфасовка (напр. cellmass - 1.76lb) , а в другите сайтове има какви ли не?
3. Каква то4но е разликата между No-xplode i Nitrix ; Cellmass i Truemass ?
4. Ако някой може да ми даде сайт или име на оторизиран представител в Америка, от където да си взема продуктите по-тънко (знам 4е има много достав4ици за БГ които може би ги е страх 4е ако другите видят по ефтините цени 6те си поръ4ат от USA,  но все пак да си попитам).
5. Препоръ4айте ми кои продукти най-добре биха ми повлияи да направя добра тренировка и да ка4а маса. Като цяло искам да си взема 2 продукта на BSN (може би no-xplode & cellmass) , но бих приел и варианти с 3 продукта.

Благодаря предварително! Надявам се някои да има търпението да изчете вси4ко това и да ми отговори  :)
П.С. С извинение ако повтарям не4ия тема  :red:

1. Отговора е елементарен. Не може навсякъде едновременно да пуснат в продажба нови разфасовки/продукти. При някои винаги остават стари неща. Да не говорим ако е в някоя друга страна.
2. Отговора е същия
3. Отговора е твърде дълъг, а и ми се струва че като си гледал вече няколко сайта, си можел да обърнеш внимание и на описанието, а не само на грамажа и цените. БСН са доста подробни и подредени.
4. Да, ние живем в страх, но аз ще ти издам една тайна - нарича се google Не казвай на никого! ;)
5. Нокс и Сел са идеална комбинация за сила и възстановяване. Евентуално можеш да прибавиш тру мас, или синта, според метаболизма си. (Ако не знаеш какво е метаболизъм - wikipedia (и това е тайна))
В.

08.09.09
11:26

Ако смяташ да купуваш и да се връщаш си вземи повече добавки и за напред в времето няма да сгрешиш!Тва като съвет.Относно стака ти си прекалено слаб(следователно и с много бърз метаболизам) проблеми с омазняването няма да имаш,така че геинъри няма да ти пречат.Варианти:
No Explode + Cell Mass + True mass големи кутии
No Explode + Cell Mass + протеин + въглехидратен комплекс
и пак ти казвам си вземи добавки от там ако ще се връщаш в България..де да бях аз в Америка :)

08.09.09
12:47

казано от Petrovski на 08.09.09, 01:51:

Относно описанието на продуктите четох ли 4етох как Рони Колман не можел да направи 2 повторения без No xploda или нещо от сорта. Разчитам на практиката и опита на хора които са ползвали продуктите и просто могат да ми помогнат да кача маса по лесно :)

аххахах и аз бях сигурен че NoXplode-a му е тайната на този огромен негър....Когато го почнах бях много доволен от ефекта,но малко по-малко почнах да изграждам толеранс към стимулантите в него и след 2рата седмица 3 мер.лъжички въобще не ги усещах и даже не го изпих целия,защото просто нямаше смисъл,но при тебе може да не е така...виж на Рони вече няколко години как му действа.а той расте ли расте...

08.09.09
12:57

казано от AlexanderTsvetkov на 08.09.09, 12:47:

Относно описанието на продуктите четох ли 4етох как Рони Колман не можел да направи 2 повторения без No xploda или нещо от сорта. Разчитам на практиката и опита на хора които са ползвали продуктите и просто могат да ми помогнат да кача маса по лесно :)

аххахах и аз бях сигурен че NoXplode-a му е тайната на този огромен негър....Когато го почнах бях много доволен от ефекта,но малко по-малко почнах да изграждам толеранс към стимулантите в него и след 2рата седмица 3 мер.лъжички въобще не ги усещах и даже не го изпих целия,защото просто нямаше смисъл,но при тебе може да не е така...виж на Рони вече няколко години как му действа.а той расте ли расте...

Срещал съм все различен във времето период от действие на N.O. Xplode,
ти след 2-рата, 3-тата седмица си спрял да го усещаш така силно,
а имам приятел инструктор в София, който вече е  6 месеца на него и казва, че
го усеща така, както когато е пил първата си доза. Всичко е строго индивидуално.

08.09.09
13:05

Точно това казвам и аз...при всеки е различно ,и аз имам приятели,които вече месеци го ползват и са доволни,но съм срещал и доста мнения,че бързо се изгражда толеранс..Едно е сигурно продукта е добър,но всичко зависи от това колко си чувствителен към стимулантите в него..Успех..

08.09.09
15:30

казано от Sentetic на 08.09.09, 11:26:

Варианти:
No Explode + Cell Mass + True mass големи кутии
No Explode + Cell Mass + протеин + въглехидратен комплекс
и пак ти казвам си вземи добавки от там ако ще се връщаш в България..де да бях аз в Америка :)

Определено ще си взема от тука, цените са почти тройно по-ниски  :cheese:  това което ме спира да си взема големите разфасовки(60 servings) е че в повечето сайтове пише че вече са спрени да се предлагат по складове, следователно са по старички и не искам да взема нещо на което след 10 дена му изтича срока на годност. Може и да греша все пак не съм запознат много с тези неща.
Относно протеин и въглехидратен комплекс какво ще ми препоръчаш(като второто нищо не ми говори). Може би трява да вляза в пазителите на тайни - гугъл и уикипедия  ;-P

08.09.09
15:33

казано от Biad__ на 08.09.09, 09:57:

Наскоро си направих сметка че заради транспортните разходи,има смисал да со поръчват неща на стойност най малко 250-300 лв,
но и тук всяка нормална фирма при така сума ще ти направи поне 10% отстъпка и разликата излиза не повече от 10-15 лв,за такава сума.

Наистина ли има такива промоции че една кутия no-xplode да ти струва като 35 долара?

П.С. Не се заяждам, сериозно си питам :)

08.09.09
15:44

Ако си я поръчаш от тук доставката ти е още 35 най малко,не става дума да си я донесеш сам.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 08.09.09 15:45.

08.09.09
15:46

казано от Валентин Иванов на 08.09.09, 10:51:

казано от Petrovski на 07.09.09, 21:36:

1. Отговора е елементарен. Не може навсякъде едновременно да пуснат в продажба нови разфасовки/продукти. При някои винаги остават стари неща. Да не говорим ако е в някоя друга страна.
2. Отговора е същия
3. Отговора е твърде дълъг, а и ми се струва че като си гледал вече няколко сайта, си можел да обърнеш внимание и на описанието, а не само на грамажа и цените. БСН са доста подробни и подредени.
4. Да, ние живем в страх, но аз ще ти издам една тайна - нарича се google Не казвай на никого! ;)
5. Нокс и Сел са идеална комбинация за сила и възстановяване. Евентуално можеш да прибавиш тру мас, или синта, според метаболизма си. (Ако не знаеш какво е метаболизъм - wikipedia (и това е тайна))
В.

Виждам че въпросите ми ти се струват мн елементарни, но както се вижда съм баш начинаещ. Относно описанието на продуктите и т.н. както отбелязах в повечето сайтове пишат или празни приказки в които споменават известни имена с цел да си нахвалят продукта или пишат на бодибилдърски език, който също не ми е мн познат. Относно английския да кажем че щом на бг не мога да си набавя нужната информация, какво остава за този вариант. Като цяло исках да знам с по едно изречение - от тованай-добре ще се напомпаш, от това бързо ще качиш маса и ще се възстановиш....нещо от сорта. Както отбелязах имам бърз метаболизъм но с познанията ми по бодибилдинг не мога да си отговоря тру мас или синта.  Ако има линкове към други теми където е обяснено с прости думи за действието на тези продукти с радост ще погледна.

П.С. Благодаря и за всички останали мнения!!!

08.09.09
15:49

казано от Biad__ на 08.09.09, 15:44:

Ако си я поръчаш от тук доставката ти е още 35 най малко,не става дума да си я донесеш сам.

Мхм, разбирам но в случая имам възможност да взема в багажа, а и приятелката ми е с мен така че място много. Но и аз искам да си взема както ти каза не като количество а като качество, за това се спрях на BSN. Сега мисля да си взема по 1 кутия за да видя как ще ми повлияят, и ако всичко е ок другата година може и по 2 :Р

Мнението беше редактирано от Petrovski на 08.09.09 16:05.

08.09.09
16:47

казано от AlexanderTsvetkov на 08.09.09, 12:47:

Абе,наистина ли някой вярва че Рони расте от Нокса:):):)Между другото аз преди седмица се прибрах  от Щатите и си донедох поне 20 кила добавки-на такива цени съм ги взел че няма да повярвате-само един пример ще ви дам-6 либри Nitrocore-ON за 27 долара.Бих ти препоръчам вместо пудра по изгодно ще ти е да си купуващ хапчета-например Селмаса може да го заменищ със Size on,но не пудра,а хапчета,е не че е по изгодно,но е по леко да си го донесея тук,а и в хапчетата няма монохидрат.Бих ти препоръчал също вместо Нокса нещо по леко за носене-сървинга е само едно лъжичка,а не 3 както при Нокса-Shotgun-Vpx-аз лично не бях доволен от Нокса,но от Shotgun не мога да се оплача.

08.09.09
17:01

казано от nedko petrov на 08.09.09, 16:47:

Абе,наистина ли някой вярва че Рони расте от Нокса:):):)Между другото аз преди седмица се прибрах  от Щатите и си донедох поне 20 кила добавки-на такива цени съм ги взел че няма да повярвате-само един пример ще ви дам-6 либри Nitrocore-ON за 27 долара.Бих ти препоръчам вместо пудра по изгодно ще ти е да си купуващ хапчета-например Селмаса може да го заменищ със Size on,но не пудра,а хапчета,е не че е по изгодно,но е по леко да си го донесея тук,а и в хапчетата няма монохидрат.Бих ти препоръчал също вместо Нокса нещо по леко за носене-сървинга е само едно лъжичка,а не 3 както при Нокса-Shotgun-Vpx-аз лично не бях доволен от Нокса,но от Shotgun не мога да се оплача.

ами за тежест не ми е проблем, аз търся бързи и качествени(до колкото е възможно)резултати. За Щотгън  нищо не съм чувал, но ако ще даде добри резултати......  Имам около 10 дена да обмисля най-добрия вариант за хр. добавки, които да помогнат да кача маса. Така че благодаря за предложението, ще прочета из нета за тоя продукт. Ако има хора с отзиви за този или други добри продукти които ще ми влязат в употреба... ще съм благодарен ако пишат.

П.С. Под добри продукти и бързи резултати не включвам такива на хормонална основа хардкор и от този вид, едва ли бих ги понесал физически :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1