Amino Whey - "Нутрим"

FL

10.02.05
11:28

AMINO WHEY
ULTRA N-R-S PERFECT
Nitrogen Retention Support
СУРОВАТЪЧНИ АМИНОКИСЕЛИНИ НА ТАБЛЕТКИ
АМИНО УЕЙ е хранителен суплемент, подходящ за хора подложени на системни физически натоварвания, особено за спортисти от силовите спортовете, както за всички случаи, когато се цели поддържането на положителен азотен баланс в организма.

Аминокиселините са строителните блокчета на белтъците, които от своя страна изграждат тъканите (в това число и скелетните мускули). Приети като хранителна добавка, те подпомагат положителния азотен баланс като се включват в анаболните процеси в организма и се използват за неговите пластични нужди. Анаболните процеси са особено интензивни в мускулите, подложени на усилена физическа работа.
Суроватъчните AMINO WHEY ULTRA N-R-S PERFECT са получени при ултрафилтрация и последваща хидролиза на суроватъчен протеин-изолат (представляват хидролизирани суроватъчни алфа-лактоглобулини, бета-лактоглобулини, имуноглобулини и др.) и осигуряват организма с уникален баланс на незаменими и заменими аминокиселини (разклоненоверижните BCAA са 22.1%, а незаменимите - 46.3% от всички). Те имат перфектна резорбируемост в храносмилателната система и съставът им гарантира висока бионаличност след консумация. Включени в аминокиселинния пул на организма, суроватъчните аминокиселини AMINO WHEY ULTRA N-R-S PERFECT се използват в последствие освен за изграждане на мускулни белтъци - процес осигуряващ тяхната хипертрофия, но и за синтез на собствени хормони и други физиологичноактивни вещества.

ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Доза за един прием: 3 таблетки (3000 mg).
Брой еднократни дози в опаковката: 40 бр.
Всяка еднократнадоза съдържа: 

Незаменими        %       
аминокиселини      от дневните     
                      нужди                             
L-изолевцин      157.5 mg *           
L-левцин        315.0 mg *           
L-валин          155.2 mg *           
L-лизин          321.3 mg *           
L-метионин        56.7 mg *           
L-фенилаланин  110.2 mg *           
L-треонин        138.6 mg *               
L-триптофан      59.8 mg *           

Заменими            %
аминокиселини      от дневните
                      нужди

L-аланин          132.3 mg *
L-аргинин          81.9 mg *
L-аспараг. к-на    296.1 mg *
L-цистеин          94.5 mg *
L-глутам. к-на    441.0 mg *
L-глицин          56.7 mg *
L -хистидин        63.0 mg *
L-пролин          126.0 mg *
L-серин            122.8 mg *
L-тирозин          110.2 mg *

* Не са определени в U.S. RDA от FDA на САЩ
Съотношение незаменими/заменими аминокиселини: 46.3%/53.7%.
Съдържание на BCAA: 22.1% от общото количество на аминокиселините.
Други инградиенти: микрокристална целулоза, талк. Не съдържа захар, нишесте и консерванти, както и субстанции, забранени от Медицинската комисия на Международния олимпийски комитет.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Като хранителна добавка при тежки физически натоварвания - 2 дози (6 таблетки) дневно, разпределени на два приема - след тренировка и вечер, преди лягане.

Опаковка: 120 таблетки

Добри ли са за период на релеф, за да не загубя много мускулна маса? Мога да си купя и на “Universal”, препоръчайте ми кои да са :)

10.02.05
12:18

аз до сега съм ползвал на юниверсал пък сега пия едни на мусаши.тия на юниверсал бяха 2700 и от тях бях доволен ама са тия на мусаши ги осещам по добре ама са мн скъпи :(

12.02.05
14:18

преди 2 месеца си ги купих.не бях много доволен.предпочитам да си пия протеин и тва е.а иначе 2700 на Universal повече ми харесват.иначе най,най според мен са разклоненоверижни пак на Universal.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1