12.02.05
14:40
нов съм не съм прочел форума, за това се извинявам ако питам нешто на което вече е отговорено!
интересува ме какво ви е мнението за храни от сорта на сладкиши, бисквити, всекви пастички, вафли, баклави и други такива за които се сештате. проблема ми е че доста ги обичам, а не знам доколко имам полза от тях. Несъмнено имат много захар, сътоветно и и бърза енергия за тялото, но подходящи ли за преди тренировка ако са погълнати 2 часа по рано примерно?
Ектоморф съм и за това не ми се лепят, но не знам дали си струва да закусвам с тях примерно или е по добре да мина на овесени ядки? Искам да кача килограми все пак
мерси на отговорилите
Не си ендоморф, щом не ти се лепят ;) А иначе няма голяма полза от тях. И аз обичам сладко, но го ограничавам, защото лесно ми се лепи по талията. Наблегни на по - качествени храни.
12.02.05
15:10
комбинирай ги....аз така правя, щото ги обичам ... примерно сутрин вкарвам ов. ядки и яйца и накрая спокойно си хапвам вафличка или некъв сладкиш....принципно смятам, че приемът на такива неща сутрин е оправдан(поне за твоята структура) за да те “заредят” по-добре за деня