Защо нямам сила в десния бицепс ????????

08.09.09
19:18

Мога ли да попитам дали някои знаи защо нямам сила в десния бицепс.Проблема е ,че не мога да го стегна и не мога да вдигна сащите килограми както преди.В момента с дясната вдигам 16 кг 6 пати а с дясна вдигам 4 кг едвам 5-6 пати.А преди с дясната също вдигах 16 кг  7 пати.Това се получи след като вместо да направя 4 серии направих 6 серии и после се набирах само с дясна ръка ,макар че това беше много глупава постапка от моя страна.Много ви моля някои ако знае как да се справя с този проблем да пише.

08.09.09
19:43

спри да правиш за бицепс една-две седмици и ще се оправиш това е защото много си го претоварил явно и може и да си разтегнал но с почивка всичко ще се оправи

ВН

08.09.09
21:21

Rorbeto, иди да те види травматолог.

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 08.09.09 21:22.

08.09.09
21:47

Следващи път се набирай без ръце така няма какво да те заболи,от акъл такива контузии може да си докараш.
Вариянт едно както ти казаха почини малко вероятно си го претоварил сериозно.
Вариянт две ако има болка,или за да си на сто процента сигурен -лекар.

10.09.09
21:11

Благодяря за съветите ,но ако има някой който е претърпявал същата травма мола да пише

HI

24.09.09
15:30

аз имам същия проблем само4е със рамото ве4е 2 седмици нямам грам сила в дясната рака и мисля да ида на лекар ина4е преди ми се е слу4вало с бицепса но ми мина ама за секи слу4аи е хубаво да види и лекар.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1