Нуждая се от малко помощ :(

Темата е заключена.
UN

09.09.09
07:10

Здравейте! Имам голям проблем с тялото ми от година насам и имам някои вапроси на които ще се радвам ако ми помогнете .. :) Значи аз до преди година бях едар и започнах да тренирам бокс,там отслабнах ряско...но не ми хареса развитието ми в спорта..и за това се насичих кам фитнеса защото мисля че тои най добре би ми помогнал да направя добпо тяло :) ! Ето ги следните вапроси
1-След свалянето на килограмите рязко,кожата на корема ми увисна , също така и леко на гардите...как може това да се оправи...?!?
2-Ако някой може да ми каже диета или нещу подобно за ЗАСТЪПВАНЕ на килограмите ми ... просто не изкам да отслабвам ве4е..изкам да си стегна тялото :)
3-Ако някои има програма за рационално хранене да ми я покаже за6тото имам големи затруднениа какво кога да ям през деня :) !
4-Имам голям проблем с водата...секи има разли4но мнение по колко литра да се пие...лично аз сам от хората които пият малко вода..забелязал сам пия ли много вода се подувам..увисналата ми кожа имам чуството че ще експлоадира  :lol: ..а бях чел наскоро че при увисналата кожа е хубаво да се приема много вода...?!
                                        Ще сам благодарен ако някои има лек за проблемите ми !

Темата беше редактирана от Unbeat на 09.09.09 07:14.

09.09.09
08:44

казано от Unbeat на 09.09.09, 07:10:

1-След свалянето на килограмите рязко,кожата на корема ми увисна , също така и леко на гардите...как може това да се оправи...?!?
2-Ако някой може да ми каже диета или нещу подобно за ЗАСТЪПВАНЕ на килограмите ми ... просто не изкам да отслабвам ве4е..изкам да си стегна тялото :)
3-Ако някои има програма за рационално хранене да ми я покаже за6тото имам големи затруднениа какво кога да ям през деня :) !
4-Имам голям проблем с водата...секи има разли4но мнение по колко литра да се пие...лично аз сам от хората които пият малко вода..забелязал сам пия ли много вода се подувам..увисналата ми кожа имам чуството че ще експлоадира  :lol: ..а бях чел наскоро че при увисналата кожа е хубаво да се приема много вода...?!
                                        Ще сам благодарен ако някои има лек за проблемите ми !

Темата ти не е за този раздел, но въпреки всичко ще напиша по някой друг ред.
1. Може да се махне по хирургически път или да изчакаш сама да се дръпне. Най-добре е да отидеш на преглед при хирург той ще те посъветва най-добре.
2. Диетата се казва - ядене, т.е. храниш се повече, но внимавай с какво тъй като може да си увеличиш и подкожните мазнини.
3. През деня пък и не само се ядат - белтъчини, въглехидрати и мазнини. За повече - пускаш един сърч и си търсиш материал в форума.
4. Малко вода = голяма грешка, така задържаш вода. Увеличи я на 4л за деня.

UN

09.09.09
11:01

Виждам 4е темата ми малко по горе се оказа трудна за вас ( защото никои не пише).. затова реших да направя някои промени само ако може да ми помогнете с разпределянето на храните... ако може да ми кажете как да си разпределя за деня нещата които ям а те наи често са - яица , месо , мляко , (малко картофки ) плодове зеленчуци... аз хапвам като стана ( кам 10 ) след това преди тренирофка кам 1 и 30 след това след тренирофка кам 6 и вечерта кам 9 ям мусли + кисело мляко и като стане 12 4аса сам умрял от глад :( ... даите някакво разместване на режима.. на по често и по по малко ли да се храня .. даите някакфо часово време което вклучва горе посочените не6та... :coolsmile:

09.09.09
11:15

Мюслито в 9ч. е безмислено. Яж овес/мюсли за закуска!

Ти най-добре познаваш организма си, кога огладняваш и какво ти е ежедневието. Часово време сам си определи, яж 3-4 пъти, през 4 часа - стабилно, хубаво хранене, или 5-6 по-чести (през 2-3ч) и по-малки порции. Минала съм и през двете - първия вариант ми се отразява по-добре. Експериментирай.
Не яж мюслито на вечеря - вечерята да ти е белтъчини+мазнини+зеленчуци.
картофите на обяд;
плодовете - в първата половина на деня;
зеленчуци - хапвай големи салата и за обяд и вечеря;
ако си умрял от глад към 00:00 - хапвай извара преди лягане:)
между последното и първото ядене да няма по-голяма дупка от 12 часа;
И,да - пий много вода :)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 09.09.09 11:16.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1