09.09.09
12:19
Здравейте,
Имам два въпроса:
1. Тъй като вече си купих Animal Cuts, направил ли съм грешка, че не съм си взел Фире.
2. Не искам да свалям килограми, а да доизчистя малко корема(така или иначе нямам толкова много за чистене). Въпроса е има ли опасност ако си тренирам, ям добре и два пъти дневно пия OM Whay протеин, да спадна и на килограми и мускули.
Поздрави
Ако не правиш кардио не Fyre ами и ракетно гориво няма да ти помогне да свалиш това,което искаш.
И ако е така както го описваш с храненето,кое ще те накара да свалиш мускулна и телесна маса ?
09.09.09
12:59
Не само, че правя кардио но и тренирам хокей на лед 4 пъти седмично, което поти повече и от кардиото. А се притеснявам да не спадна на килограми и мускули, защото чета че повечето хора, които взимат Cuts ги взимат за да спаднат килограми.
Поздрави
09.09.09
13:22
Добре бе и как смяташ ,че ще изчистиш мазнини без да свалиш килограми.Според тебе мазнините са безтегловни ли ?
09.09.09
13:42
Да, ясно че и те си тежът на мястото, но както написах аз нямам шкембе. Коремните мускули се показват и имам много малко за чистене на под пъпа. Затова и да сваля не мисля че трябва да е повече от 1 кг. Притесненията ми са обаче да не сваля повече
Поздрави
Ами,най малкото,в началото ще паднеш 2-3 кила вода само....но след като го спреш ще се върне тая вода,а вече какво ще изчистиш,зависи от храната и тенировките.
09.09.09
14:05
Означава ли това, че ще изчистя само вода а не мазнини. Т.е. чистеното на мазнини си зависи само от храненето, а не от добавките.
Поздрави
казано от Dimitar Tankov на 09.09.09, 14:05:
Означава ли това, че ще изчистя само вода а не мазнини. Т.е. чистеното на мазнини си зависи само от храненето, а не от добавките.
Поздрави
Първо изхвърляш водата, а после гориш мазнините.А пък чистенето на мазнини е комбинация от хранене+тренировки, а вече добавките са в плюс.М/д добре си направил че си си взел Animal-a.
казано от Dimitar Tankov на 09.09.09, 12:19:
Здравейте,
Имам два въпроса:
1. Тъй като вече си купих Animal Cuts, направил ли съм грешка, че не съм си взел Фире.
2. Не искам да свалям килограми, а да доизчистя малко корема(така или иначе нямам толкова много за чистене). Въпроса е има ли опасност ако си тренирам, ям добре и два пъти дневно пия OM Whay протеин, да спадна и на килограми и мускули.Поздрави
1. Не че си сгрешил, но просто толкова много отзиви има за FYRE че по-добре е да залагаш на сигурно. Предполагам че и Кутс ще ти свърши работа.
2. Може и да свалиш някои друг кг, но ако протеина ти е доволно загубата на ММ е минимална.
казано от Biad__ на 09.09.09, 12:43:
Ако не правиш кардио не Fyre ами и ракетно гориво няма да ти помогне да свалиш това,което искаш.
Много глупаво изказване.